Hem /

Kosttillskott

Kosttillskott

Här, i avdelningen ”Kosttillskott”, hittar du produkter avsedda för att underlätta, främja och stödja din träning, din kosthållning och dina mål. Kosttillskott är en generell benämning på en mängd olika typer av produkter med vitt skilda egenskaper och användningsområden. Kosttillskott innehåller en koncentrerad mängd naturliga ämnen som kan komplettera din vardagliga kost. Kosttillskott säljs vanligtvis i form av pulver, kapslar, tabletter eller i flytande form.

Typiska exempel på kosttillskott är vitaminer, mineraler och proteinpulver. Du som tränar har ett högre proteinbehov och ett proteinpulver gör det lättare att få i sig tillräckligt med protein. Dessutom kan ett proteinpulver tillföra mer protein av högre kvalitet till din kost utan extra fett och kalorier som du annars skulle få från vanliga proteinrika livsmedel.

Kosttillskott kan användas av alla som tränar – oavsett nivå. De passar även dig som är mån om hälsan och vill komplettera eller förstärka sin kost. För dig som tränar finns det även prestationsinriktade kosttillskott med ämnen i högre dos och renare form än vad som är möjligt att tillföra med vanlig kost.

För att hjälpa dig att lättare hitta kosttillskotten som intresserar dig finner du olika kategorier i menyn till höger. Varje kategori med kosttillskott har sin egen beskrivning där du kan läsa mer om vad de olika kosttillskotten har för verkan.

MM Sports följer livsmedels- & läkemedelsverkets råd och riktlinjer om kosttillskott.

Body Science 3-pH-CM
NYHET! Nu även med Cola-smak!! Body Science 3-pH-CM är ett kosttillskott med trippelbuffrat kreatin. Passar bra till träning som styrketräning, fotboll eller ishockey.

Pris: 159:-
Antal
Body Science ALA
Body Science ALA är ett kosttillskott som innehåller alfa-liponsyra. Varje kapsel innehåller 250 mg och varje förpackning räcker i hela 100 dagar.

Pris: 89:-
Antal
Body Science ALC
Body Science ALC är ett spännande kosttillskott med antioxidanten acetyl l-karnitin. ALC är mycket omtyckt av hårt tränande atleter och kroppsbyggare.

Pris: 199:-
Antal
Body Science Bake Protein
Body Science Bake Protein ett 80-procentigt proteinpulver framtaget för matlagning och bakning. Det innehåller värmebehandlat vassleproteinkoncentrat och...

Pris: 199:-
Antal
Body Science BCAA 4-1-1
Body Science BCAA 4-1-1 är en aminosyraprodukt som innehåller de tre grenade aminosyrorna i ett 4-1-1-förhållande, samt Vitamin B6 som bidrar till att minska trötthet...

Pris: 149:-
Antal
Body Science BCAA-XX
Äntligen! Nu finns den populära aminosyraprodukt BCAA-XX i den underbara smaken Cola.

Pris: 199:- 159:-
Antal
Body Science Beta-Alanine
Body Science Beta-Alanine är ett kosttillskott som kan förbättra din direkta prestationsförmåga och uthållighet vid kortvariga prestationer, exempelvis vid...

Pris: 159:-
Antal
Body Science C-vitamin Brus
Body Science C-vitamin Brus är ett kosttillskott i form av en brustablett som snabbt och effektivt ger dig en rejäl dos välsmakande och uppfriskande c-vitamin!

Pris: 16:-
Antal
Body Science Caffeine+
Body Science Caffeine+ är ett kosttillskott innehållande den uppiggande ingrediensen koffein och kan användas som pre-workoutprodukt eller som studiehjälpmedel. Varje...

Pris: 49:-
Antal
Body Science Casein
Body Science Casein är ett långsamt protein som effektivt förhindrar muskelnedbrytning. Brett användningsområde så som mellanmål och nattprotein.

Pris: 149:-
Antal
Body Science Cissus
En av de starkaste Cissus-produkterna på marknaden. Stärker lederna och påskyndar återhämtningen.

Pris: 199:-
Antal
Body Science Citrulline Malate
Body Science Citrulline Malate innehåller citrullinmalat, en icke-essentiell aminosyra som länge har använts som en nyckelingrediens i pre-workoutprodukter.

Pris: 85:-
Antal
Body Science CLA
En populär CLA-produkt till ett riktigt bra pris.

Pris: 159:-
Antal
Body Science Coconut Oil Extra Virgin
Härlig smak och doft av kokos – gjord av 100 % nyskördade ekologiska kokosnötter. Marknadens högsta MCT-halt – 68,2 %! Använd till bakning, matlagning och stekning.

Pris: 99:-
Antal
Body Science Coconut Oil Odorless
Body Science Coconut Oil Odorless är renad organisk kokosnötsolja som är speciellt framtagen för stekning av kött och andra maträtter där man inte önskar kokossmak.

Pris: 69:-
Antal
Body Science CreaPure®
Body Science CreaPure® är ett kosttillskott som innehåller den patenterade kreatinråvaran CreaPure® – världens renaste kreatin.

Pris: 149:-
Antal
Body Science Creatine Monohydrate
Innehåller den mest använda formen av kreatin – nämligen kreatinmonohydrat! Vid ett dagligt intag av 3 g kreatin ökas den fysiska prestationen vid upprepad...

Pris: 99:-
Antal
Body Science Delight Bar
Passa på och köp en hel låda (12 st) för 180 kr! Body Science Delight – den obeskrivligt goda proteinbaren, du måste helt enkelt smaka för att kunna förstå hur god den...

Pris: 25:-
Antal
Body Science Diet Fuel 1kg
Mjölkprotein av högsta kvalitet – 70 % långsamt och 30 % snabbt protein! Med ett av de lägsta fett- och laktosvärdena man kan hitta i ett proteinpulver.

Pris: 219:- 159:-
Antal
Body Science Diet Meal
Den perfekta måltidsersättaren. Ät en Diet Meal när du är inte har möjlighet att ta en ordentlig lunch - utan att få dåligt samvete och utan att oroa dig för att gå...

Pris: 18:- 10:-
Antal
Body Science EAA
Body Science EAA är en högkvalitativ aminosyraprodukt innehållande 95 % aminosyror. De grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin har ett 4-1-1-förhållande...

Pris: 269:-
Antal
Body Science EAA Recovery
Sportdryck med komplexa kolhydrater, aminosyror och elektrolyter – framtagen för att förse kroppen med snabb energi, reglera kroppens elektrolytbalans och samtidigt...

Pris: 129:-
Antal
Body Science EAA-XX
Body Science EAA-XX är förmodligen marknadens mest kompletta aminosyraprodukt. Innehåller protein i form av fria essentiella aminosyror, l-citrullin, acetyl-l-karnitin...

Pris: 199:- 159:-
Antal
Body Science Egg Protein
Högkvalitativt proteinpulver gjort på ren äggvita med högt biologiskt värde. Perfekt proteinkälla för laktosintoleranta och mjölkallergiker – men givetvis även för dig...

Pris: 269:-
Antal
Body Science Gainer
Body Science Gainer är ett kosttillskott avsett för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad. Body Science Gainer innehåller snabba kolhydrater och laktosfritt...

Pris: 135:-
Antal
Body Science Gainer Portionsförpackning
Laktosfri Gainer med snabba kolhydrater och kvalitativt vassleprotein och en liten mängd långsamma kolhydrater för stabilare blodsocker. Praktiska portionspåsar!

Pris: 6:-
Antal
Body Science Gakkic
Body Science Gakkic är en populär PWO och ett kosttillskott utformat för den seriöse prestationsorienterade styrkeatleten.

Pris: 199:-
Antal
Body Science Gakkic Caffeine Added
GAKKIC med fantastisk smak. Ökar muskelstyrkan, minskar muskeltrötthet och förbättrar återhämtningen efter träning. Med tillsatt koffein för ökat fokus.

Pris: 199:-
Antal
Body Science Glutamine
Body Science Glutamine är ett kosttillskott som innehåller 100 % rent l-glutamin av högsta kvalitet, i enlighet med HPLC's kvalitetskrav.

Pris: 159:-
Antal
Body Science Glycine
L-glycin är en aminosyra som hjälper till med glykogeninlagring, motverkar stresshormoner (kortisol) och är avslappnande.

Pris: 69:-
Antal
Till toppen