Hem /

Kosttillskott

Kosttillskott

Här, i avdelningen ”Kosttillskott”, hittar du produkter avsedda för att underlätta, främja och stödja din träning, din kosthållning och dina mål. Kosttillskott är en generell benämning på en mängd olika typer av produkter med vitt skilda egenskaper och användningsområden. Kosttillskott innehåller en koncentrerad mängd naturliga ämnen som kan komplettera din vardagliga kost. Kosttillskott säljs vanligtvis i form av pulver, kapslar, tabletter eller i flytande form.

Typiska exempel på kosttillskott är vitaminer, mineraler och proteinpulver. Du som tränar har ett högre proteinbehov och ett proteinpulver gör det lättare att få i sig tillräckligt med protein. Dessutom kan ett proteinpulver tillföra mer protein av högre kvalitet till din kost utan extra fett och kalorier som du annars skulle få från vanliga proteinrika livsmedel.

Kosttillskott kan användas av alla som tränar – oavsett nivå. De passar även dig som är mån om hälsan och vill komplettera eller förstärka sin kost. För dig som tränar finns det även prestationsinriktade kosttillskott med ämnen i högre dos och renare form än vad som är möjligt att tillföra med vanlig kost.

För att hjälpa dig att lättare hitta kosttillskotten som intresserar dig finner du olika kategorier i menyn till höger. Varje kategori med kosttillskott har sin egen beskrivning där du kan läsa mer om vad de olika kosttillskotten har för verkan.

MM Sports följer livsmedels- & läkemedelsverkets råd och riktlinjer om kosttillskott.

Body Science 3-pH-CM
Body Science 3-pH-CM är ett kosttillskott med trippelbuffrat kreatin som ökar din fysiska prestationsförmåga vid kortvarig, upprepad och högintensiv träning som till...

Pris: 159:-
Antal
Body Science ALA
Body Science ALA är ett kosttillskott med 100 % farmaceutisk alfa-liponsyra – en typ av antioxidant som återfinns i alla våra celler.

Pris: 89:-
Antal
Body Science ALC
Body Science ALC är ett spännande kosttillskott med antioxidanten acetyl l-karnitin. ALC är mycket omtyckt av hårt tränande atleter och kroppsbyggare.

Pris: 199:-
Antal
Body Science Bake Protein
Bake Protein är ett värmebehandlat vasslekoncentrat som klarar höga temperaturer och är speciellt utformat för att laga mat och baka med.

Pris: 199:-
Antal
Body Science BCAA 4-1-1
Body Science BCAA 4-1-1 är ett kosttillskott med ett 4:1:1 förhållande mellan de tre grenade aminosyrorna leucin, iso-leucin och valin.

Pris: 149:-
Antal
Body Science BCAA-XX
Body Science BCAA-XX är ett kosttillskott med marknadens högsta innehåll av aminosyror. BCAA-XX smakar fantastiskt och innehåller även elektrolyter samt ALC!

Pris: 189:-
Antal
Body Science Beta-Alanine
Perfekt för den som blandar sin egen Pre-Workout eller för den som helt enkelt vill utöka mängden Beta-Alanin i sin nuvarande Pre-Workout.

Pris: 199:-
Antal
Body Science C-vitamin Brus
Sockerfria brustabletter som snabbt och enkelt ger dig 1000 mg välsmakande vitamin C.

Pris: 16:-
Antal
Body Science Caffeine+
Body Science Caffeine+ är ett kosttillskott med koffein som ökar din vakenhet och din mentala aktivitet, vilket kan vara fördelaktigt vid träning eller när du är trött...

Pris: 79:-
Antal
Body Science Casein
Body Science Casein är ett långsamt protein som effektivt förhindrar muskelnedbrytning. Brett användningsområde så som mellanmål och nattprotein.

Pris: 149:-
Antal
Body Science Casein Portionsförpackning
Ett långsamt protein som effektivt förhindrar muskelnedbrytning. Smidig portionsförpackning för alla tillfällen.

Pris: 6:-
Antal
Body Science Cissus
En av de starkaste Cissus-produkterna på marknaden. Stärker lederna och påskyndar återhämtningen.

Pris: 199:-
Antal
Body Science Citrulline Malate
Citrulline Malate är en icke-essentiell aminosyra som kan förbättra prestationsförmågan, uthålligheten och återhämtningen samt reducera mjölksyra.

Pris: 85:-
Antal
Body Science CLA
JUST NU: 2 burkar för 159 kr! En populär CLA-produkt till ett riktigt bra pris.

Pris: 159:-
Antal
Body Science Coconut Oil Extra Virgin
Härlig smak och doft av kokos – gjord av 100 % nyskördade ekologiska kokosnötter. Marknadens högsta MCT-halt – 68,2 %! Gör bakning, matlagning och stekning mer hälsosam.

Pris: 99:-
Tillfälligt Slut
Body Science Creapure™
Innehåller råvaran CreaPure™ vars patenterade process garanterar absolut högsta kvalitet, säkerhet och renhet.

Pris: 149:-
Antal
Body Science Creatine Monohydrate
Body Science Creatine Monohydrate är ett kosttillskott med rent kreatin monohydrat. Kreatin ökar din fysiska prestationsförmåga vid kortvarig, upprepad och högintensiv...

Pris: 99:-
Antal
Body Science D-Vitamin
Innehåller Vitamin D3 med högsta möjliga biotillgänglighet. Förebygger hjärt- och kärlsjukdomar, ger ökad energi samt främjar immunförsvaret.

Pris: 69:-
Antal
Body Science Diet Fuel 1kg
Mjölkprotein av högsta kvalitet – 70 % långsamt och 30 % snabbt protein! Med ett av de lägsta fett- och laktosvärdena man kan hitta i ett proteinpulver.

Pris: 219:-
Antal
Body Science Diet Meal
Den perfekta måltidsersättaren. Ät en Diet Meal när du är inte har möjlighet att ta en ordentlig lunch - utan att få dåligt samvete och utan att oroa dig för att gå...

Pris: 18:-
Antal
Body Science EAA
En riktigt bra EAA produkt baserad på en 4-1-1, bas med 4gr Leucin, 1gr Iso-leucin, 1gr Valin per servering!

Pris: 269:-
Antal
Body Science EAA Recovery
Body Science EAA Recovery är ett kosttillskott med samtliga essentiella (livsnödvändiga) aminosyror, välbalanserade kolhydrater och elektrolyter. Perfekt som...

Pris: 129:-
Antal
Body Science EAA-XX 97-98%
Essentiella aminosyror (EAA) möter vitamin B6, Citrulline Malat och ALC som tillsammans skruvar upp intensiteten och påskyndar återhämtningen!

Pris: 199:-
Antal
Body Science Egg Protein
Body Science Egg Protein är ett kosttillskott som består av högvärdigt äggprotein från ren äggvita. Body Science Egg Protein är fritt från laktos och är ett utmärkt...

Pris: 269:-
Antal
Body Science Gainer
Body Science Gainer är ett kosttillskott avsett för maximal återhämtning och muskeluppbyggnad. Body Science Gainer innehåller snabba kolhydrater och laktosfritt...

Pris: 135:-
Antal
Body Science Gainer Portionsförpackning
Laktosfri Gainer med snabba kolhydrater och kvalitativt vassleprotein och en liten mängd långsamma kolhydrater för stabilare blodsocker. Praktiska portionspåsar!

Pris: 6:-
Antal
Body Science Gakkic
Body Science Gakkic är en populär PWO och ett kosttillskott utformat för den seriöse prestationsorienterade styrkeatleten.

Pris: 139:-
Antal
Body Science Gakkic Caffeine Added
GAKKIC med fantastisk smak. Ökar muskelstyrkan, minskar muskeltrötthet och förbättrar återhämtningen efter träning. Med tillsatt koffein för ökat fokus.

Pris: 139:-
Antal
Body Science Glutamine
Glutamin motverkar katabolism, förbättrar immunförsvaret och främjar tarmhälsan.

Pris: 159:-
Antal
Body Science Glycine
L-glycin är en aminosyra som hjälper till med glykogeninlagring, motverkar stresshormoner (kortisol) och är avslappnande.

Pris: 69:-
Tillfälligt Slut
Till toppen