Body Science EAA-XX 97-98%

Essentiella aminosyror (EAA) möter vitamin B6, Citrulline Malat och ALC som tillsammans skruvar upp intensiteten och påskyndar återhämtningen!

Välj smak
Välj storlek
Antal
199:-
Lagerstatus

OMDÖME:
4
(4.75)
Lämna ett omdöme >>

Från 50:-/mån

Beskrivning
Detaljer
Artnr: SKU164861
Tillverkare: Body Science

Body Science EAA-XX

Förmodligen marknadens mest kompletta aminosyreprodukt!

 • Farmaceutisk kvalitet från världsledande tillverkare!
 • Extremt snabb stimulans av muskeluppbyggnad!
 • Innehåller Vitamin B6, Citrullinmalat och ALC!
 • Passar utmärkt både innan, under och efter träningen!


Body Science EAA-XX innehåller  fria essentiella aminosyror med den sammansättning som återfinns i den mänskliga muskelvävnaden och är samma aminosyreprofil som använts i den vetenskapliga studie som påvisat störst stimulans av proteinsyntesen.

Body Science EAA-XX är speciellt framtagen för att tillgodose de livsnödvändiga aminosyror kroppen behöver för att kunna bygga muskler och motverka katabolism (muskelnedbrytning).


Body Science EAA-XX 97-98 %

Body Science EAA-XX har marknadens högsta innehåll av aminosyror, hela 97-98 %!

Body Science EAA-XX tas upp snabbt av kroppen vilket leder till en hög koncentration av essentiella aminosyror i blodet som stimulerar proteinsyntesen med upp till 350 %!

Body Science EAA-XX består av råvaror med farmaceutisk kvalitet från de världsledande tillverkaren av aminosyror - allt för att garantera dig en produkt av högsta möjliga kvalitet.

Vitamin B6 och Citrullinmalat
EAA-XX innehåller Vitamin B6 och Citrullinmalat, vitamin B6 tillsattes för att öka den mentala skärpan och motverka trötthet på ett naturligt sätt. Samtidigt som kroppen förses med den energi den behöver utan att tillföra stress som andra typer av stimulantia kan göra.

Citrullinet ökar muskelns ATP-produktion (explosiv energi) och hjälper kroppen att eliminera mjölksyra och ammoniak från blodomloppet, samtidigt som den bidrar till ökad pump (mer vätska i muskelcellen).

ALC
Förutom Vitamin B6 och Citrullinmalat, innehåller EAA-XX även Acetyl L-karnitin (ALC), vilket är en effektivare form av L-karnitin och spelar en viktig roll i förvandlingen från fett till energi. ALC är även en kraftfull antioxidant, som i vissa studier visat sig främja minnesfunktionen och koncentrationsförmågan. Det har även visat sig ha förmågan att påskynda återhämtningen av de neuro-hormonella systemet, som lätt kan bli utmattat under intensiva träningsperioder. Dom unika egenskaperna hos ALC hjälper dig träna hårdare, påskyndar återhämtningen och ökar kroppens förmåga att bränna fett. Acetyl L-karnitin har även visat sig främja en normal testosteronproduktion.

Body Science EAA-XX kan öka insulinutsöndringen med upp till 400% under och efter träningen. Insulinet hjälper till att motverka muskelnedbrytning (katabolism).

Body Science EAA-XX kan även öka transporten av aminosyror till musklerna med 650% när det intas innan träningen.


Fördelar med Body Science EAA-XX:

 • Förmodligen världens mest kompletta aminosyreprodukt.
 • Marknadens högsta andel aminosyror i en EAA produkt: 97 - 98 %.
 • Kan hjälpa dig att maximera din träning och påskynda återhämtningen.
 • Kan ge ökad proteinsyntes.
 • Kan motverka trötthet och främja den mentala skärpan.
 • Kan minska muskelnedbrytning och kortisolnivåer.
 • Kan förbättra ATP produktionen och främja musklernas cellvolym.
 • Innehåller ALC.


Viktigt information:

Felaktig skopa - gällande smaken MANGO, har vi fått en produktionsbatch där fel skopa ligger i förpackningen. I denna batch levereras det en 50ml-skopa, istället för den korrekta som är på 25 ml. För att doseringen ska bli korrekt, får man alltså ta en halv skopa istället för en hel. Detta misstag har korrigeras i fabriken, och rätt skopa kommer levereras i kommande batcher.

Dosering Body Science EAA-XX:
Blanda 1 servering i vatten, eller din pre-workoutprodukt, innan träning. Tag ytterligare 1 servering direkt efter träning.

Smaker:
Apple/Pear, Watermelon, Berry, Peach, Mango, Lemon Lime.

Vikt:
300 g, 800 g

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där även mjölk, soja och ägg hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Body Science produkter innehåller råvaror med säkerhetsställd kvalitet vilka är framställda enligt GMP.
Alla Body Science kosttillskott tillverkas i Skandinavien enligt GMP och HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
GMP (Good Manufacturing Practice)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

OBS:
Body Science EAA-XX 97-98 % är en sportprodukt med prestationshöjande egenskaper. Bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Innehåller en fenylalaninkälla. Innehåller sötningsmedel

Detaljer
Artnr: SKU164861
Tillverkare: Body Science