Body Science Maltodextrin

Body Science Maltodextrin
Snabba kolhydrater som passar perfekt att ta direkt efter träning. Det går även utmärkt att blanda med vassleprotein för att göra din egna gainer.

Välj storlek
Antal
52:-
Lagerstatus

OMDÖME:
3
(4.67)
Lämna ett omdöme >>

Från 50:-/mån

Beskrivning
Detaljer
Artnr: B231
Tillverkare: Body Science
Storlek: 1,5kg
Smak: Naturell

Body Science Maltodextrin

  • Snabba kolhydrater som ger energi direkt!
  • Passar perfekt för uppladdning eller som påfyllnad efter träning!
  • Blanda din egen gainer med Body Science Maltodextrin!


Body Science Maltodextrin innehåller snabba kolhydrater med varierande molekylvikt, vilket ger både ett snabbt och något ihållande upptag av energi. Detta innebär att du snabbt triggar insulinfrisättningen och därmed maximerar näringsinlagringen i muskelcellerna i samband med eller efter träning samtidigt som det något varierade upptaget motverkar blodsockerfall.
Genom att ta Body Science Maltodextrin innan träningen kan du optimera den anabola miljön i muskelcellerna i samband med träningspasset. Sysslar du med uthållighetsidrott kan du blanda din egen sportdryck genom att kombinera exempelvis Body Science Maltodextrin och BCAA eller EAA.
Att träna hårt och intensivt kan tömma glykogenet i muskulaturen. Så om du föredrar att träna på fastande mage är Body Science Maltodextrin ett utmärkt val efter träningspasset för att snabbt fylla på glykogenförråden igen.

Body Science Maltodextrin kan tas tillsammans med proteintillskott, glutamin, EAA, BCAA för att förbättra inlagringen av glykogen och aminosyror. Man kan även ta det tillsammans med kreatin för att öka upptaget av kreatin i muskelcellerna. Med Body Science Maltodextrin kan man blanda sin egen gainer, fördela proteinet och kolhydraterna efter sitt eget behov, och förse kroppen med både snabba kolhydrater och protein för att åstadkomma maximal återhämtning och muskeluppbyggnad.


Fördelar med Body Science Maltodextrin:

  • Snabba och rena kolhydrater till ett bra pris.
  • Lämpar sig bra för kolhydratsuppladdning.
  • Blanda din egna gainer med ditt favoritproteintillskott.
  • Snabb energi när du behöver det.
  • Godkänd för tävlande atleter.


Dosering Body Science Maltodextrin:

Blanda 1 dl i valfri mängd vätska. Smaken är neutral, det går bra att smaksätta med saft eller proteinpulver. (Beräkna ditt kolhydratsbehov och dosera efter det)

Smak:
Naturell / svag sötma

Vikt:
1,5 kg

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där även mjölk, soja och ägg hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Produkt- och tillverkningsinformation:
Body Science produkter innehåller råvaror med säkerhetsställd kvalitet vilka är framställda enligt GMP.
Alla Body Science kosttillskott tillverkas i Skandinavien enligt GMP och HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
GMP (Good Manufacturing Practice)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

OBS:
Body Science Maltodextrin är sportprodukt med prestationshöjande effekt. Bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos kolhydrater bör ej överskridas.

Detaljer
Artnr: B231
Tillverkare: Body Science
Storlek: 1,5kg
Smak: Naturell