Jacked Ursobol

Ett mycket potent kosttillskott både för kvinnor och män.

Välj antal Tillfälligt Slut
199:-
Rek. pris: 399:-
Lagerstatus

OMDÖME:
9
4.67
Lämna ett omdöme >>

Mängdrabatt*
Antal Pris** Rabatt
2+ /st 174:- AAA
** Moms 12%
*Gäller även vid kombinationer av smaker, färger, storlekar etc.

Beskrivning
Detaljer
Artnr: SKU20149
Tillverkare: JACKED
Storlek: 120 Kapslar

Jacked Ursobol (Ursolic Acid / ursolsyra)

Jacked Ursobol har fått ny formula! Innehåller nu supermikroniserat ursolsyraextrakt.

  • Jacked Ursobol innehåller högpotent ursolsyra!
  • Supermikroniserat för effektivare upptag!
  • Tag Jacked Ursobol tillsammans med mat, matfett eller omega-3 för maximal effekt!


Jacked Ursobol innehåller en hög dos av den mycket omtyckta och potenta ingrediensen ursolsyra (Ursolic Acid). Ursolsyra är ett naturligt ämne som förekommer hos exempelvis japansk mispel, äpplen, tranbär och pepparmynta. Det riktigt intressanta för oss träningsbitna är att ursolsyra har visat sig vara både muskelökande och fettförbrännande – samtidigt! Resultaten har publicerats i ett flertal medicinska journaler.

AKT-signalvägen är central för cellens normala tillväxt och överlevnad. AKT stimulerar flera cellulära processer såsom glukosmetabolism, cellproliferation och transkription och kan inducera proteinsyntes via mTOR som leder till hypertrofi i skelettmuskulaturen (muskelökande tillväxt). Studier har visat att Ursolsyra förstärker genexpressionen av muskulär IGF-1 genom att hämma insulin antagonisten proteintyrosinfosfatas 1B-protein, vilket leder till en uppreglering av insulinkänsligheten. Detta betyder att muskelcellernas förmåga att använda och lagra kolhydrater förbättras.
Ökningen av IGF-1 gör Jacked Ursobol till ett mycket intressant kosttillskott, eftersom IGF-1 är en av de mest potenta naturliga aktiverare av AKT-signalvägen.

De två mest potenta muskelnedbrytande generna associerade med muskelförlust som orsakas av atrofi är MuRF-1-genen och Atrogin-1-genen. Studier har visat att Ursolsyra signifikant minskar aktiviteten hos dessa två gener.

eNOS producerar signalsubstansen kväveoxid (NO) som gör att glatt muskulatur runt blodkärl slappnar av varpå blodkärlen expanderar och blodflödet ökar.
Genom att öka blodflödet till musklerna underlättas kroppens avlägsnande av mjölksyra som byggs upp under träning. 

Hur ironiskt det än låter kan en ökning av vårt bruna fett göra oss smalare. Brun fettvävnad (BAT) är den ena av våra två typer av kroppsfett. Den består av många små lipiddroppar och har mer kapillärer än vitt fett. På grund av detta har brunt fett en imponerande termogenes som används av kroppen för att generera kroppsvärme.
Det som gör brunt fett så intressant är att den använder de kalorier som lagras i vitt fett för att driva upp sina kraftfulla termogena egenskaper.

Läs mer om Jacked Ursobol här: http://www.mmsports.se/Ursolic-Acid-Ursolsyra.html


Dosering:
Tag 2 tabletter 3 gånger dagligen i samband med måltid.

Nettovikt:
120 tabletter (60 doseringar).

Detaljer
Artnr: SKU20149
Tillverkare: JACKED
Storlek: 120 Kapslar