Jacked Ursobol

Ett mycket potent kosttillskott både för kvinnor och män. Ursolinsyra främjar muskeltillväxt och ökar kroppens förmåga att bränna fett!

Antal
179:-
Rek. pris: 399:-
Lagerstatus

OMDÖME:
3
(4.67)
Lämna ett omdöme >>

Mängdrabatt*
Antal Pris** Rabatt
3+ /st 169:- AAA
** Moms 12%
*Gäller även vid kombinationer av smaker, färger, storlekar etc.
Från 50:-/mån

Beskrivning
Detaljer
Artnr: SKU20149
Tillverkare: JACKED
Storlek: 120 Kapslar

Jacked Ursobol (Ursolic Acid / ursolsyra)

Ny formula! bättre upptag och Snabbare effekt!
Nu är Ursolsyraextraktet i Jacked Ursobol supermikroniserat för att tas upp effektivare och snabbare av kroppen. 

 

  • Jacked Ursobol innehåller högpotent ursolsyra!
  • Kan stimulera muskeluppbyggnad och fettförbränning samtidigt!
  • Ett erkänt muskelökande kosttillskott för både killar och tjejer!
  • Supermikroniserat för effektivare upptag!
  • Tag Jacked Ursobol tillsammans med mat, matfett eller Omega-3 för maximal effekt!


Jacked Ursobol innehåller en hög dos av den mycket omtyckta och potenta ingrediensen ursolsyra (Ursolic Acid). Ursolsyra är ett naturligt ämne som förekommer hos exempelvis äpplen, tranbär och pepparmynta. Det riktigt intressanta för oss träningsbitna är att ursolsyra har visat sig vara både muskelökande och fettförbrännande – samtidigt! Resultaten har publicerats i ett flertal medicinska journaler.


Muskelökande tillskott

Jacked Ursobol har visat sig stimulera muskeluppbyggnaden! AKT-signalvägen är central för cellens normala tillväxt och överlevnad. AKT stimulerar flera cellulära processer såsom glukosmetabolism, cellproliferation och transkription och kan inducera proteinsyntes via mTOR som leder till hypertrofi i skelettmuskulaturen (muskelökande tillväxt). Studier har visat att Ursolsyra förstärker genexpressionen av muskulär IGF-1 genom att hämma insulin antagonisten proteintyrosinfosfatas 1B-protein, vilket leder till en uppreglering av insulinkänsligheten. Detta betyder att muskelcellernas förmåga att använda och lagra kolhydrater förbättras.
Ökningen av IGF-1 gör Jacked Ursobol till ett mycket intressant muskelökande kosttillskott, eftersom IGF-1 är en av de mest potenta naturliga aktiverare av AKT-signalvägen.


Antiinflammatorisk

Jacked Ursobol motverkar cellulär inflammation och nedbrytning! De två mest potenta muskelnedbrytande generna associerade med muskelförlust som orsakas av atrofi är MuRF-1-genen och Atrogin-1-genen. Studier har visat att Ursolsyra signifikant minskar aktiviteten hos dessa två gener, vilket gör Ursolsyra till en lovande antikatabol agent.
En annan studie visade att behandling med ursolsyra inhiberade T-cellaktivering vilket påvisade dess terapeutiska användbarhet som ett antiinflammatoriskt medel.


Större anabolt gensvar

Jacked Ursobol kan öka blodgenomströmningen! Ursolsyra har visat sig öka enzymet eNOS (endotelial kväveoxidsyntas) i våra blodkärl. eNOS producerar signalsubstansen kväveoxid (NO) som gör att glatt muskulatur runt blodkärl slappnar av varpå blodkärlen expanderar och blodflödet ökar.
Genom att öka blodflödet till musklerna underlättas kroppens avlägsnande av trötthetinducerande mjölksyra som byggs upp under träning. Detta kan öka både styrkan och uthålligheten samtidigt som det ökar mängden syre och näringsämnen som levereras till musklerna, framförallt om du laddar med ordentligt med näring inför träningspassen. Med Jacked Ursobol får du en större anabol (muskelökande) respons.


Ökad fettförbränning

Jacked Ursobol kan hjälpa dig att bränna fett! Hur ironiskt det än låter kan en ökning av vårt bruna fett göra oss smalare. Brun fettvävnad (BAT) är den ena av våra två typer av kroppsfett. Den består av många små lipiddroppar och har mer kapillärer än vitt fett. På grund av detta har brunt fett en imponerande termogenes som används av kroppen för att generera kroppsvärme.
Det som gör brunt fett så intressant är att den använder de kalorier som lagras i vitt fett för att driva upp sina kraftfulla termogena egenskaper.
Läs mer om det muskelökande Jacked Ursobol här: http://www.mmsports.se/Ursolic-Acid-Ursolsyra.html

 


Dosering Jacked Ursobol:
1-2 tabletter 3 gånger dagligen i samband med måltid.
Max 12 tabletter per dag.
För bästa effekt: Tag ursobol i samband med måltid eller tillsammans med matfett eller Omega-3.

Smak:
Neutral

Mängd:
120 tabletter

Allergiinformation: 
Tillverkas i lokaler där även mjölk, soja och ägg hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.


OBS:
Detta är ett kosttillskott. Bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. 
Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Detaljer
Artnr: SKU20149
Tillverkare: JACKED
Storlek: 120 Kapslar