Body Science Hydrolysat

Vassleproteinhydrolysat med ett högre proteinvärde och lägre fettvärde än några andra liknande produkter. Tas upp blixtsnabbt! Laktosfritt och skonsamt mot mage och tarm.

Välj antal Tillfälligt Slut
299:-
Rek. pris: 399:-
Lagerstatus

OMDÖME: Denna produkt har inte blivit betygsatt än. Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Mängdrabatt*
Antal Pris** Rabatt
3+ /st 279:- AAA
** Moms 12%
*Gäller även vid kombinationer av smaker, färger, storlekar etc.
Från 50:-/mån

Beskrivning
Detaljer
Artnr: SKU19963
Tillverkare: Body Science
Storlek: 1 kg
Smak: Sweet Lemon

Body Science 100 % Vassleproteinhydrolysat

  • Body Science Hydrolysat - förspjälkat för snabbast möjliga upptag hos ett komplett protein!
  • Innehåller 100 % rent hydrolyserat vassleprotein!
  • Högre proteinvärde och lägre fettvärde än liknande produkter!
  • Kan passera magsäcken direkt och tas upp blixtsnabbt, skonsamt mot magen!


Body Science Hydrolysat är resultatet av vår strävan att göra det renaste och bästa vassleprotein-hydrolysatet på marknaden - helt utan kompromisser. Body Science Hydrolysat har ett högre proteinvärde och lägre fettvärde än några andra liknande produkter.


Vad är ett vassleprotein-hydrolysat?

Ett proteinhydrolysat, eller hydrolyserat protein, är ett proteinisolat som har brutits ned i mindre kedjor av peptider, aminosyror och di- samt tri-peptider i en process som kallas för hydrolysering (förspjälkning).
Detta är en process som sker naturligt i magsäcken vid intag av protein. Eftersom ett hydrolyserat protein redan är förspjälkat går det direkt till tunntarmen där det kan tas upp blixtsnabbt. Tack vare sitt snabba upptag är ett vassleprotein-hydrolysat väldigt skonsamt mot mage och tarm, vilket gör Body Science Hydrolysat till ett perfekt val för proteinpulser både mellan måltider och innan samt under träning. Ett vasslehydrolysat är precis som ett vassleisolat renat till den grad att endast små obetydliga spår av laktos kan förekomma. Det är därmed säkert för laktosintoleranta att dricka.


Skillnaden mellan hydrolyserade produkter och rent vassleprotein-hydrolysat

Ett rent hydrolyserat protein är av naturen något bittert i smaken, ganska flyktigt och dubbelt så dyrt att tillverka i jämförelse med ett proteinisolat. Därför är det många tillverkare som blandar ut sina hydrolyserade produkter med andra proteinsorter. Problemet med detta är att du helt förlorar vitsen med det extremt snabba upptaget.
Body Science Hydrolysat har istället använt ett mycket fint hydrolysat från marknadens ledande tillverkare, samtidigt har vi sett till att undvika fibrer, skumdämpare och fett vilket stör det hypersnabba upptaget som man önskar av ett riktigt bra hydrolysat.


Body Science Hydrolysat - praktisk tillämpning:

Ett av de bästa tillfällena att tillföra Body Science Hydrolysat är i samband med dina träningspass. Dels precis innan för att stimulera proteinsyntesen och under ditt träningspass för att snabbt få ut samtliga aminosyror till dina arbetande muskler.

Det är även en god idé att tillföra extra protein omkring 1–1,5h efter träningen då aminosyrenivån hunnit falla nära basnivå igen. Att inta näring direkt efter träningen är onödigt om du intagit exempelvis protein direkt innan och under träningspasset. Dessutom avbryter det utsöndringen av tillväxthormon vilken är som högst under och efter ett träningspass.

Tänk på att ett Body Science Hydrolysat enbart bör blandas med vatten. Om du blandar det med mjölk eller liknande dryck med protein och/eller fett kommer upptagshastigheten att påverkas negativt. Var även medveten om att Body Science Hydrolysat skummar något, vilket är ofrånkomligt om man inte skall störa upptaget med onödiga tillsatser och skumdämpare.


Fördelar med Body Science Hydrolysat:

  • Förspjälkat protein - passerar magsäcken och når tunntarmen direkt för blixtsnabbt upptag.
  • Extremt skonsamt mot både mage och tarm.
  • Perfekt val både innan och under träning för maximal anabolism.
  • Praktiskt val till proteinpulser mellan måltider för maximal stimulering av proteinsyntesen.
  • Ett säkert val för laktosintoleranta.

 


Body Science Hydrolysat kan kombineras med:

Body Science L-leucin (3 - 5g) vid proteinpulser, då räcker det vanligtvis med 15 - 20 g Body Science Hydrolysat.
Body Science Maltodextrin eller Vitargo precis innan träningen för att skapa ett insulinpåslag som "öppnar upp" muskelcellerna och ökar upptaget av näringsämnen.

Exempel på tillämpning av Body Science Hydrolysat:
Som proteinpuls:
25 - 30 g Body Science Hydrolysat mellan måltider (åtminstone 2 - 3 h sedan senaste måltiden). Eller 3 - 5 g L-leucin och 15 - 20 g hydrolysat. Om du tar flera proteinpulser med hydrolysat efter varandra räcker det med 1,5 - 2 h mellanrum.

Omkring 15 minuter innan träning:
20 - 30 g EAA, vassleprotein-isolat eller 20 - 25 g Body Science Hydrolysat, gärna med snabba kolhydrater.

Under träningspasset:
20 - 40 g Body Science Hydrolysat.

Cirka 1 - 1,5 h efter träningen:
20 - 25 g Body Science Hydrolysat (följs upp med måltid inom 30 minuter).

 


Dosering Body Science Hydrolysat:

Blanda 0,8 dl (30 g) pulver med max 1 dl vatten. Blanda tills det löser sig, tillsätt sedan försiktigt 2 - 3 dl vatten och rör om försiktigt. Skaka inte! Mängden kan ökas eller minskas efter behov.

Smak:
Sweet Lemon

Vikt:
1 kg

Produkt- och tillverkningsinformation:
Body Science produkter innehåller råvaror med säkerhetsställd kvalitet vilka är framställda enligt GMP.
Alla Body Science kosttillskott tillverkas i Skandinavien enligt GMP och HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
GMP (Good Manufacturing Practice)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

OBS:
Skaka ej! (Rör försiktigt ut pulvret i vätskan.)
Body Science Hydrolysat innehåller en hög andel grenade och essentiella aminosyror.

Body Science Hydrolysat är en sportprodukt. Bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.
Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Detaljer
Artnr: SKU19963
Tillverkare: Body Science
Storlek: 1 kg
Smak: Sweet Lemon