IQ Medical IQ Medicial Eye Q

Högkvalitativt omega-3 och omega-6-tillskott och är framställd av sardin, anjovis och pilchard samt nattljusolja. Fördelen med dessa fiskarter är att deras naturligt höga halt av EPA samt att dem klassas som hållbara källor.
Storlek
729:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Kundomdöme
9.57 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU226172
Tillverkare: IQ Medical
EAN: 5060072600565

IQ Medical Eye Q

IQ Medical Eye Q innehåller en välbalanserad blandning av de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6. Fiskoljan kommer även från hållbara källor.

IQ Medical Eye Q innehåller de essentiella fettsyror omega-3 och omega-6, som kroppen inte själva kan tillverka utan som måste tillföras via kosten. Dem viktigaste omega-3-fettsyorna EPA och DHA finns nästan uteslutande barat i fet fisk och står för cirka 80 % av det totala intaget av dessa fettsyror. För att få i oss tillräckligt med EPA och DHA bör man därför äta fisk minst 3 gånger i veckan, vilket är långt ifrån alla som gör. Därför har Eye Q utvecklats så att du enkelt och bekvämt kan säkerställa det dagliga intag av dessa essentiella fettsyror och samtidigt behålla dina kostvanor. Eye Q är den mest välstuderade produkten i sitt område och är därför säker att använda. Eye Q innehåller enbart högkvalitativa oljor och är tested genom hela tillverkningen med avseende på renheten.

IQ Medical Eye Q:

  • Har en välbalanserad blandning av omega-3 och omega-6.
  • Innehåller fiskolja från hållbara källor av fet fisk.
  • EPA och DHA, vilket bidrar till hjärtats normala funktion.
    Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av minst 250 mg EPA och DHA.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
Intag 2 kapslar per dag i samband med måltid. Är det första gången du tar Equazen Eye Q är den rekommenderade dagsdosen 6 kapslar i 12 veckor. Därefter reduceras intaget till 2 kapslar per dag.

Antal:
180 kapslar (30 dagsdoser).

IQ Medical Eye Q

Kosttillskott med omega-3 och omega-6.
Antal: 180 kapslar (30 dagsdoser).
Doseringsstorlek: 2 kapslar.

Användning: Intag 2 kapslar per dag i samband med måltid. Är det första gången du tar Equazen Eye Q är den rekommenderade dagsdosen 6 kapslar i 12 veckor. Därefter reduceras intaget till 2 kapslar per dag.

Ingredienser: fiskolja, kapselskal (bovint gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten), nattljusolja (Oenothera biennis), antioxidationsmedel (naturlig d-alfa-tokoferol).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 2 respektive 6 kapslar.
Fiskolja
-varav eikosapentaensyra (EPA)
-varav dokosahexaensyra (DHA)
800 mg
186 mg
58 mg
2400 mg
558 mg
174 mg
Nattljusolja
-varav gammalinolensyra (GLA)
200 mg
20 mg
600 mg
60 mg
 
Min son använder dessa och resultatet syns både i hälsa och hur han lyckas i vardagen trots sina diagnoser, specifika språksvårigheter och ADHD.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU226172
Tillverkare: IQ Medical
EAN: 5060072600565
15% Rabatt