JACKED Jacked Trigger

Kosttillskott speciellt utvecklat för dig som är ute efter ett kosttillskott vars sammansatta ingredienser bland annat bidrar till normal hormonproduktion (vitamin B6). För mer information om ingående ingredienser läs nedan.
Storlek 180 kapslar
259:-
+
I lager – skickas måndag 20/11 Lagerstatus
Snabb leverans
Prisgaranti
Fri retur
Fri frakt från 499 kr
Detaljer
Artnr: SKU17172
Tillverkare: JACKED
EAN: 7350024601121

Jacked Trigger

Jacked Trigger är ett kosttillskott speciellt utvecklat för dig som är ute efter ett kosttillskott vars sammansatta ingredienser bland annat bidrar till normal hormonproduktion (vitamin B6), till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet (grönt havre), samt hjälper till att rensa levern och stödja dess funktion (svartpeppar).

Fylldav populära ingredienser

Jacked Trigger innehåller de populära ingredieserna d-asparaginsyra, Bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum), grönt havre (Avena sativa), acetyl-l-karnitin, svartpeppar, magnesium, zink samt vitaminerna B6 och B12. Vitamin B12 bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning.

Innehåller magnesium och zink

Varje dagsdos ger bland annat 48 % respektive 150 % av det dagliga referensintaget av de omtyckta mineralerna magnesium och zink. Magnesium bidrar bland annat till normal muskelfunktion, och zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion.

Jacked Trigger innehåller:

  • Bockhornsklöver, vilket bidrar till att stödja och balansera metabolismen av fetter, samt bidrar till normal matsmältning.
  • Vitamin B6, vilket bidrar till att reglera hormonaktiviteten.
  • Vitamin B12, vilket bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.
  • Zink, vilket bidrar till normal fertilitet och reproduktion - samt så bidrar zink till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet.
  • Magnesium, vilket bidrar till normal muskelfunktion.
  • Grönt havre, vilket bidrar till normal sköldkörtelfunktion och hormonproduktion samt energiomsättning.
  • Svartpeppar, vilket bidrar till leverns normala funktion samt främjar upptaget av örtextrakt
     

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Godkända hälsopåståenden enligt EU's förordning 432/2012, samt tillåtna bordlagda hälsopåståenden:

Bockhornsklöver** bidrar till att stödja och balansera metabolismen av fetter, samt bidrar till normal matsmältning.

Zink* bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet, till normal fertilitet och reproduktion, till normal kognitiv funktion, till normal proteinsyntes, till immunsystemets normala funktion och till normal proteinsyntes.

Grönt havre** bidrar till normal sköldkörtelfunktion och hormonproduktion samt energiomsättning.

Magnesium* bidrar till att minska trötthet och utmattning, till elektrolytbalansen, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal muskelfunktion, till normal proteinsyntes, till normal psykologisk funktion, samt så har magnesium har en roll i celldelningsprocessen.

Svartpeppar** bidrar till leverns normala funktion, stödjer matsmältningen och upptaget av näringsämnen, samt främjar upptaget av örtextrakt.

Vitamin B6* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal omsättning av protein- och glykogenomsättning, till normal psykologisk funktion, till att bibehålla normala röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, samt bidra till att reglera hormonaktiviteten.

Vitamin B12* bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal psykologisk funktion, till a normal bildning av röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning, samt så har vitamin B12 en roll i celldelningsprocessen.


* godkänt hälsopåstående enligt EU's förordning 432/2012.
** tillåtet bordlagt hälsopåstående enligt EU-kommisionen.

Jacked Trigger

Kosttillskott.
Nettovikt:
180 kapslar (30 doseringar).
Doseringsstorlek: 6 kapslar.

Dosering: Tag 3 kapslar 2 gånger dagligen. Gärna utspritt morgon och kväll.

Ingredienser: d-asparaginsyra, kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), acetyl-l-karnitin, bockhornsklöverextrakt (Trigonella foenum-graecum), grönt havreextrakt (Avena sativa), mineraler (magnesiumsalter av citronsyra, zinkcitrat), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), svartpepparextrakt (Piper nigrum) ((BioPerine®)), vitaminer (pyridoxinhydroklorid, metylkobalamin).

OBS: Kosttillskott bör inte användas somalternativ till en varierad kost. Förvarasoåtkomligt för barn. Rekommenderad dosbör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per 1 respektive 6 kapslar.
Magnesium 30 mg 8 %* 180 mg 48 %*
Zink 2,5 mg 25 %* 15 mg 150 %*
Vitamin B6
0,5 mg 36 %* 3 mg 214 %*
Vitamin B12 0,3 µg 12 %* 2 µg 80 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Mycket bra för styrkan. Märkte effekt efter en vecka
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU17172
Tillverkare: JACKED
EAN: 7350024601121