Fairing Fairing M-46

Få en kick inför träningen med en högkoncentrerad och uppiggande PWO.
Smak
249:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Kundomdöme
9.54 / 10 på prisjakt
Snabb leverans
Beställningar före 14.00 skickas samma arbetsdag
Fri retur
Förbetald returetikett
Detaljer
Artnr: SKU230631
Tillverkare: Fairing
EAN: 7350044503344

Fairing M-46

Fairing M-46 är en högkoncentrerad PWO i pulverform som bland annat innehåller koffein, kreatin-malat och beta-alanin med kraftigt uppiggande verkan som kan påverka din explosivitet och uthållighet under träning och tävling.

  • Innehåller koffein, kreatin-malat, beta-alanin, l-tyrosin, l-alanin, rödbeta samt rosenrot.
  • Fri från fett, socker och kolhydrater

Beta-Alanin, en viktig aminosyra
Beta-Alanin är en aminosyra som bildas vid degraderingen av två peptider, bland annat dipeptiden karnosin. Omvänt är den mängd beta-alanin som finns tillgänglig avgörande för hur mycket karnosin som kan bildas. Enligt EFSA, Europeiska unionen har studier visat att beta-alanin kan öka koncentrationen av karnosin i muskler samt minska muskelutmattning och därmed öka total prestation i muskler.

L-tyrosin deltar i proteinsyntesen
L-tyrosin är en aminosyra som fås via mat eller tillskott men som framför allt bildas i kroppen via prekursorn fenylalanin. L-tyrosin deltar i syntesen av kroppens proteiner vars biprodukter är viktiga hormoner eller signalmolekyler, däribland dopamin. Enligt EFSA har studier visat att intag av l-tyrosin kan ge ökad energi samt bidra till normal muskelfunktion.

Kreatin-malat, kreatin som salt
Kreatin är en organisk förening som hjälper till att underhålla alla kroppens celler med  energi, framför allt kroppens muskelceller. Malat syftar till kreatin som salt (ester-form). Kreatin har sedan länge använts av atleter och idrottare för att öka muskelmassa. Enligt EFSA ökar intag av kreatin total fysisk prestation vid högintensiva och upprepade träningspass.

L-alanin deltar i proteinsyntesen
Alanin har en nyckelroll utvinnande av energi via den så kallade glukos-alanin cykeln. Kortfattat bildas alanin i musklerna när pyruvat frisätter ATP för energi. Alanin och laktat transporteras sedan till levern för att åter bilda pyruvat. Via glukoneogenesen bildas glukos. Enligt studier kan L-alanin bidra till en fördröjning av utmattning i muskler och därmed påverka prestationen.

Rödbeta och rosenrot
Rödbetsextraktet kommer från Beta Vulgaris. Rödbeta liksom rosenrot har genom mänskligheten använts som medicin på grund av dess kemiska föreningar. Dessa kemiska föreningar fungerar som ett försvarssystem mot mikroorganismer, mögel och insekter. Studier har visat ett samband mellan Beta Vulgaris och en normal tarmflora med positiv inverkan på matsmältningen.

Tecarin med egenskaper som koffein
Tecarin är en sk. alkaloid, en naturligt förekommande kemisk förening som visats kunna påverka adenosin- och dopaminsignalering på samma vis som koffein gör. Studier stödjer nu även de förmodade fördelaktiga effekterna av teakrin som förstärkare till subjektivt upplevda energinivåer och mental prestanda vid fysisk ansträngning.

 

OBS! Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.

Doseringsanvisning: En portion/dag motsvarande 1 skopor (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 30 minuter före träning

Nettovikt:
250 g (25 doser)

Fairing M-46

Kosttillskott. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 250 gram (25 doser).
Portionsstorlek: 10 gram (1 skopa).

Användning: En portion/dag motsvarande 1 skopor (à 10 gram) blandas i 2-3 dl vatten och intas 30 minuter före träning

Ingredienser: beta-alanin, l-tyrosin, kreatinmalat, l-alanin, antiklumpmedel (trikalciumfosfat), aromer, rödbetsjuicepulver, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), rosenrotextrakt, grönt teextrakt, vitamin B3 (nikotinsyra)

Varning: Mycket hög koffeinhalt (300mg/dos). Gravida, ammande, minderåriga eller personer känsliga för koffein bör avstå från produkten. Använd ej heller om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna eller har hjärtproblem. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och rekommenderad dagsdos bör ej överskridas

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaringsanvisning: Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

 

Innehåll per 100 gram samt 10 gram (1 dos).
Energi 228 kcal
22,8 kcal
Protein
56 g
5,6 g
Kolhydrater 0 g
0 g
Fett 0 g
0 g
Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU230631
Tillverkare: Fairing
EAN: 7350044503344