Jacked XX Juicy Mango
33% Rabatt

JACKED Jacked XX

Populär PWO i flera goda smaker. Innehåller prestationshöjande ingredienser så som koffein, kreatin, ginseng och rosenrot.
Smak
Antal
199:-
Ord. pris 299:-
Lagerstatus

Detaljer
Artnr: SKU216175
Tillverkare: JACKED
EAN: 7340130610070
Storlek: 333 gram (64 serveringar)

Jacked XX

Jacked XX innehåller prestationshöjande ingredienserna såsom koffein, ginseng och rosenrot, som bland annat bidrar till uthållighet vid fysisk prestation.

En PWO utöver det vanliga

Jacked XX innehåller även aminosyrorna l-citrullin, acetyl-l-karnitin, glycin, l-teanin samt beta-alanin. Maxdos av Jacked XX leverarar bland annat över 3000 mg kreatin, vilket ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Och varje skopa innehåller dessutom över 1000 mg beta-alanin, samt 120 mg koffein. Vid intag av 4 mg koffein per kilokroppsvikt, 1 timme innan fysisk aktivetet, bidrar koffein till minskad upplevd ansträngning under träning och till ökad vakenhet och koncentration. Detta betyder t.ex. att en individ som väger 90 kg behöver ha i sig 360 mg koffein, vilket motsvarar 3 skopor Jacked XX, för att uppnå denna gynsamma effekten.

Natriumnitrat – en given ingrediens i en modern pre-workout

Dessutom innehåller Jacked XX den väldigt spännande ingrediensen natriumnitrat. Nitrater har tagit träningsvärlden med storm och har blivit en given ingrediens i alla moderna pre-workoutprodukterna. Och varje skopa av Jacked XX innehåller en dos på cirka 200 mg nitrater.

Kombinera med Body Science BCAA-XX

Nu kan du äntligen ladda upp inför träningen med en pre-workoutprodukt som både levererar prestationshöjande ingredienser, och smak som går hand i hand smakmässigt med vår bästsäljande aminosyraprodukt, Body Science BCAA-XX. Testa gärna även att blanda 1 skopa av varje mitt på dagen för att få en välsmakande drink som innehåller de grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin, och uppiggande ingredienser som exempelvis koffein, vilket bidrar ökad vakenhet och koncentration.

Jacked XX innehåller:

  • Kreatin, vilket ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g kreatin.
  • Koffein, vilket bland annat bidrar till ökad vakenhet och koncentration vid intag av minst 75 mg koffein. Vid intag av 3 mg per kilokroppsvikt, 1 timme innan fysisk aktivitet, bidrar koffein till ökad uthållighet och prestation. Vid intag av 4 mg per kilokroppsvikt, 1 timme innan fysisk aktivetet, bidrar koffein även till minskad upplevd ansträngning under träning.
  • Rosenrot, vilket bidrar till uthållighet vid fysisk prestation samt bidrar till att upprätthålla normal funktion i cirkulationssystemet, så att kroppens celler förses med syre och näringsämnen. Rosenrot bidrar även till normal mental och kognitiv funktion, och är en adaptogen, som skyddar mot mental och fysisk stress.
  • Ginseng, vilket bidrar till att motverka trötthet samt främja vitalitet och vakenhet. 
  • Över 1000 mg beta-alanin per skopa.
  • Innehåller nitrater..
  • Innehåller hög dos l-citrullin och acetyl-l-karnitib (ALC).

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Jacked XX Juicy Mango

Kosttillskott. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 333 gram (64 serveringar).
Portionsstorlek: 5,5 gram (1 skopa).

Dosering: Blanda 1 - 3 serveringar med 3 dl vatten cirka 30 minuter innan träning. Vid första användning, börja alltid med lägsta dosering.

Ingredienser: kreatinmonohydrat, beta-alanin, citrullinmalat, glycin, l-argininhydroklorid, mineraler (kaliumcitrat, natriumvätekarbonat, kaliummalat), arom (mango), ginsengextrakt (Panax ginseng), acetyl-l-karnitin, koffein, surhetsreglerande medel (äppelsyra, trikalciumfosfat), sötningsmedel (acesulfam-K, aspartam), l-teanin, rosenrotextrakt (Rhodiola rosea), färgämne (riboflavin). Innehåller en fenylalaninkälla.

OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Varning: Högt koffeininnehåll! Innehåller 120 mg per rekommenderad dagsdos. Rekommenderas ej för barn och gravida.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaringsanvisning: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Innehåll per dagsdos 5,5 g, 11 g respektive 16,5 g.
Kreatin 1185 mg 2370 mg 3555 mg
Beta-alanin 1001 mg 2002 mg 3003 mg
Citrullin 665 mg 1330 mg 1995 mg
Glycin 665 mg 1330 mg 1995 mg
L-arginin 500 mg 1000 mg 1500 mg
Kalium 46 mg 5,8%*
93 mg 12%*
139 mg 17%*
Ginseng
- varav ginsenosider 
170 mg
13 mg
340 mg
27 mg
510 mg
40 mg
Acetyl-l-karnitin 133 mg 266 mg 399 mg
Koffein 120 mg 240 mg 360 mg
L-teanin 50 mg 100 mg 150 mg
Rosenrot
- varav rosaviner
- varav salidrosider 
33 mg
1 mg
0,5 mg
67 mg
2 mg
1 mg
100 mg
3 mg
1,5 mg

* för märkningsändamål dagligt referensintag enligt EU.

Märkte ingen effekt alls av denna produkt på max dosering. Inga stickningar, inget fokus och ingen ökad energi tyvärr. Inte värd pengarna, sikta hellre på någon annan produkt.
För den som klagar över dålig effekt bör se över sina koffeinvanor. 360mg koffein per hel dos är en extremt hög mängd till skillnad från vad som är "måttligt" för en enskild person vid ett och samma tillfälle.
För den som klagar över dålig sömn bör se över det faktum att koffein har en fördelningseffekt på 6-8 timmar beroende på person vilket leder till att intag efter kl 17.00 kan i största utsträckning orsaka negativa effekter på kvaliteten i sömnen.
För den som klagar över att produkten ej utger så kallade "stickningar" bör veta att det är en bieffekt från intaget av aminosyran beta alanin som i sin tur resulterar i att mjölksyretröskeln förhöjs och uthålligheten förbättras.

Alla reagerar naturligtvis olika på produkterna. Men att läsa på lite om innehåll etc kan bidra till att man får en större förståelse för vad varje ingrediens gör och vilka man helt enkelt inte behöver. Jag tar till exempel bara en skopa eftersom jag anser att koffeinmängden är alldeles för hög, och utökar istället mängden beta alanin genom en annan enskild produkt (beroende på träningstyp för dagen).

I övrigt får produkten 4/5 efter som den numera är on sale! (Högre pris?!)

Fungerar för mig. Sura colanappar smakar bra.
Gillar produkten från första början och gav mig ett rejäl pump.
Dock tycker att produkten är lite för klen. Känner ändast lite stickande. Antagligen har jag blivit van vid PWOn
Produkten funkade fint för mig, av blandade omdömen att döma verkar dess verkningsgrad högst individuellt.

Personligen kände jag att jag nådde en limit i träningen (när jag körde utan pwo) och att jag ville öka vikterna men inte riktigt orkade, jag behövde en liten knuff i rätt riktning. Har aldrig använt pwos eller koffein innan och för min totalt ovana kropp, var effekterna mycket positiva. Då jag för statistik över vikt, antalet reps etc, märkte jag en klar ökning de första månaderna jag började använda jacked, vissa övningar ökade jag viktmässigt med upp till 20%. Dock har det i ärlighetens namn avtagit successivt ju längre man har använt produkten. Som med allt annat så vänjer sig kroppen och jag kan tänka mig att effekten är sämre om man har intagit koffein och dylikt på annat håll, därför är det bäst att göra pauser vid långvarig användning.

Tror faktiskt att produkten gör sig bäst till erfarna gymmare med en situation som är snarlik min, vet inte riktigt om jag kan rekommendera den till nybörjare då jag hellre erfar en effektökning vid högre vikter än vid absoluta början av byggkarriären. Mina 2 cent, förstås.

Slutligen ett litet tips: mycket av de här produkterna har med ens egna sinnelag att göra med, går du in med en skeptisk inställning så kommer effekten att vara sämre och vice versa.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU216175
Tillverkare: JACKED
EAN: 7340130610070
Storlek: 333 gram (64 serveringar)