31% Rabatt

Viking Power Ragnarök + T-Shirt

Exklusivt erbjudande! Köp den massiva PWO:n Ragnarök tillsammans med den snygga Vikinga-T-shirten för endast 479 kr!
Smak Berries Berzerk
Storlek
479:-
Ord. pris 698:-
+
I lager – beställ innan 14.00 – skickas samma dag Lagerstatus
Snabb leverans
Prisgaranti
Fri retur
Fri frakt från 499 kr
Detaljer
Artnr: SKU236611
Tillverkare: Viking Power
EAN:

Viking Power Ragnarök

Marknadens absolut tyngsta PWO! Med hela 2 kg potenta ingredienser finns det ingen annan PWO som kan mäta sig med denna!

  • 8000 mg Citrullinmalat
  • 5000 mg Beta-alanin
  • 250 mg OxyStorm®
  • 100 mg L-norvalin

Viking Power Ragnarök är PWO:n för dig som vill ha allt! Galen pump, sjukt tryckt, sylvasst fokus och energi för att bara fortsätta krossa vikterna på gymmet! Ragnarök höjer bokstavligen ribban för hardcore-PWO:s.

Nitric Oxide & Pump Inducer

För att få riktigt galen pump krävs givetvis rätt förutsättningar. Därför innehåller varje portion hela 8 gram citrullinmalat i kombination med AAKG, norvalin samt OxyStorm® – ett patenterat spenatextrakt som innehåller marknadens högsta nitrathalt. En unik kombination av kväveoxidhöjande (NO Booster) ingredienser som kommer att ge sjukt tryck i musklerna. 

Cell Volumizer & Hydration

För öka kontakten med musklerna, och därmed pumpen, innehåller varje portion 5000 mg CocoMineral® – ett patenterat pulver framställt av kokosvatten naturligt rikt på viktiga elektrolyter.

För att få maximalt med pump innehåller Ragnarök även cellvolymsökande glycerol och betain. Detta ser till att trycket i muskelcellerna ökar genom att mer blod, syre och näringsämnen tvingas in i de arbetande musklerna. Maximalt med muskelpump bidrar inte bara till hypertrofi, utan både känns och ser otroligt bra ut också!

Berzerker Stim

För att maximera träningsresultaten är det viktigt att man känner sig på topp. Att vara ofokuserad eller ha lågt med energi kan vara helt avgörande för om träningspasset kommer att ge resultat. Därför innehåller Ragnarök 300 mg uppiggande koffein tillsammans med nikotinsyra och cupuaçuextrakt. En kombination som kommer ge kristallklart fokus och träningsmotivation.

Pump Fuel & Anti-Fatigue

För att förbättra uthålligheten och motverka muskeltrötthet innehåller Viking Power Ragnarök en blandning av både snabba och långsamma kolhydrater. Kolhydraterna ser till glykogendepåerna är fulltankade och att du energi genom hela passet. Varje portion innehåller dessutom hela 5000 mg beta-alanin, vilket inte bara kommer att ge rejält med stickningar, utan hämmar mjölksyraansamlingar i musklerna och förbättrar uthålligheten ytterligare.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Viking Power Ragnarök Berries Berzerk

Kosttillskott. Innehåller sötningsmedel.
Nettovikt: 2000 gram (26 portioner).
Portionsstorlek: 75 gram (~2 skopor).

Användning: Blanda 75 gram (~2 skopor) med 4 - 6 dl vatten och skaka väl. Drick cirka 30 minuter innan träning.

Ingredienser: maltodextrin från majs, dextros, l-citrullin-dl-malat, isomaltulos, beta-alanin, kokosvattenkoncentrat (Cocos nucifera), glycerol, aromer, l-leucin, l-arginin-alfa-ketoglutarat, betain, färgämne (rödbetspulver), koffein, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), extrakt av röd spenat (Amaranthus dubius), l-norvalin, extrakt av vindruvskärnor (Vitis vinifera), cupuaçuextrakt (Theobroma grandiflorum), vitamin (B3). Innehåller en fenylalaninkälla.

OBS: Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Varning: Högt koffeininnehåll! Innehåller 300 mg per rekommenderad dagsdos 75 gram (~2 skopor). Rekommenderas ej för barn, gravida eller ammande kvinnor.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaringsanvisning: Förvaras i orginalförpackning i rumstemperatur.

Nitric Oxide & Pump Inducer:
L-citrullinmalat 8000 mg
L-arginin-alfa-ketoglutarat (AAKG)  500 mg
Röd spenat (OxyStorm®) 250 mg
L-norvalin  100 mg
Vindruvsextrakt  100 mg
Cell Volumizer & Hydration: 
Kokosvatten (CocoMineral®) 5000 mg
Glycerol 3500 mg
Betain 500 mg
Berzerker Stim:
Koffein 300 mg
Cupuaçuextrakt
60 mg
Niacin NE 10 mg 63 %*
Pump Fuel & Anti-Fatigue:
Maltodextrin 30000 mg
Dextros 10000 mg
Isomaltulos (Palatinose™) 8000 mg
Beta-alanin 5000 mg
L-leucin 1000 mg
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Om ni eftersträvar pump kan jag säga att det här är den absolut bästa produkten på marknaden. Vanligtvis brukar jag behöva köpa tillskott separat och blanda ihop, med den här produkten har jag allt jag kan tänkas behöva.
Väldigt fin smak. Otroligt bra effekt på gymmet efter en paus på koffein i 2 veckor. Känner mindre efter kontinuerlig användning i 1 vecka. Kom ihåg att du ska ta 2 skopor och de är väldigt stora så det är också därför burken är såpass stor. Svårt att sätta i sig och man gillar att svälja pulvret direkt med en klunk vatten men annars en superprodukt.
Gisses vilken energi på bara en skopa.
73 år
Säger bara WOW, som tidare kunder redan har nämnt!, galet vad man orkar lyfta, och framför allt vilken energi!. För mig tog det dock lite längre tid än 30 min som rekommenderad intagnings tid!. Fruktansvärt god, inte alls svår att drick!. Rekommenderas!.
Mäktig preworkout, känner nästan att jag lyfta hur mycket som helst utan att äns tveka, rekommenderas varmt.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU236611
Tillverkare: Viking Power
EAN:
Kunder som köpt denna produkt har även köpt:
Scivation Xtend BCAA

Scivation

Scivation Xtend BCAA

Ord. pris: 299:- 239:-

12 st Oligo Bar

Body Science

12 st Oligo Bar

Ord. pris: 240:- 169:-

MM Hardcore T-shirt - Black Edition

MM Sports

MM Hardcore T-shirt - Black Edition

Ord. pris: 159:- 89:-

Milky Way Protein Bar

Milky Way

Milky Way Protein Bar

Ord. pris: 25:- 12:-

Jacked Ursobol

JACKED

Jacked Ursobol

Ord. pris: 199:- 159:-

Viking Shot

Viking Power

Viking Shot

Ord. pris: 20:- 15:-