Body Science Bake Protein ‐ Bakprotein för matlagning

Body Science Bake Protein ett 80-procentigt proteinpulver framtaget för matlagning och bakning. Det innehåller värmebehandlat vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. och har naturell smak.
Antal
199:-
Rek. pris: 369:-
Lagerstatus

Detaljer
Artnr: SKU19962
Tillverkare: Body Science
EAN:
Storlek: 1000 gram
Smak: Naturell
Övrigt: Bak och matlagningsprotein

Body Science Bake Protein

Body Science Bake Protein ett 80-procentigt proteinpulver framtaget för matlagning och bakning. Det innehåller värmebehandlat vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. och har naturell smak.

  • Klarar höga temperatuer – upp till 200?C.
  • Innehåller värmebehandlat vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. Protein bidrar till att öka muskelmassan.

Bakprotein som klarar höga temperaturer

Body Science Bake Protein är ett proteinpulver som är framtaget för att använda i all möjlig matlagning och bakning. Proteinet kommer från både vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat, och är värmebehandlat för att klara höga temperaturer. Body Science Bake Protein innehåller inga aromer eller smakämnen, utan dess naturella smak gör att proteinet kan utan att smakbegränsning.

Gör enkelt proteinrikare bakverk

Med Body Science Bake Proteins höga proteinhalt, och dess låga kolhydrat- och sockerhalt, kan du nu enkelt göra proteinrikare och kolhydratssnålare bakverk – exempelvis proteinrikare pannkakor eller proteinberikat bröd. Fler förslag om hur man kan använda Body Science Bake Protein finns under fliken "Recept".

Produkt- och tillverkningsinformation:

Alla Body Science proteinpulver tillverkas i Skandinavien enligt  HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser.
Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhåller en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes)
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point)

Body Science Bake Protein

Proteinpulver.
Nettovikt: 1000 gram.

Användning: Byt ut cirka 25 - 30 % av mjölblandningen i din matlagning mot Body Science Bake Protein. Mängden kan ökas eller minskas efter behov.

Ingredienser: vassleproteinkoncentrat (från mjölk) (innehåller emulgeringsmedel sojalecitin), vassleproteinisolat (från mjölk).

Bäst före utgången av: Se nedan.

Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Näringsinnehåll per 100 g.
Energi 1718 kJ/409 kcal
Fett
-varav mättat fett
7,8 g
4 g
Kolhydrater
-varav sockerarter1
4,8 g
4,8 g
Protein2 80 g
Salt3 0,5 g
 
1 Innehåller naturligt förekommande socker.
2 Protein torrsubstans: 83 %.
3 Saltinnehållet beror uteslutande på naturligtförekommande natrium.
Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.
Du måste ha köpt denna produkt för att kunna lämna ett omdöme.
Om du redan köpt denna produkt, vänligen logga in och skriv ett omdöme!
Detaljer
Artnr: SKU19962
Tillverkare: Body Science
EAN:
Storlek: 1000 gram
Smak: Naturell
Övrigt: Bak och matlagningsprotein