Aldrig Vila Fusion Core

Aldrig Vila Fusion Core är ett kosttillskott som innehåller ingredienser med fettförbrännande egenskaper. Den innehåller bland annat pomerans och grönt te, vilket främjar viktkontroll och fettförbränningen.
OBS! Higenamin som finns i Indisk Lotus (Nelumbo nucifera) är dopingklassat av WADA fr.o.m. 1 jan 2017.
Välj antal Tillfälligt Slut
349:-
Lagerstatus

Detaljer
Artnr: SKU21671
Tillverkare: Aldrig Vila
EAN:

Aldrig Vila Fusion Core

Aldrig Vila Fusion Core är ett kosttillskott som innehåller ingredienser med fettförbrännande egenskaper. Den innehåller bland annat pomerans och grönt te, vilket främjar viktkontroll och fettförbränningen.

Aldrig Vila Fusion Core är framtagen för att hjälpa dig att nå ditt viktmål tillsammans med en energibegränsad kost. Den innehåller bland annat niacin och mineralet jod, som bidrar till att minska trötthet och utmattning (niacin) och till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion (jod). Fusion Core innehåller även en rad växtextrakt såsom grönt te, spanskpeppar och pomerans. Grönt Te främjar kroppens vilande ämnesomsättning, energiförbrukning och fettförbränning, vilket i sin tur främjar viktkontroll och bidrar till att minska aptiten. Spanskpeppar bidrar till ökad kroppstemperatur och energiförbrukning, vilket bidrar till viktminskning. Pomerans innehåller naturligt synefrin, och bidrar till att upprätthålla sund fettvävnad samt främjar förbränningen av fettsyror och kolhydrater. Pomerans bidrar även till att minska stress genom att främja avslappning och fysiskt välbefinnande. Dessa ingredienser och gynnsamma effekter är verkligen intressanta för dig som vill öka din fettförbränning och nå din drömvikt.

Aldrig Vila Fusion Core:

  • Innehåller pomeransextrakt, som innehåller naturligt synefrin. Pomerans främjar viktkontroll och bidrar till att upprätthålla sund fettvävnad. Pomerans främjar även förbränningen av fettsyror och kolhydrater.
  • Pomerans bidrar även till att minska stress genom att främja avslappning och fysiskt välbefinnande. 
  • Spanskpeppar, vilket bidrar till ökad kroppstemperatur och energiförbrukning, ökad förbränning av fett och kolhydrater, vilket bidrar till viktminskning.
  • Grönt te, vilket främjar viktkontroll, kroppens vilande ämnesomsättning, energiförbrukning och fettförbränning, vilket i sin tur främjar viktkontroll och bidrar till att minska aptiten.
  • Jod bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Dosering:
Tag 3 kapslar dagligen. 

Nettovikt:
90 kapslar (30 doseringar).

Aldrig Vila Fusion Core

Kosttillskott.
Nettovikt: 90 kapslar (30 doseringar).
Doseringsstorlek: 3 kapslar

Dosering: Tag 3 kapslar dagligen. 

Ingredienser: Coleus forskohliiextrakt (Plectranthus barbatus), kolinbitartrat, spanskpepparextrakt (Capsicum annuum), indisk lotusextrakt (Nelumbo nucifera), kapsel (gelatin, färgämne: titandioxid, betakaroten), grönt teextrakt (Camellia sinensis), pomeransextrakt (Citrus aurantium), vitamin (nikotinamid), svartpepparextrakt (Piper nigrum), mineral (kaliumjodid).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per dagsdos:
Kolinbitartrat 600 mg
Coleus forskohliiextrakt 600 mg
Spanskpepparextrakt 300 mg
Indisk lotusextrakt 175 mg
Grönt teextrakt 150 mg
Pomeransextrakt
-varav synefrin 
90 mg
30 mg
Svartpepparextrakt 6 mg
Niacin (Vitamin B3) NE 19 mg  119 %*
Jod 150 ug  100 %*

* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Kanonprodukt med stark effekt utan att lämna mig vaken om nätterna eller med koffeinrus och skakande händer. TACK
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU21671
Tillverkare: Aldrig Vila
EAN: