Kampanj

JACKED Jacked T3

Främjar viktkontroll och bidrar till ökad mättnadskänslan (kelp), som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion (jod), samt bidrar till immunsystemets normala funktion (selen).
Storlek 120 kapslar
99:-
+
I lager – skickas måndag 20/11 Lagerstatus
Snabb leverans
Prisgaranti
Fri retur
Fri frakt från 499 kr
Detaljer
Artnr: SKU20129
Tillverkare: JACKED
EAN: 7350024601985

Jacked T3

Jacked T3 är kosttillskottet för dig som vill ha en produkt med ingredienser som främjar viktkontroll och bidrar till ökad mättnadskänslan (kelp), som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion (jod), samt bidrar till immunsystemets normala funktion (selen). 

Jacked T3 bygger på ingredienser som har godkända hälsopåståenden enligt EU's förordning 432/2012, samt tillåtna bordlagda hälsopåståenden:

Jacked T3 innehåller:

  • Selen, vilket bidrar till normal sköldkörtelfunktion, till immunsystemets normala funktion samt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Jod, vilket bidrar till normal energiomsättning, till normal kognitiv funktion, till normal produktion av sköldkörtelhormoner och till normal sköldkörtelfunktion, samt så bidrar det till nervsystemets normala funktion.
  • Kelp, vilket främjar viktkontroll, bidrar till ökad mättnadskänsla samt bidrar till matsmältningssystemets normala funktion.
  • 120 kapslar, vilket räcker till 120 dagars dosering, och varje dagsdos ger 400 mg l-tyrosin, 705 μg kelpextrakt (som innehåller 562 μg jod), samt 50 μg selen.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil

Dosering:
Tag 1 kapsel dagligen, cirka 30 minuter innan måltid. Förslagsvis direkt på morgonen i samband med frukost.

Nettovikt:
120 kapslar (120 doseringar).

Jacked T3

Kosttillskott.
Nettovikt: 120 kapslar (120 doseringar).
Doseringsstorlek: 1 kapsel.

Dosering: Tag 1 kapsel dagligen, cirka 30 minuter innan måltid. Förslagsvis direkt på morgonen i samband med frukost.

Ingredienser: l-tyrosin, kapsel (bovint gelatin, färgämne: titandioxid), klumpförebyggande medel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror), kelpextrakt (Fucus Vesiculosus, Laminaria), natriumselenit.

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel.

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

Innehåll per dagsdos:
L-tyrosin 400 mg
Kelpextrakt
-varav Fucus Vesiculosus
-varav Laminaria
-varav jod 
705 μg
355 μg
350 μg
562 μg 375 %*
Selen 50 μg 91 %*
 
* för märkningsändamål procent av dagligt referensintag enligt EU.
Funkar klockrent!
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU20129
Tillverkare: JACKED
EAN: 7350024601985