Fri frakt från 499 kr
1-2 arbetsdagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Kokosolja

Kokosolja är en vegetabilisk olja som utvinns ur kokosnötter och fungerar som ett nyttigare substitut för vanligt matfett, smör och andra oljor som används vid matlagning och bakning.

Vad innehåller kokosolja

Kokosolja är rikt på en speciell typ av fett som kallas MCT, Medium Chain Triglycerids, eller medellånga fettsyror. Dessa fetter omsätts direkt via levern utan spjälkning med hjälp av gallsalter och har speciella egenskaper. På grund av detta har MCT-fett länge använts som en lättillgänglig fettkälla i sondnäringslösningar. Kokosnötsoljans naturligt höga halt av MCT-fetter har gjort den till en omtyckt energikälla, och allt fler tränande atleter och hälsomedvetna personer har börjat inta MCT-fett direkt på morgonen och innan träningen – oavsett om de följer en specifik livsstil, såsom Raw Food- och LCHF, eller inte.

Vad är kokosolja bra för

Tidigare forskning har visat på att kokosolja kan ha en positiv påverkan i jakt på viktminskningsmål. Kokosnötsolja kan bland annat öka termogenesen och fettförbränningen över dygnet samtidigt som fettet från kokosoljan tycks ha aptithämmande effekter. Kokosolja består dessutom av Laurinsyra som utgör ungefär hälften av fettet i kokosolja och som är ett ämne som bidrar med antivirala, svampdödande och antimikrobiella effekter. Att intag av MCT-fett ger upphov till snabb frisättning av ketoner skulle också kunna ha gynnsam effekt på hjärnans hälsa och funktion.

Hur använder man kokosolja

Kokosoljans smältpunkt ligger runt 25°C och kan användas på flera olika sätt, bland annat som ett nyttigare alternativ till vanligt matfett. Kokosnötsoljans exotiska smak och doft gör att den passar utmärkt som ingrediens i såser, glass, smoothies och efterrätter. Prova gärna att poppa popcorn i Body Science Coconut Oil Extra Virgin för ett fiberrikt snacks med smak av kokos.

Varför handla kokosolja från MM Sports?

Varför bör du handla kokosolja från MM Sports? För det första erbjuder vi på alltid dig som kund snabbast möjliga leveranser till hela Sverige. Vi vill alltid kunna erbjuda alla våra kunder förstklassiga produkter kombinerat med förstklassiga leveranstider. Du som kund ska aldrig behöva vänta onödigt länge på att få hem kokosolja av hög kvalitet! För det andra är produkterna som du köper från oss alltid tillverkade av förstklassiga och naturliga råvaror. För det tredje hittar du alltid ett stort produktutbud från oss inom alla produktkategorier. Vi kan garantera att du genom vår e-handel alltid hittar något som verkligen passar dig och dina önskemål. Utöver detta finns det självklart flera andra fördelar med att handla kokosolja från oss på MM Sports. Handla kokosolja från oss redan idag, om du vill ta din träning och hälsa till nästa nivå! Bekanta dig med vårt produktutbud här nedan.

Köp kokosolja effektivt från nätet

Varje köp av kokosolja från vår e-handel sker alltid effektivt och smidigt. Du kan enkelt bekanta dig med våra produkter inom produktkategorin kokosolja genom våra olika produktmålsidor. Via dessa målsidor kan du fördjupa dina kunskaper inom allt gällande produkten. Du hittar till exempel information om vad produkten innehåller och hur du ska förvara produkten på bästa sätt. Vidare kan du alltid ta del av all annan matnyttig information gällande produkten. Varje produktmålsida har även detaljrika bilder på produkterna som du kan ta del av. Du kan likväl även läsa vad andra kunder har haft för upplevelser om produkterna via våra kundrecensioner. Vid varje köp erbjuder vi dig som kund flertalet olika betal- och fraktmöjligheter. Du kan till exempel välja att betala kokosoljan med faktura eller direkt med ditt kreditkort. Du får även flertalet olika leveransmöjligheter från oss. Som du märker är det extremt enkelt att handla kokosolja från MM Sports e-handel. Via några få klick kan du enkelt köpa hem dina produkter. Köp kokosolja via MM Sports redan idag!

Frågor gällande våra produkter? Kontakta oss?

Har du frågor gällande våra kokosoljor? Tveka inte i sådant fall på att kontakta vår kunniga, serviceinriktade och glada kundtjänstpersonal. De kan hjälpa dig i alla olika typer av frågor genom chatt, e-post och telefon. Du kan kontakta vår kundtjänst under årets alla vardagar. För oss på MM Sports finns inget för svåra eller utmanande frågor när det kommer till kokosolja.


 

Läs mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sortera

Det finns inga tillgängliga produkter som matchar ditt filter

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
1-2 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 14805 omdömen
Verifierat
Levererat enligt tidplan

Levererat enligt tidplan

Verifierat
Allt gick smidigt.

Allt gick smidigt.

Verifierat
Bra!

Hijffjkffkk

Verifierat
Bra produkter till bra priser.

Bra produkter till bra priser.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Besällde 5kg whey100 protein

Beställde 5kg whey100 protein. Snabb leverans, ok pris under black friday men missnöjd med bäst före datumet 10/2024 då det är lite kort. Hade önskat längre bäst före datum åtminstone på några av 1kg paketen.

Verifierat
Dragremmar

Bra produkter o snabb leverans

Verifierat
Snabbt levererat

Snabbt levererat, supernöjd med produkterna.

Verifierat
Grymt bra

Bra produkter snabb leverans

Verifierat
Enkel hemsida och snabb leverans.

Enkel hemsida och snabb leverans.

Verifierat
Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans

Verifierat
MM Sports Dunder

Det som jag tycker var riktigt bra var att produkterna såg ut precis som de såg ut på bilderna. Också att leveransen kom när den skulle, om inte lite tidigare till och med!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?