Hem / REA / Kampanjer /
20% Rabatt

Body Science Välmående

Håll dig frisk och förbättra dina träningsresultat – maxa formen till sommaren med detta Wellness-paket till specialpris!
Antal
349:-
Ord. pris 437:-
Lagerstatus

Detaljer
Artnr: SKU23353
Tillverkare: Body Science
EAN:

Välmående

Håll dig frisk och förbättra dina träningsresultat – maxa formen till sommaren med detta Wellness-paket till specialpris!

Body Science Wellness Series Cold Kill:

  • Innehåller rölleka, vilket främjar luftvägarna och bidrar till att lindra upprörd hals och svalg.
  • Innehåller fläder, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller ingefära, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och har dessutom antioxidanta egenskaper, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Innehåller vitlök, vilket främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller svartpepparextrakt, vilket främjar upptaget av örter och näringsämnen.
  • Innehåller bioflavonoider från pomerans, vilket främjar andningen och har antioxidanta egenskaper.
  • Är berikat med zink, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Är berikad med vitamin C, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar dessutom till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg c-vitamin utöver det rekommenderade dagliga intaget.
  • Är berikad med vitamin D, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Är berikad med pantotensyra, vilket bidrar till normal mental prestationsförmåga och till att minska trötthet och utmattning.

Body Science Wellness Series - Vitamin D3+K2 är ett kosttillskott, som innehåller både vitamin D3 och vitamin K2, avsett för individer vars kostvanor eller livsstil inte tillfredställer kroppens adekvata behov.

Body Science Wellness Series - Omega-3 är ett kosttillskott som innehåller fiskolja med extra hög halt omega-3-fettsyror – hela 70 %! Fiskoljan kommer givetvis från djuphavsfisk fångad i kalla vatten och är garanterat fri från miljögifter och tungmetaller.

-

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.
Du måste ha köpt denna produkt för att kunna lämna ett omdöme.
Om du redan köpt denna produkt, vänligen logga in och skriv ett omdöme!
Detaljer
Artnr: SKU23353
Tillverkare: Body Science
EAN: