-20%

Body Science Välmående

Håll dig frisk och förbättra dina träningsresultat – maxa formen till sommaren med detta Wellness-paket till specialpris!
Storlek 320 kapslar
349:-
Ord. pris 437:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Kundomdöme
9.57 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU23353
Tillverkare: Body Science
EAN:

Välmående

Håll dig frisk och förbättra dina träningsresultat – maxa formen till sommaren med detta Wellness-paket till specialpris!

Body Science Wellness Series Cold Kill:

  • Innehåller rölleka, vilket främjar luftvägarna och bidrar till att lindra upprörd hals och svalg.
  • Innehåller fläder, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller ingefära, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och har dessutom antioxidanta egenskaper, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Innehåller vitlök, vilket främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller svartpepparextrakt, vilket främjar upptaget av örter och näringsämnen.
  • Innehåller bioflavonoider från pomerans, vilket främjar andningen och har antioxidanta egenskaper.
  • Är berikat med zink, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Är berikad med vitamin C, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar dessutom till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg c-vitamin utöver det rekommenderade dagliga intaget.
  • Är berikad med vitamin D, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Är berikad med pantotensyra, vilket bidrar till normal mental prestationsförmåga och till att minska trötthet och utmattning.

Body Science Wellness Series - Vitamin D3+K2 är ett kosttillskott, som innehåller både vitamin D3 och vitamin K2, avsett för individer vars kostvanor eller livsstil inte tillfredställer kroppens adekvata behov.

Body Science Wellness Series - Omega-3 är ett kosttillskott som innehåller fiskolja med extra hög halt omega-3-fettsyror – hela 70 %! Fiskoljan kommer givetvis från djuphavsfisk fångad i kalla vatten och är garanterat fri från miljögifter och tungmetaller.

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU23353
Tillverkare: Body Science
EAN:
15% Rabatt