Fri frakt 
Tom 7/3
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Returrätt 
30 dagar

Smellwell

Kategorier
Filtrera
 • Sortera
  Smellwell
  149:-
  Smellwell
  99:-
  99:-

  SmellWell - ta bort dålig lukt i dina skor

  SmellWell är ett svenskt företag med ambitionen att utveckla innovativa lösningar som hjälper människor i rörelse att känna sig självsäkra och fräscha i alla situationer samt främja en aktiv och hållbar livsstil. SmellWell strävar efter att skapa positiva effekter för samhället genom att göra det enkelt att ta hand om sina skor, träningskläder och utrustning, så att de fungerar bättre och håller längre.

  SmellWell som idé föddes ur ett par illaluktande skor - faktiskt efter en fotbollsträning. Grundarna, trötta på att det inte fanns några fungerande lösningar på marknaden, bestämde sig för att ta kontakt med kemister på Chalmers i Göteborg för att ta fram en egen produkt.

  Vad innehåller SmellWell?

  Själva produkten är en enkel påse i non-woven som avger en svagt fräsch doft. Storleken är perfekt för att passa alla skor och innehållet specialanpassat för att få bort dålig lukt. Det smarta knepet bakom SmellWell är helt enkelt aktivt kol - ett ämne som använts i hudratals år för att oskadliggöra odörer och rena vatten. I kombination med andra fuktabsorberande ämnen, salter och mineraler med hygroskopiska egenskaper blir resultatet otroligt effektivt. Påsen absorberar helt enkelt fukten ur skorna och neutraliserar doften.

  Så får du bort fotsvett från skorna

  Ett tvåpack ger dig en påse till vardera sko, där lägger du sedan ner din SmellWell och låter dem stå över natten - resultatet är ett par skor som inte längre luktar illa! Men det slutar inte där. Du kan använda SmellWell till allt ifrån skor & väskor till garderober som börjar lukta instängt, SmellWell tar bort det mesta i odörväg snabbt och effektivt.

  Kanske har du själv några egna smarta knep och nya användingsområden?

  Ny kund?