Offside Press Alltid lite till. Om att slåss för sitt liv

Boken om Sveriges bästa kvinnliga boxare - Frida Wallberg.
Författare Frida Wallberg
199:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
t.o.m 15/9
Kundomdöme
9.54 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU23234
Tillverkare: Offside Press
EAN: 9789185279470

Alltid lite till. Om att slåss för sitt liv

 

Detta är boken om Frida Wallberg och hennes kamp både i och utanför ringen.

 

Frida Wallberg var på höjden av sin karriär världens främsta boxare i sin viktklass. Men vägen dit var en hård resa fylld av motgångar. Den största utmaningen låg ändå i framtiden, bortom triumfen när mästartitlarna erövrades. I sin sista match blev Frida allvarligt skadad och än idag pågår hennes svåra väg tillbaka till ett normalt liv.

Alltid lite till är Fridas livshistoria, en gripande och på samma gång inspirerande inblick i ett unikt livsöde. Det är berättelsen om drömmar som uppfyllts, triumfer och järnvilja. Men också berättelsen om en krass verklighet där allt har ett pris och ingen framgång varar för evigt.

Jag är inte direkt en person som läser böcker, men jag har följt Frida både innan och efter hennes sista match – men den här boken kändes given för mig!! Inte bara för att stödja henne, men även för att få en djupare förståelse av hennes händelserika och unika liv! Fortsätt kämpa frida!
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU23234
Tillverkare: Offside Press
EAN: 9789185279470
15% Rabatt