Favorit

MM Sports MM Sports SmartShake Original, 600ml

Den perfekta lösning för dig som använder kosttillskott! Bär med dig allt du behöver i en enda behållare med upp till sex olika utrymmen. Den enda shaker du behöver!
Färg
Storlek 600 ml
79:-
Rek. pris: 89:-
+
I lager – skickas måndag 20/11 Lagerstatus
Snabb leverans
Prisgaranti
Fri retur
Fri frakt från 499 kr
Detaljer
Artnr: SKU219722
Tillverkare: MM Sports
EAN: 7340130602266

MM Sports SmartShake Original

Samla dina kosttillskott på en och samma plats! MM Sports SmartShake Original är den enda shakern du behöver. Ett prisvärt, enkelt och praktiskt sätt att ha full koll på dagens dos av kosttillskott.

Trött på att handskas med olika påsar, burkar och behållare? Detta är lösningen. MM Sports SmartShake Original har två avtagbara utrymmen med plats för proteinpulver, PWO och liknande produkter. Det nedersta utrymmet kan dessutom delas upp i fyra avgränsade delar, vilket gör det enkelt att skilja på vitaminpiller och liknande. Totalt kan du alltså bära med dig sex olika produkter i en enda smidig behållare. Givetvis är MM Sports SmartShake Original fri från giftiga plaster, så som BPA och DEHP.

Färger:
Svart, Blå, Rosa.

Storlek:
600 ml.

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU219722
Tillverkare: MM Sports
EAN: 7340130602266