Jan Tana Jan Tana Hi-Definition Competition Makeup

Den perfekta Make-upen för fitnesstävlingar! Klarar värmen från strålkastarna på scenen utan att rinna eller förändras. Får din hy att se bra ut i det starka ljuset.
Storlek One Size
329:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
t.o.m 15/9
Kundomdöme
9.54 / 10
Snabb leverans
Beställningar före kl 14.00 skickas samma vardag
Detaljer
Artnr: SKU21564
Tillverkare: Jan Tana
EAN: 8592691003061

Jan Tana Hi-Definition Competition Makeup

Den perfekta Make Upen för fitnesstävlingar! Ser fräsch ut i det varma strålkastarljuset på scenen. Täcker över dina skönhetsfläckar och ger din hud ett friskt och fräscht utseende.

Jan Tana Hi-Definition Competition Make Up är ett hållbart smink som tagits fram speciellt för fitnesstävlingar. Därför klarar den värmen från strålkastarna på scenen utan att rinna eller förändras och får din hy att se bra ut i det starka ljuset.
Hi- Definition Competiton Make Ups lena, krämiga konsistens döljer eventuella skönhetsfläckar och ger din hy ett perfekt utseende. Make upen är vattenlöslig och täpper inte igen porerna. Det gör dessutom JanTana Hi-Definition Competition Make Up lätt att tvätta bort med tvål och vatten. Matchar färgerna i Jan Tan Hi-Definiton Color och Jan tana Ultra 1 Color och går perfekt att använda tillsammans med dem. Passar alla hudtyper.


Så här gör du:
Applicera ett jämnt lager Jan Tana Hi-Definition Competition Make Up med en svamp. Använd puder för att fästa sminket.

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU21564
Tillverkare: Jan Tana
EAN: 8592691003061
15% Rabatt