Fri frakt från 499 kr
1-2 arbetsdagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

10 anledningar till att använda vegansk gainer

Med Body Science Vegan Gainer kan du som har en vegansk kosthållning få till en effektiv muskeluppbyggnad. Du kan boosta din muskeluppbyggnad genom den unika veganska materialsammansättningen som kosttillskottet ger dig. Dessutom är smakerna riktigt bra och produkten ger flertalet fördelar som kan ta både in träning och målsättningar till nya nivåer.

Innehåller 2 vegetabiliska proteinkällor – soja & ärta

Body Science Vegan Gainer innehåller två vegetabiliska proteinkällor i form av soja och ärta. Denna unika proteinblandning ger dig en bred aminosyraprofil som snabbt tas upp av kroppen och boostar din muskeltillväxt – vilket är viktigt för att bli större och starkare. Dessa två proteinkällor ger dig med andra ord bästa möjliga förutsättningarna att lyckas med din muskeluppbyggnad.

Högt fiberinnehåll

Högt fiberinnehåll kan medföra till hög livskvalitet på flertalet olika delområden. Av den anledningen innehåller Body Science veganska gainer ett högt fiberinnehåll. Kostfibrer har många bra effekter på kroppen, till exempel att få tarmarna att fungera normalt. Vidare kommer du uppleva en behaglig mättnadskänsla efter att du intagit produkten.

31% muskelbyggande protein

Protein brukar kallas för kroppens byggstenar. Det behövs bland annat för att bygga upp celler och för att bilda enzymer, muskeluppbyggnad och hormoner. Produktens hela 31% proteininnehåll ger dig bästa möjliga förutsättningarna för detta. Den ger dig som är vegan bättre förutsättningar till optimal muskeluppbyggnad.

Består av både snabba och långsamma kolhydrater

Både snabba och långsamma kolhydrater är en central del för att maximera energiåterhämtning efter ett träningspass. Body Science Vegan Gainer innehåller flertalet långsamma och snabba kolhydrater i form av Palatinose®, maltodextrin och havremjöl. Genom att använda denna produkt efter avslutat träningspass säkerhetsställer du att ditt muskelglykogen fylls på och du får gott om energi till att orka med alla aktiviteter efter din träning.

55% kolhydrater

Produkten består av hela 55 % som maltodextrin, isomaltulos (Palatinose®) och svensk havre. Mycket kolhydrater innebär som oftast att du kommer få mycket energi. Energi i sin tur är viktigt för att du ska kunna maximera dina träningsinsatser. Du behöver även energi för att t.ex. kunna prestera på arbetet, hemma eller i dina studier på universitetet.

Marknadens förmodligen godaste veganska gainer

Body Science Vegan Gainer är både fantastiskt god samtidigt produkten har en krämig konsistens – helt utan någon form av bismak av det vegetabiliska proteininnehållet. Du kommer kunna avnjuta proteinpulvret som vilket traditionellt proteinpulver innehållande animaliska källor som helst.

Ger dig som vegan bästa förutsättningarna till att bygga muskler

Body Science Vegan Gainer är en vegansk gainer som passar alla som vill bygga muskler! Som vegan kan det oftast vara problematiskt att genom kost som är fri från animaliska källor få i sig tillräckligt mycket protein. Det kan i sin tur kan göra det problematiskt att bygga muskler trots stenhård träning. Body Science Vegan Gainer är som tidigare nämnt rik på protein och hjälper dig som är vegan att bygga muskler. Ett regelbundet proteinintag är som sagt en viktig aspekt för att skapa rätt förutsättningar att lyckas med din muskeluppbyggnad eller inte.

Finns i två smaker

Body Science veganska gainer finns i två smaker, Apple Pie och Double Rich Chocolate. Smaksättningen Apple Pie har en himmelskt god smak av äpplepaj. Double Rich Chocolate är för dig som älskar choklad! Det är en djup och krämig chokladsmak.

Innehåller fullvärdigt vegetabiliskt protein

Eftersom Body Science Vegan Protein är ett 100-procentigt plantbaserat proteinpulver är det fritt från både mjölkprotein, laktos, äggprotein och kolesterol. Det är ett veganskt proteinpulver av högsta kvalitet utan några utspädningsprodukter såsom fruktos, dextros, maltodextrin eller socker.

Fri från både laktos och kolesterol

Sist, men inte minst är Body Science Vegan Gainer helt fri från både laktos och kolesterol. Produkten passar med andra ord både för dig som är vegan – men likväl för dig som är laktosintolerant. Perfekt även för dig har känslig mage eller annars bara föredrar produkter utan dessa råvaror.

Intresserad av produkten?

Om du vill få ytterligare information om produkten eller köpa den kan du göra det genom att klicka här! Du kan alltid kontakta vår kunniga och serviceinriktade kundsupport för att få hjälp med alla produktrelaterade frågor. Kontakta oss!

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
1-2 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 14085 omdömen
Verifierat
Rekommenderas

Lätt att beställa och väldigt snabb leverans

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, snabb återbetalning när något saknades, snabb återkoppling. Super nöjd är jag

Verifierat
Snabbt och lätt

Snabbt och lätt

Verifierat
Alltid bästa kvalitet!!

Alltid bästa kvalitet!!

Verifierat
Snabb leverans och bra produkter.

Snabb leverans och bra produkter.

Verifierat
Alltid bra service och produkter !

Alltid bra service och produkter !

Verifierat
Snabbt leverans 💪

Snabbt leverans 💪

Verifierat
Snabbt och enkelt

Mycket bra produkter och snabb leverans.

Verifierat
Bra kläder till bra priser.

Bra kläder till bra priser.

Verifierat
Köpt härifrån otaliga gånger

Köpt härifrån otaliga gånger, nöjd varje gång, snabbast leverans av dom stora.

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?