Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

8 anledningar till att använda XLNT Sports Vegan Multivitamin

MM Sports har utökat produktutbudet med XLNT Sports Vegan Multivitamin. Multivitamin-kapslarna innehåller en balanserad blandning av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen – och är speciellt utvecklad för dig som är vegan eller vegetarian. Här följer 8 anledningar till att använda XLNT Sports Vegan Multivitamin.

100 % veganska innehåll

För det första är XLNT Sports Vegan Multivitamin-kapslarna 100 % veganska. De innehåller med andra ord inga spår av någon form av animalisk näringskälla. Innehållet består av en balanserad blandning av viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen – speciellt utvecklad för dig som är vegan eller vegetarian!

Innehåller hela 24 viktiga näringsämnen

XLNT Sports Vegan multivitamin innehåller hela 24 olika viktiga näringsämnen som kan ge positiva effekter både på din träning och hälsa. Ett urval av dessa näringsämnen är: Vitaminer (C, E, B5, B3, D3, B6, B1, B2, folsyra, biotin, K2, B12) och mineraler (kalciumkarbonat).

Extra höga doser av Vitamin B12

XLNT Sports Vegan Multivitamin innehåller även extra höga doser vitamin B12 – en vitamin som är väldigt viktig för veganer. Vitamin B12 främjar nämligen produktionen av röda blodkroppar samt bidrar till nervsystemets funktion. Även om själva vitaminet finns i vissa vegetabilier är det fortfarande i en sämre form av vitaminer än vad som finns i animaliska livsmedel. Genom XLNT Sports Vegan Multivitamin extra höga doser av Vitamin B12 är aldrig bristen av denna vitamin något problem för dig mer som träningsintresserad vegan. Du kan med ett regelbundet bruk av XLNT Sports Vegan Multivitamin ta del av alla fördelar som Vitamin B12 ger till din kropp.

Vitamin D3 från lav

XLNT Sports Vegan Multivitamin innehåller lav, som är en svampväxt innehållande flertalet viktiga näringsämnen. Ett kontinuerligt intag av Vitamin D3 kan ge dig flertalet hälsofördelar som t.ex. bevara normal benstomme, bevara normala muskelfunktioner, bevara en god tandhälsa och ge ditt immunförsvar andra viktiga hälsofördelar. Använd därför Vegan Multivitamin om du vill ta del av dessa hälsofördelar.

Lättsvalda vegetabiliska kapslar

Tycker du att det är problematiskt att svälja kapslar? Vegan Multivitamin är tillverkat i lättsvalda vegetabiliska kapslar. Kapslarna är små till storleken – vilket också är en fördel för dig som inte gillar att svälja stora kapslar. Vidare är förpackningen tillverkad i en mindre burk för att den ska vara smidig att ta med sig överallt.

Ger dig tillräckliga mängder essentiella näringsämnen

Som vegan kan det vara svårt att få i sig tillräckliga mängder av essentiella näringsämnen genom den veganska kosten. Genom att regelbundet använda dig av XLNT Sports Vegan Multivitamin behöver detta inte längre vara något problem för dig som är vegan. Du får genom kapslarna tillgång till alla livsnödvändiga essentiella näringsämnen utan att behöva äta orealistiskt stora mängder vegansk mat.

Minskar risken för B- och D-vitaminbrist

Har du som vegan upplevt utmaningar i att få i dig tillräckliga mängder av B- och D-vitamin? Som vegan är just detta en av de största utmaningarna i den veganska livsstilen eftersom dessa näringsämnen nästan uteslutande finns i animaliska källor. Det finns därför alltid risk för B- och D-vitaminbrist genom att leva efter den veganska kosthållningen. Genom att regelbundet använda dig av XLNT Sports Vegan Multivitamin blir aldrig detta ett problem för dig mer. Kosttillskottet innehåller nämligen bägge dessa livsnödvändiga ämnen och ger dig en perfekt tillförsel av dessa.

Kan ge dig framtida hälsovinster

Slår man ihop alla dessa produktfördelar får du en ekvation som består av framtida hälsovinster på flertalet olika delområden i ditt liv. Sammanställningen av ett kontinuerligt intag av dessa näringsrika vitaminer kommer ge dig ett mer energirikt, friskare och hälsosammare liv. Du kan komma att få ett mer energirikt liv och orka med vardagens hälsohinder på ett helt nytt sätt – samtidigt som du håller dig kry på flertalet områden i din kropp.


Klicka på bildlänken för att bekanta dig ytterligare med XLNT Sports Vegan Multivitamin!

 

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 12803 omdömen
6 timmar sedan
Topp 👍 snabb leverans o bra produkt 🥰

Topp 👍 snabb leverans o bra produkt 🥰

Gudrun Linnea Johansson
8 timmar sedan
Bra packat och snabb leverans 👍🏼😊

Bra packat och snabb leverans 👍🏼😊

Noppharat Kasetsin Johansson
1 dag sedan
Bra och smidigt

Bra och smidigt

Johan
1 dag sedan
Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter, supernöjd 😃

Henrik Möllerström
1 dag sedan
Smidigt och snabbt

Smidigt och snabbt

Anna
2 dagar sedan
Snabb leverans och bra produkter

Snabb leverans och bra produkter

William Johansson
2 dagar sedan
Bra priser snabb leverans mycket…

Bra priser snabb leverans mycket valmöjligheter 👍👌

Alexis Welander
2 dagar sedan
Kommer att beställa igen!

Supersnabbt och jättefina varor!

Ulrika
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans, jättebra

Anna H Elimä
3 dagar sedan
Bra produkter

Bra produkter, god vanilj, snabb och smidig leverans. Mycket nöjd. Tack.

Gunnar Engberg
3 dagar sedan
10/10

Aldrig blivit besviken när jag handlat hos er. Keep up the good work!

Nick
3 dagar sedan
Bra priser och snabb leverans som…

Bra priser och snabb leverans som vanligt.

Johan
Ny kund?