Fri frakt 
Från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Returrätt 
tom 10 jan
Hem / Blogg /

Get ready for Black Friday!

Snart är den här – årets absolut största shoppingfest hos MM Sports! Black Friday är precis runt hörnet och det är snart hög tid att fynda årets bästa deals på kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör! Du kan räkna med oslagbara erbjudanden inom en hel rad kategorier i år, det kan vi lova. Men det gäller att vara snabb, det är först till kvarn – skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att vara helt säker på att inte missa något!

Get ready for Black Friday!

Vad är Black Friday?

Black Friday är numera ett etablerat fenomen i såväl Sverige som resten av världen. Med ursprung i USA är Black Friday årets största shoppingfest som på senare år också har blivit en global händelse. Under Black Friday kickstartar butiker världen över julrean med sina allra bästa erbjudanden vilket gör att du som kund kan hitta produkter till oemotståndliga priser!

Black Friday hos MM Sports

Fjolårets Black Friday blev en riktig braksuccé världen över och det är en dag som många längtar efter. Det gör vi också!

För att vara helt säker på att inte gå miste om något spännande rekommenderar vi dig att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev – då får du veta allt direkt!

Vilken kategori hoppas du på finns med i årets firande?

Håll tummarna att din kategori finns med i Black Friday-firandet! Vi räknar med att Black Friday kommer bli ett shoppingkalas utan dess like även i år och vi på MM Sports ser ivrigt fram emot att göra din dag riktigt lyckad med riktigt festliga erbjudanden på dina favoriter från oss!

15% Rabatt