Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

God Jul & Gott Nytt År

Vi på MM Sports vill tacka våra fantastiska kunder för ett otroligt år! Vi vill samtidigt passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år – Mot 2020 som innebär ett nytt årtionde med mängder av nytt och spännande!

2019 och hela 2010-talet lider mot sitt slut och vi har, tillsammans med er, haft fantastiska stunder och otroliga framgångar där hela MM-familjen vuxit så att det knakar. Följ med oss på tidsresan och utvecklingen som skett från 2010 till 2019.

En utökad varumärkesportfölj

Under de senaste 10 åren har flera tongivande varumärken vuxit fram och utökat familjen vi kallar MM Sports. Bland dessa hittar vi följande:

XLNT Sports

XLNT Sports är premiumvarumärket med ett dynamiskt sortiment av smarta och funktionella kosttillskott som höjer nivån på både innehåll och smak, med resultatet i fokus.

Viking Power

Varumärket Viking Power kommer med ett kraftfullt tema från vår nordiska mytologi som erbjuder avancerade kosttillskott för hardcore-atleter.

Jacked

Ett varumärke som erbjuder innovativa, banbrytande och extremt kraftfulla kosttillskott med riktning mot hardcore-atleter. Get JACKED och nå dina mål snabbare!

PureSwe

PureSwe är varumärket vars sortiment är bestående av högkvalitativa, lokalproducerade svenska kosttillskott.

Mdee

Mdee är vårt yngsta varumärke där sortimentet utgörs av kläder med fokus på byxan där komfort och passform är av högsta prioritet.

Body Science Series
Body Science sortiment har vuxit så kraftigt att det benas ut i fyra olika serier för att särskilja produkternas inriktning. I dag erbjuder Body Science produkter från följande serier:

  • Body Science Basic Series
  • Body Science Wellness Series
  • Body Science Professional Series
  • Body Science Sports Series

Utomlandsflytt

Under det senaste årtiondet har mer hänt än vad vi någonsin kunnat önska. Inte nog med att MM Sports varumärkesportfölj breddats enormt så har företaget, som vid detta lag länge vart ett väletablerat företag i Sverige, lyckats ta sig utanför landsgränserna till våra grannländer. MM Sports finns nu att tillgå även i Norge och Danmark!

Ny design

Som ni omöjligt kan ha undgått har inte bara stora delar av vårt sortiment fått ett uppsving med en ny design. Hemsidan har fått samma upplyft med en ny, fräsch och snygg design som blev startskottet för MM Sports första dag in i den nya eran. Nedan ser ni hur vår storfavorit Body Science Whey 100% fått en rejäl makeover. Vad tycker ni?

Gammal Body Science Whey 100%-påseBody Science Whey 100%-påse med ny design

2019 – Ett år av nyheter

Utöver allt vad som hittills har nämnts så har mängder av produktnyheter även vuxit fram och tagit marknaden med storm med allt från proteinprodukter till fettförbrännare, PWO:s, BCAA/EAA och mycket mer. Tittar man bara på 2019 har vi haft det bästa produktutvecklingsåret någonsin, för att du bättre skall kunna komplettera din kost och se snabbare och bättre resultat mot dina träningsmål! Som komplement till detta har även många nya smaker bland flera av våra kosttillskottsfavoriter lanserats.

Trots detta har vi absolut inte legat på latsidan när det kommer till att proppa vår garderob full av klädnyheter. Under året som gått har vi lanserat flera nya, snygga och fräscha klädkollektioner på både dam- och herrsidan.

MM Sports 2020 och framåt

Som ni märker har utvecklingen de senaste 10 åren vart enorm – men vi kan lova er att mer komma skall. Stay put under 2020 och framåt för att ta del av grymma produkter och nyheter på marknaden som kommer ta din träning till nästa nivå.

Och återigen från MM Sports till er alla – God Jul och Gott Nytt År!

Ny kund?

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15245 omdömen
Verifierat
Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

Verifierat
Snabb leverans och återkoppling när…

Snabb leverans och återkoppling när varan var betald

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkter

Verifierat
Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Snabb leverans och nöjd med produkterna.

Verifierat
Bra priser o snabb leverans

Fick produkten snabbt o välpackat, dock lite dåligt att inga skopor kom med proteinpåsarna samt att det inte rekommenderades att köpa till

Verifierat
Bra varor

Snabb leverans och bra kvalite på varorna

Verifierat
Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt…

Jag köpte Vanilla Ice Cream Väldigt lätt protein och dricka, helt enkelt grymt! Rekommenderar stark

Verifierat
Riktiga Grejor

Marklyft strumpor.

Verifierat
bra information ger personalen och jag…

bra information ger personalen och jag är nöjd med dom köp jag gör med enstaka klädesplagg och kosttillskott

Verifierat
Bra proteinpulver

Snabb leverans. Goda smaker på proteinpulver. Jag är nöjd!

Verifierat
Mike bra och snygg

Mike bra och snygg

Verifierat
Fin service

Snabb och smidig med leverans. Hade dessutom köpt fel vara som jag fick byta i butik utan problem - tack för fin service!

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?