Hem / Blogg /

MM Challenge 2020

Den populära och åtråvärda tävlingen MM Sports Challenge är tillbaka i 2020-års upplaga. Med vad som förväntas bli rekordmånga tävlanden, kommer kampen om förstaplatsen vara enormt hård! Kanske är det du som står som segrare i årets upplaga av MM Challenge och kammar hem förstapriset?

Var med och tävla om över 15 000 kronor

I årets upplaga av MM Challenge har vi växlat upp ytterligare vilket innebär att priserna är bättre än någonsin tidigare. Tanken bakom MM Sports Challenge är att du genom träning skall komma i form på 60 dagar och således är du med och tävlar om priser på över 15 000 kr! Vinstfördelningen kommer att se ut som följande:

  • Förstaplats – 10 000 kronor i presentkort hos MM Sports. Utöver detta får du dessutom ditt gymkort betalt i 6 månader (till ett värde av max 2000 kr).
  • Andraplats – 3500 kronor i presentkort hos MM Sports
  • Tredjeplats – 1000 kronor i presentkort hos MM Sports

MM Sports Challenge 2020

”MM Challenge förändrade ordagrant mitt liv!”

2019 tog Linda Lindström beslutet om att anmäla sig till MM Challenge för att ta steget mot ett mer hälsosamt liv. Efter en makalös insats hade hon 60 dagar senare krigat sig fram till en andraplats bland hundratals tävlande.

Vi tog oss ett snack med Linda om hennes tankar om MM Sports Challenge och fick följande svar:

MM Challenge förändrade ordagrant mitt liv! Jag ställde upp för att jag var trött på att ge upp varje gång jag kom igång med träningen. Jag ställde då upp för att jag var trött på hur jag förstört min kropp, att närma sig att få tresiffrigt på vågen var skrämmande. Men 60 dagar gick med ordentlig kost, träning och motivation. Sen kom det bästa, det fortsatte. Idag sitter man här, ett år senare, och är så glad för att man var med.”

Så är du med och tävlar

För att vara med och tävla i MM Challenge måste du ha fyllt 18 år och ha en öppen Instagram-profil. För att registrera dig som en av de tävlande krävs det sedan att du uppfyller de tre nedanstående punkterna.

  1. Ta 3 före-bilder på dig själv i underkläder med dagens tidning där datumet syns tydligt. En framifrån, en från sidan och en bakifrån.
  2. Från tidigast 1 januari skall du handla för minst 500 kr hos oss på MM Sports (online eller i butik).
  3. Bifoga namn, personnummer, Instagram-namn, bilder + kvitto samt motivering till varför du är med och tävlar och vad ditt mål är, i ett mejl till mmchallenge@mmsports.se SENAST 19 januari.

Se dessutom till att vara aktiv på dina sociala medier med hashtagen #mmsportschallenge20 under hela tävlingsperioden då vi räknar med det i slutresultatet.

När tävlingen är över skall du ta 3 efter-bilder (En framifrån, en från sidan och en bakifrån) på dig själv med en tidning och datum den 19-20 mars. Skicka in bilderna SENAST 20 mars till mmchallenge@mmsports.se tillsammans med namn, personnummer och Instagram.

Vinnaren koras 27 mars!

Läs mer om MM Challenge här!

15% Rabatt