Hem / Blogg /

MM Sports - Favorit på Prisjakt

Röstningen har påbörjats för Prisjakts ”Årets nätbutik”, en utmärkelse som MM Sports vunnit två gånger tidigare. Just nu ligger MM Sports som en av favoriterna att vinna igen och vi är både stolta & glada över den häftiga resa vi gjort över åren. En resa som inte hade varit möjlig utan våra kunder – världens bästa kunder. Tack!

Prisjakt

På Prisjakt.nu kan konsumenter bland annat jämföra priser och egenskaper för produkter samt läsa andra användares omdömen på produkter och återförsäljare. Varje vecka hjälper Prisjakt mängder av besökare att hitta rätt produkt, från rätt butik, till rätt pris.

När en kund har gjort ett köp på Prisjakt så uppmanas kunden att fylla i ett kort formulär för att betygsätta köpupplevelsen. När väl leveransen är klar får kunden ett mejl av Prisjakt med uppmaningen att recensera hur leveransen upplevdes.

Nöjda kunder hos MM Sports

MM Sports vann kategorin ”Bäst Kundservice” 2013 och utsågs till ”Årets Sport- och Fritidsbutik” 2012 och 2013 – samt även nominerade till det prestigefyllda ”Årets Nätbutik” 2013.

Inför årets utmärkelse har MM Sports redan angivits som en favoriterna att vinna sin kategori igen.

Årets nätbutik 2019 hos Prisjakt.nu

Rösta på MM Sports i Årets nätbutik 2019 och skänk 1 kr till Top Ten Sverige

Nu är det återigen dags för Prisjakts prestigefyllda tävling ”Årets nätbutik”, där du som kund kan rösta fram din favoritbutik på nätet. Tack vare er kunder är vi nominerade i kategorin ”Årets nätbutik 2019: Apotek och hälsokost”. Rösta på MM Sports och hjälp oss att vinna så firar vi såklart segern tillsammans – med ännu fler oslagbara kampanjer och erbjudanden. För varje röst så skänker Prisjakt 1 krona till Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige. Röstningen pågår fram till 29 november.

Rösta på MM Sports här!

15% Rabatt