Fri frakt från 499 kr
- Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Hem / Blogg /

Vegan Omega-3 – vårt senaste veganska kosttillskott

Att som vegan få i sig tillräcklig mängd av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA är inte alltid helt lätt, även med en varierad vegansk kost. För att hjälpa dig som vegan med ditt omega-3-intag finns det 100 % veganska kosttillskottet, Vegan Omega-3 i vårt produktsortiment.

Ett vanligt problem som majoriteten träningsintresserade veganer ofta står inför är att få i sig tillräckliga mängder av omega-3 fettsyrorna EPA och DHA. Trots att man som vegan oftast har en varierad kost räcker det inte många gånger för att tillgodose kroppens behov av omega-3 fettsyror. En vegansk kost innehåller nämligen höga halter omega-6 och väldigt låga halter omega-3 vilket kan göra det svårt att få rätt balans mellan dessa livsnödvändiga fettsyror i kroppen. Därför hjälper Vegan omega-3 dig som är vegan att få balans över ditt omega-3 intag och ger dig förebyggande hälsovinster på din träning på flertalet olika delområden. 

Vad är Vegan Omega-3 för produkt?

Först och främst ska vi bryta ner vad Vegan Omega-3 är för produkt. I korta drag är det ett helvegetariskt omega-3 kosttillskott, vars syfte är att tillgodose kroppen med de livsnödvändiga omega-3 fettsyrorna som annars kan vara svåra att få tillgång till genom vegansk kost. Kosttillskottet är 100 % veganskt, d.v.s. det är tillverkat av 100 % icke animaliska källor vilket gör detta kosttillskott perfekt för personer som är veganer eller allergiska mot fisk och skaldjur. Vidare är Vegan Omega-3 helt fritt från miljögifter och tungmetaller. Du som använder kosttillskottet behöver heller aldrig vara orolig för att bidra till utfiskning eller miljögifter. Vegan Omega-3 är en produkt som är framställd på naturliga tillvägagångssätt. Med andra ord är detta ett kosttillskott för dig som både bryr dig om naturen och samtidigt vill förse din kropp med naturliga omega-3 fettsyror. Du får inte bara en produkt som hjälper miljön – men likväl en produkt som även ger din kropp flertalet främjande hälsovinster. 

Främja hälsovinsterna av din träning

Hur kan då XLNT Sports kosttillskott, Vegan Omega-3, främja hälsovinsterna för din träning? Majoriteten av personerna som tränar aktivt har som målsättning att hålla sig i form, öka muskelmassa, går ner i vikt eller annat. Många som har en vegansk livsstil använder stora mängder vegetabiliska oljor för att kompensera avsaknaden av bra källor för omega-3. Vegetabiliska oljor såsom rapsolja är inte bara en sämre källa för omega-3. Det är dessutom väldigt kaloritätt och ger således ett onödigt stort kaloripåslag – vilket på sikt kan motarbeta om du t.ex. har som träningsmål att gå ner i vikt. Det är här produkten Vegan Omega-3 och dess hälsovinster kommer in i bilden. Genom att använda Vegan Omega-3-kapslarna får din kropp i sig alla de livsnödvändiga omega-3 fettsyrorna och ger dessutom genom ett mer kalorisnålt tillvägagångssätt än genom att nyttja rapsolja. Ett överdrivet användande av rapsolja och de negativa effekterna av detta för dina träningsresultat kan nu i stället ersättas av kosttillskottet Vegan Omega-3. Du kan med andra ord genom att nyttja Vegan Omega-3 inte bara få ett naturligt inslag av omega-3 fettsyror, utan likväl få andra hälsovinster som kan främja dina träningsresultat på ett positivt sätt.

Hälsofördelar med Vegan Omega-3  

Förutom att ge dig ett kalorisnålt intag av omega-3 fettsyror finns det även andra hälsofördelar med att regelbundet använda Vegan Omega-3 kosttillskott. Hälsofördelarna går att få både i den fysiska som psykiska delarna av din kropp.

Några av produktens hälsofördelar:

  • Bibehålla normal synförmåga och hjärnfunktion 
  • Minskat blodtryck 
  • Ger dig bättre insulinkänslighet 
  • Du får bättre blodfetter 
  • Ökad fettförbränning och ökad muskeluppbyggnad 

Dosering av produkten

Hur ska du som konsument tänka kring dosering av denna produkt? Du bör alltid ta kapslarna i samband med någon av dagens måltider. En rekommenderad doseringsfrekvens är två kapslar per dag i samband med dina måltider, t.ex. till lunch och middag. 

Utmärkt
Baserat på 10397 omdömen
2 dagar sedan
Gick fort att få mina saker bra service…

Gick fort att få mina saker bra service 👍

Fredrik
2 dagar sedan
Snabbt & rätt!

Snabbt, korrekt och prisvärt!

Linus Bergkvist
2 dagar sedan
Bästa proteinpulvret på marknaden!

Bästa proteinpulvret på marknaden!

Marcus
2 dagar sedan
Bra sortiment

Bra sortiment. Lätt att beställa, snabb leverans

Északi Tamás
2 dagar sedan
Snabba leveranser och bra produkter

Snabba leveranser och bra produkter

Andreas Wikström
3 dagar sedan
Bra sortiment och service.

Bra sortiment och mmsports produkterna är toppen med. Dom gångerna jag har gjort mina beställningar så har leveransen varit snabb.

Kevin
3 dagar sedan
Galet snabb leverans och mycket bra varor

Galet snabb leverans och mycket bra varor

Alfred Örtendal
3 dagar sedan
Super fina

Super fina, älskar dom.

Ewa-Kim Welin
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Ernst Elb
3 dagar sedan
Bra sortiment och bra priser.

Bra sortiment och bra priser. Snabb leverans och smidig betalning.

Carl Henrik Karlsson
3 dagar sedan
Alltid snabbt alltid proffesionellt 🙏

Alltid snabbt alltid proffesionellt 🙏

Ildiko
3 dagar sedan
Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd

merima mumdzic
Ny kund?