Hem / Blogg /

Xmas Collection

Julen närmar sig med stormsteg och det firar vi på MM Sports med dunder och brak genom produktnyheterna i vår så kallade Xmas Collection som går i julens tecken. Ta del av kosttillskott i härligt juliga smaker från Body Science och XLNT Sports!

Body Science Oligo Bar

Våras alla favoriter när det kommer till proteinbars – Oligo bar från Body Science – finns numera i fyra limiterade julsmaker. Njut av Mint Candy Cane med smak av polka, Swedish skumtomte, Golden Saffron Bun och Spicy Gingerbread. Oligo Bar Xmas Edition kommer inte bara ge dig ett tillskott av protein eller ett gott fiberrikt mellanmål utan de kommer också ge dig de rätta julvibbarna!

Christmas Collection med BCAA + Oligo bars i snön

XLNT Sports BCAA

Ytterligare en favorit har kommit i nya smaker, denna gång inom kosttillskottskategorin för aminiosyror och närmare bestämt BCAA. Med XLNT Sports BCAA Xmas Edition kan du nu njuta av smakerna Winter Cola och Santa’s Sweets med smak av jordgubb och vanilj samtidigt som du stimulerar muskeluppbyggnad och motverkar muskelnedbrytning.

Body Science Whey 100%

Sist, men absolut inte minst, vill vi presentera nya smaker av omåttligt populära Body Science Whey 100% – Ett proteinpulver som bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan. Ta del av de nya smakerna Saffron Bun med otrolig smak av lussekatt med riktig saffran i eller varför inte Gingerbread med en klassisk smak av pepparkaka. Två smaker som absolut inte kan slå fel i juletider!

15% Rabatt