Fri frakt 
från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Returrätt 
30 dagar
Sök bland produkter, varumärken och kategorier
Hem /

Black Week

Black Friday-REA hos MM Sports – Gå inte miste om Black Friday och chansen till att ta del av kosttillskottträningskläder herr och dam samt tillbehör till riktigt bra priser!

När är Black Friday?

Black Friday 2020 infaller fredag den 27 november.

Vad är Black Friday?

Black Friday är tillsammans med mellandagsrean den största rea-perioden vi har i Sverige med massvis av kampanjer och erbjudanden. Black Friday kommer ursprungligen ifrån USA och infaller dagen efter Thanksgiving och är en tradition som mynnat ut till USA:s största shoppingdag med mängder av rea-erbjudanden. Sedan 2013 har fenomenet också funnits i Sverige då svenska butikskedjor och e-handelsföretag hakat på trenden. Intresset blir för varje år allt större och i dag är Black Friday en väletablerad rea-högtid även här.

Black Week

Black Friday har på flera håll och i många fall vidgats till Black Week tack vare dess enorma genomslagskraft. Begreppet Black Week är precis vad det låter som – Black Friday hela veckan.

MM Sports Black Friday-REA

Föredrar du att shoppa online eller är du personen som hellre handlar i butik? Oavsett vad så har du möjlighet att ta del av vår Black Friday-REA med samma erbjudanden och prissänkta varor på nätet likväl som i samtliga av våra butiker runt om i landet – men se till att vara ute i god tid för att med säkerhet kunna köpa hem just dina favoriter bland kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör!

Var först med att ta del av grymma erbjudanden och få de senaste nyheterna gällande Black Friday genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på Instagram

15% Rabatt