Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Hem /

Malin Hedfors

OM

Team MM Sports Malin

Berätta om din bakgrund, hur länge har du tränat, vad fick dig att börja träna?
Jag har varit en sportnörd sen barnsben och testat det mesta, men fotboll och bandy var det jag fastnade för rätt tidigt. Fotbollen övergav jag när jag började gymnasiet men bandyn klamrade jag mig fast vid och pensionerade mig i fjol efter mitt andra SM-guld med VSK. Styrketräningen gled jag in på i samband med att jag och en vän testade crossfit någon gång runt 2013-2014. Jag föll pladask för styrkedelen och i samband med det började jag även att intressera mig för tävlandet och då blev det naturligt att gymmet tog en större plats än crossfitboxen!” 

Har du några tävlingsmeriter? Om ja, skriv inom vilken gren, tävling och plats.
Jag har tävlat både i Body Fitness och Wellness Fitness.

  • SM 2018 (Body Fitness) – 3:a
  • SM 2019 (Wellness Fitness) – 2:a
  • 2 SM-Guld 2019 & 2020 Bandy
  • Guld i World Cup och Svenska Cupen 2019 Bandy

Vad inspirerar och motiverar dig?
”Jag motiveras främst av min vilja, envishet och enorma vinnarskalle. Jag älskar att komma först och vinna! Om jag ska dra lite kuriosa så har jag alltid fått just den feedbacken sen barnsben både av förskolelärare och lärare. ”Malin vill alltid vara först”. När det kommer till träningen drivs jag mycket av att jag både vill känna mig och se stark ut. En muskulös kropp är bland det vackraste som finns. Det utstrålar något speciellt. När det kommer till inspiration utifrån så älskar jag människor som vågar sticka ut. Som vågar jobba mot ett mål eller vara den dom vill vara trots eventuella tankar, åsikter och fördomar från andra. Som går sin egna väg. Det är extremt inspirerande oavsett vad det rör för ämne.”

TRÄNING

Team MM Sports Malin Hedfors

Vad fick dig att bestämma dig för att tävlings-satsa?
Allt började med att en kollega skulle tävla i Body Fitness. Jag tyckte allt med diet och kost verkade så spännande och vilka fysiker alla hade som tävlade, vilken fantastisk sport. Samtidigt följde jag en blivande kollega på sociala medier som skulle tävla i WP och dietade då under sin första termin på polishögskolan. Hon la upp inlägg om olidligt tidiga morgonpromenader och jag kommer så tydligt ihåg hur inspirerad jag blev av hennes driv. Jag och en annan kollega och vän tog då kontakt med en coach och började satsa mot Tammerpokalen 2015 och på den vägen är det sen”

Vilken är din favoritövning/favoritmuskelgrupp att träna?
Favoritpasset är solklart ben/rumpa! Hatkärleken till alla övningar är ju egentligen jäkligt häftig och viljan att bli större och starkare driver mig framåt vid varje tillfälle. Favoritövningen är och kommer alltid vara knäböj!”

Hur skapar man bra träningsrutiner?
Framför allt, hitta en träningsform du tycker är kul och försök sen få in träningen i din vardag. Anpassa så det inte blir svårt för dig att få till det. Du kan också ge dig själv förutsättningar att lyckas genom taktiska val. Har du exempelvis ett gym nära jobbet så blir det kanske lättare för dig att få till ett pass i anslutning till ditt arbetspass. Förbered träningsväskan kvällen innan, planera in träning med en vän etc.”

Vad är ditt bästa tips till någon som funderar på att tävlings-satsa?
Är du nybörjare på gymmet? Ta hjälp av en PT! Chansa inte. Lägg inte ner tid och energi på fel träning som inte ger dig något eller i värsta fall bidrar till skador. Har du tränat ett tag men känner att du står still? Ta hjälp av en PT! Jag anser mig vara rätt kunnig för att vara amatör och outbildad inom träning, men när jag lät min nuvarande coach styra upp min träning nu under min off-season så har det lett till enorma kliv i min fysiska utveckling”

Vilka är dina favorittillskott inför/under/efter träning?
Inför: XLNT Sports EAA, Viking Power PWO Valkyrie, Body Science Pro Creatine, Jacked Pump’d och Body Sceince Potassium (Kalium).
Under: XLNT Sports BCAA och vätskeersättning.
Efter: Body Science Whey Isolat (Vanilj!)

INSPIRATION

MicrosoftTeams-image Malin H

Vad är hälsa för dig?
Hälsa är när både den mentala och fysiska delen är i balans. Jag skulle nog vilja dra det till att den mentala delen är den viktigaste, utan den spelar det ingen roll vilken fysisk hälsa du har. Den får inte samma betydelse. Något jag tror många missar är att båda delarna behöver tränas och underhållas under hela livet, inte bara den fysiska”

Vad är ditt mål, vad strävar du efter med din träning?
Mitt långsiktiga mål med min träning är att skapa rätt förutsättningar för min kropp att hålla sig frisk och skadefri. Mitt jobb med tung utrustning och mycket stillasittande i bil innebär en enorm påfrestning och snedbelastning på kroppen. Sen kan jag ju inte sticka under stolen med att jag vill trivas med min kropp och se bra ut. En muskulös kropp är vacker. Mitt drömmål med tävlandet är att någon gång få representera landslaget på EM eller VM. När det blir är oklart, men någon gång ska jag lyckas. Målet just det här året är att knipa ett SM-guld och det är det jag och min coach jobbar stenhårt för just nu”

Hur skapar man bra träningsrutiner?
”Framför allt, hitta en träningsform du tycker är kul och försök sen få in träningen i din vardag. Anpassa så det inte blir svårt för dig att få till det. Du kan också ge dig själv förutsättningar att lyckas genom taktiska val. Har du exempelvis ett gym nära jobbet så blir det kanske lättare för dig att få till ett pass i anslutning till ditt arbetspass. Förbered träningsväskan kvällen innan, planera in träning med en vän etc.”

Vad är ditt bästa tips för att hålla motivationen uppe en dålig dag?
”Jag upprepar det jag tidigare skrev, hitta en träningsform du tycker är kul. Det är det första. Sen behöver du gå in med ett mindset att du inte kommer kunna vara motiverad exakt varje gång du ska träna. Det är omöjligt och skapar en stress hos dig som gör att du kanske ger upp din träningsrutin. När det sen är lite motigt att ta sig till gymmet eller motionsspåret så behöver du tänka att det bara är att göra. Ingen ångrar ett träningspass i efterhand! Oftast när jag själv är omotiverad hemma i soffan så tänker jag att det alltid blir bättre när jag tagit min PWO, satt på mig lite snygga träningskläder, dragit igång min bästa Spotifylista och tagit mig till gymmet. Då har jag oftast kommit in i rätt fokus på vägen. Sätt även upp mål med din träning. Både långsiktiga och mer kortsiktiga mål. Skriv gärna ner dina mål så blir de tydliga och mer verkliga för dig. När du känner dig omotiverad så tar du fram dina mål och då känner du dig förhoppningsvis mer motiverad att träna.

Om du bara fick välja ett kosttillskott som du inte klarar dig utan, vad skulle du välja då? ​
PWO! Utan tvekan.

Vart kan vi följa dig och din träning?
På min Instagram: malinhedan

Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 10191 omdömen
3 dagar sedan
Rätt produkt med rätt smak levererad på…

Rätt produkt med rätt smak levererad på kort tid, helt perfekt helt enkelt 👌🏻

Kund
3 dagar sedan
Inga problem och snabb leverans 🙂

Inga problem och snabb leverans 🙂

Maria Gustafsson
3 dagar sedan
Jäkligt snabb leverans

Jäkligt snabb leverans. Beställde på kvällen och dagen efter var det framme. Bra produkter. Nöjd!

Elin
4 dagar sedan
Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans

Berndt Robert Daniel Åberg
4 dagar sedan
Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans

Margareta Jonåker
4 dagar sedan
Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Bra priser 👍🏻

Malin
4 dagar sedan
Snabbt smidigt

Snabbt smidigt. Bra produkter. 😊

Marie Olofsson
4 dagar sedan
Mycket snabb leverans.

Mycket snabb leverans.

Carina
5 dagar sedan
Bra produkter till rimliga priser

Bra produkter till rimliga priser

Alfonso David Roldan Montero
5 dagar sedan
Bra kvalitet och priser!

Bra kvalitet och priser!

Daniel
5 dagar sedan
Snabb leverans och god produkt :)

Snabb leverans och god produkt :)

Anna Norgren
5 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans. Prisvärd diet shake med god smak.

kund
Ny kund?