Skapa ett konto

För att kunna beställa kosttillskott hos oss måste ha ett kundkonto hos oss och vara inloggad detta med hjälp av ditt användarnamn och ditt unika lösenord. Du kan själv välja om du vill registrera ditt kundkonto samt logga in dig nu eller om du vill göra det senare, det vill säga längre fram under din shoppingtur.

Att registrera sig som kund hos oss är enkelt. Och när du väl gjort det behöver du bara logga in dig med ditt användarnamn och lösenord nästa gång du ska handla. För att kunna göra en beställning måste du skapa en kundprofil. Att skapa en kundprofil är gratis, och du förbinder dig inte att köpa någonting.

Är du återförsäljare? Kontakta oss innan du lägger din första order!
 
För att snabbare kunna hämta ditt paket från Postens utlämningställe fyll gärna i ditt mobil nr i angivet fält (Mobil/telefon nr). Tyvärr levererar vi inte till Norge, Se i vår 'Vanliga frågor / FAQ' om hur du kan tillväga.
Kontodetaljer
Fält markerade med * är obligatoriska.
*
 
 
*
*
*
 
*
*
*
*
*
*
*
*
Klicka i rutan för att ta del att våra unika erbjudande och kampanjer.
Jag har läst butikens köpvillkor och godkänner härmed ovanstående  *

Information

Ditt lösenord får inte vara samma sak som ditt användarnamn. Vi rekommenderar att du använder lösenord med minst 6 tecken.

Din e-post adress måste vara giltig. Vi använder e-post för viktig kommunikation (beställda varor, notifieringar, leverans m.m.). Därför är det viktig att tillhandahålla en giltig e-post adress för att våra tjänster ska fungera korrekt.

Vi tar väl hand om den information vi samlar in och skyddar den från obehöriga. Dina personuppgifter hålls konfidentiella. Vi respekterar även och värnar om den personliga integriteten hos alla som besöker våra eller våra kunders hemsidor.