Fri frakt från 499 kr
1-2 arbetsdagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Kokosolja

Kokosolja är en vegetabilisk olja som utvinns ur kokosnötter och fungerar som ett nyttigare substitut för vanligt matfett, smör och andra oljor som används vid matlagning och bakning.

Vad innehåller kokosolja

Kokosolja är rikt på en speciell typ av fett som kallas MCT, Medium Chain Triglycerids, eller medellånga fettsyror. Dessa fetter omsätts direkt via levern utan spjälkning med hjälp av gallsalter och har speciella egenskaper. På grund av detta har MCT-fett länge använts som en lättillgänglig fettkälla i sondnäringslösningar. Kokosnötsoljans naturligt höga halt av MCT-fetter har gjort den till en omtyckt energikälla, och allt fler tränande atleter och hälsomedvetna personer har börjat inta MCT-fett direkt på morgonen och innan träningen – oavsett om de följer en specifik livsstil, såsom Raw Food- och LCHF, eller inte.

Vad är kokosolja bra för

Tidigare forskning har visat på att kokosolja kan ha en positiv påverkan i jakt på viktminskningsmål. Kokosnötsolja kan bland annat öka termogenesen och fettförbränningen över dygnet samtidigt som fettet från kokosoljan tycks ha aptithämmande effekter. Kokosolja består dessutom av Laurinsyra som utgör ungefär hälften av fettet i kokosolja och som är ett ämne som bidrar med antivirala, svampdödande och antimikrobiella effekter. Att intag av MCT-fett ger upphov till snabb frisättning av ketoner skulle också kunna ha gynnsam effekt på hjärnans hälsa och funktion.

Hur använder man kokosolja

Kokosoljans smältpunkt ligger runt 25°C och kan användas på flera olika sätt, bland annat som ett nyttigare alternativ till vanligt matfett. Kokosnötsoljans exotiska smak och doft gör att den passar utmärkt som ingrediens i såser, glass, smoothies och efterrätter. Prova gärna att poppa popcorn i Body Science Coconut Oil Extra Virgin för ett fiberrikt snacks med smak av kokos.

Varför handla kokosolja från MM Sports?

Varför bör du handla kokosolja från MM Sports? För det första erbjuder vi på alltid dig som kund snabbast möjliga leveranser till hela Sverige. Vi vill alltid kunna erbjuda alla våra kunder förstklassiga produkter kombinerat med förstklassiga leveranstider. Du som kund ska aldrig behöva vänta onödigt länge på att få hem kokosolja av hög kvalitet! För det andra är produkterna som du köper från oss alltid tillverkade av förstklassiga och naturliga råvaror. För det tredje hittar du alltid ett stort produktutbud från oss inom alla produktkategorier. Vi kan garantera att du genom vår e-handel alltid hittar något som verkligen passar dig och dina önskemål. Utöver detta finns det självklart flera andra fördelar med att handla kokosolja från oss på MM Sports. Handla kokosolja från oss redan idag, om du vill ta din träning och hälsa till nästa nivå! Bekanta dig med vårt produktutbud här nedan.

Köp kokosolja effektivt från nätet

Varje köp av kokosolja från vår e-handel sker alltid effektivt och smidigt. Du kan enkelt bekanta dig med våra produkter inom produktkategorin kokosolja genom våra olika produktmålsidor. Via dessa målsidor kan du fördjupa dina kunskaper inom allt gällande produkten. Du hittar till exempel information om vad produkten innehåller och hur du ska förvara produkten på bästa sätt. Vidare kan du alltid ta del av all annan matnyttig information gällande produkten. Varje produktmålsida har även detaljrika bilder på produkterna som du kan ta del av. Du kan likväl även läsa vad andra kunder har haft för upplevelser om produkterna via våra kundrecensioner. Vid varje köp erbjuder vi dig som kund flertalet olika betal- och fraktmöjligheter. Du kan till exempel välja att betala kokosoljan med faktura eller direkt med ditt kreditkort. Du får även flertalet olika leveransmöjligheter från oss. Som du märker är det extremt enkelt att handla kokosolja från MM Sports e-handel. Via några få klick kan du enkelt köpa hem dina produkter. Köp kokosolja via MM Sports redan idag!

Frågor gällande våra produkter? Kontakta oss?

Har du frågor gällande våra kokosoljor? Tveka inte i sådant fall på att kontakta vår kunniga, serviceinriktade och glada kundtjänstpersonal. De kan hjälpa dig i alla olika typer av frågor genom chatt, e-post och telefon. Du kan kontakta vår kundtjänst under årets alla vardagar. För oss på MM Sports finns inget för svåra eller utmanande frågor när det kommer till kokosolja.


 

Läs mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sortera
  • Varumärken
  • Egenskaper
Bäst­säljare
3 Recensioner
Kokosnötsolja med marknadens högsta MCT-halt – 68,2 %. Den är utvunnen av 100 % nyskördade ekologiska kokosnötter från tropiska Sri Lanka och har en naturlig härlig smak och doft av kokos.
99:-
Bäst­säljare
9 Recensioner
Kokosolja helt fri från lukt och smak av kokos – speciellt framtaget som ett alternativ till vanligt matfett, smör och andra oljor som används vid matlagning och bakning.
Body Science
69:-
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
1-2 vardagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 13017 omdömen
1 dag sedan
Helt ok smak

Helt ok smak kunde vara lite mer kraftfullare

Helena Strömberg
1 dag sedan
Mycket snabbat och bra

Mycket snabbat och bra

Rebecca Jensen
2 dagar sedan
Bra storlekar

Bra storlekar, snabb leverens

Anne-Sofie Hjelm
2 dagar sedan
Perfekt affär för kosttillskott

Kunnig personal, välsorterad butik

Bengt
2 dagar sedan
Tyvärr var en påse sönder så det hade…

Tyvärr var en påse sönder så det hade läckt ut pulver i kartongen och det är lite svårt att flytta den därifrån

Pernilla Nilsson
3 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Lena Karlsson
4 dagar sedan
Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans

William Carl Runnström
4 dagar sedan
Svåröppnade pillerburkar...

Köpte lite kosttillskott i pillerburkar. Leveransen var snabb, men burkarna var svåröppnade tycker jag. Därför bara fyra stjärnor.

Magnus
5 dagar sedan
Klockren hoddie till bra pris.

Klockren hoddie till bra pris.

Patrik Johansson
6 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Kund
6 dagar sedan
snabb leverans!

snabb leverans!

Thomas
24 september
Snabb leverans,bra pris,bra kvalitet.👍

Snabb leverans,bra pris,bra kvalitet.👍

Petter Marusic
Ny kund?