Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Hem

Integritetspolicy

Insamling av data och personuppgifter.

För att vi skall kunna fullfölja och leverera din önskade beställning kräver registreringsprocessen att du lämnar information rörande dina folkbokföringsuppgifter, personnummer och i de fall du skapar en profil önskade uppgifter enligt formulär. Alla uppgifter sparas i varje enskild order ihop med IP-adress och cookie-information.

Sammanställningen av personlig data sker under skyddad krypterad trafik, även kallad SSL.

Användning och skydd av data och personuppgifter

För att förbättra och anpassa din upplevelse på vår webbplats behöver vi använda oss av insamlad data för att kunna meddela dig om specialerbjudanden, ge möjlighet till produktrekommendationer och tjänster eller annan laglig funktion. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga upplevelse i din kundresa hos oss.
Vi behåller dina personuppgifter enligt de lager och föreskrifter som vi behöver förhålla oss till för att fullgöra ditt köp och vi kommer inte att sälja vår medlemsdatabas till tredje part.

Data kommer inte att ges till tredje part såvida inte:

  1. Om vi tillhandahåller en tjänst som kräver interaktion med eller förses av tredje part som kräver ditt godkännande.
  2. I fall där vi behöver göra eftersökningar i legala processer.
  3. Om ditt användande av denna webbplats är i strid mot denna policy, användarregler eller andra orsaker som kan bedömas som krav för att säkra MM Sports egendom eller rättigheter.
  4. Om webbplatsen blir uppköpt av tredje part, där då tredje part kan använda data enligt denna policy.
  5. Vi behöver förse tredje part med uppgifter för att fullfölja vårt engagemang mot dig som kund, exempelvis för transportörer, betallösningar eller marknadsföring.
  6. I det fallet att vi behöver förse en tredje part med personuppgifter enligt punkt 5 så begränsas uppgifterna till de som är nödvändiga för att bruka tjänsten och fullgöra vår del av köpavtalet

Kontakt rörande data och personuppgifter

Om du vill få tillgång till den information vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på order@mmsports.se. Om felaktiga data har registrerats eller om du har några andra invändningar, kan du ta kontakt på samma sätt.  Du har rätt att få se vilken information om dig som är registrerad, och du kan invända mot registreringen enligt dataskyddsförordningen.

Skydd av persondata
Lagstiftningen kräver att din personliga information ska förvaras på ett säkert och konfidentiellt sätt.  Vi lagrar din personliga information på servrar med höga säkerhetsnivåer som är placerade i kontrollerade anläggningar, och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra huruvida användarinformationen hanteras på ett säkert sätt, alltid med strikt hänsyn till dina rättigheter som användare.

Personlig information raderas eller anonymiseras när det syfte som den samlades in för upphör.

Internets snabba utveckling innebär att det ibland kan bli nödvändigt att ändra vår behandling av persondata.  Därmed förbehåller vi oss rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personaldata.  Om vi gör detta, kommer vi självklart att korrigera datumet för ”senast uppdaterad” nertill på webbsidan.  Vid omfattande ändringar kommer vi att meddela dig med ett synligt meddelande på våra webbplatser.

Du har rätt att klaga på behandling av information och data som rör dig.  Klagomål skickas till Datainspektionen.

Vad är en cookie?
När du besöker www.mmsports.se lagras cookies på din dator.  En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök.  Ingen personlig information lagras i våra cookies.

Nästan alla webbplatser använder cookies.  De lagras i din dator för att hjälpa dig, vilket bidrar till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras.  I många fall är cookies nödvändiga för att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen.

Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och inkluderar information om användarinställningar, inloggning samt hur webbplatsen används.

Hur undviker jag cookies?
Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas.
Vi rekommenderar att du läser igenom vår cookiepolicy noga innan du eventuellt ändrar dina cookieinställningar i din dator samt att du läser mer om cookies på andra webbplatser.
Om du ändrar cookieinställningarna kan din användarupplevelse försämras när du besöker vår och andras webbplatser. Tänk på att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktioner på www.mmsports.se som inte kommer att fungera för dig.

Vilka cookies vi använder

Nödvändiga cookies
Nödvändiga cookies som behövs för hemsidans grundläggande funktionalitet samt cookies som används för livechatt och kundsupport

Cookies för marknadsföring på externa webbplatser.
Dessa cookies används för analys och displayannonser, vi använder inte dessa utan ditt godkännande.

Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15284 omdömen
Verifierat
Passar perfekt 🤩 jätte nöjd

Passar perfekt 🤩 jätte nöjd

Verifierat
Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Verifierat
Lätt att lägga order och kort…

Lätt att lägga order och kort leveranstid👍

Verifierat
Så bra smaker på Whey.

Så bra smaker på Whey.

Verifierat
Snabb leverans på varor

Snabb leverans på varor. Inget krångel

Verifierat
Bra varor, beskrivningar stämmer

Enkel shopping, tydliga varubeskrivningar, bra priser på proteinpulver och kreatin. Nöjd och glad överlag.

Verifierat
Snabb hantering!

Snabb hantering!

Verifierat
Produkten levde upp till…

Produkten levde upp till förväntningarna och leveransen var snabb

Verifierat
Bra produkter affären lättåtkomlig…

Bra produkter affären lättåtkomlig trevlig personal

Verifierat
Allt fungerade bra och snabbt

Allt fungerade bra och snabbt

Verifierat
Enkelt att beställa och bra och snabb…

Enkelt att beställa och bra och snabb leverans

Verifierat
Bra vara snabb leverans 😊

Bra vara snabb leverans 😊

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?