Hem

Blogg

MM Sports - Favorit på Prisjakt

Röstningen har påbörjats för Prisjakts ”Årets nätbutik”, en utmärkelse som MM Sports redan har vunnit två gånger tidigare. Just nu ligger MM Sports som en av favoriterna att vinna igen.

Läs mer >

Vetenskaplig summering om proteintillskott

Brittiska allmännyttiga vetenskapliga rådet International Society of Sports Nutrition har summerat modern forskning om protein vid träning.

Läs mer >

Forskning: ta mer protein efter träningen!

Den gamla dogmen om att 20 gram protein efter träningen är optimalt sågas i ytterligare en studie. 40 gram ger en respektabel 20-procentig ökning av muskelproteinsyntesen.

Läs mer >

Träningstillbehör: nyttan av rätt grejer!

Har du överblick över vilka träningstillbehör som finns för seriösa styrketränande, vilken effekt de har och vilka fallgropar som finns? Ta en titt!

Läs mer >

Genvägen till rätt mellanmål

Alla i branschen vet den grymma sanningen. Det folk tror är svårt, den hårda träningen, är för det mesta bara kul. Det är att sköta diet som är den riktiga utmaningen. Glöm inte mellanmålen!

Läs mer >

D-vitamin för hälsa och läkande

D-vitamin är en substans som kräver solsken. Undvik brist under höst/vinter med hjälp av tillskott.

Läs mer >

Kreatin då, nu och i framtiden

Kreatin tog gymvärlden med storm i mitten av 1990-talet och etablerade sig som de effektiva sportkosttillskottens gigant. Vi summerar 25 år av forskning och resultat.

Läs mer >

Kort om aminosyror

Protein är råmaterialet till muskler, aminosyror är råmaterialet till protein. Enskilda aminosyror spelar andra kritiska roller i din fysikförbättring. Här är det du behöver veta!

Läs mer >

Bygg muskler med choklad

Letar du efter ett motiv att äta mer choklad? (Vem behöver fler?) Eller efter tänkbara framtida kosttillskottstrategier för radikalt ökad muskelmassa? Kolla in den här forskningen!

Läs mer >

Full tank när det gäller

Har du hängt med i svängarna när det kommer till modern pre-workout nutrition?

Läs mer >