MM Sports Kompressionstights Svart/Rosa

Nästa generations kompressionstights! Revolutionerande passform som ökar komforten, funktionaliteten och framhäver kroppen på bästa sätt.
Färg Black/Pink
Storlek
XS
S
M
L
599:-
+
I lager – skickas senast imorgon Lagerstatus
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
Från 499 kr
Kundomdöme
9.54 / 10 på prisjakt
Snabb leverans
Beställningar före 14.00 skickas samma arbetsdag
Detaljer
Artnr: SKU2206920
Tillverkare: MM Sports
EAN: 7340130604673

MM Sports Kompressionstights Svart/Rosa

 

MM Sports Kompressionstights är uppföljaren till de populära MM Sports Compression Tights. De har samma prestationshöjande och skadeförebyggande funktion, men även en utvecklad passform som ökar komforten och bättre framhäver kroppens former på ett smickrande sätt.

Figure Fit
Med den revolutionerande passformen Figure fit, förenar MM Sports Kompressionstights prestation med utseende. Figure fit formar sig runt stussen på ett unikt sätt och framhäver därmed de naturliga kvinnliga formerna – trots den extrema kompressionen. Passformen medför också förbättrad rörlighet och funktionalitet. Den unika designen i Figure fit underlättar djupa knäböj och andra krävande rörelser vid benträning. Bekvämligheten är oslagbar och alla sömmar är ergonomiskt placerade för att tillåta maximal och friktionsfri rörlighet.

Kompression
MM Sports Kompressionstights  är tillverkade i materialet LYCRA® SPORT och 100 % återvunnen och ekovänlig polyamid, som har bevisat kraftig kompression och stabilitet – samtidigt som det är lätt och bekvämt. Kompressionskläder har visat sig kunna hjälpa dig som tränar att prestera bättre genom att kompressionen som materialet skapar över muskler och leder gör att du orkar träna längre, lyfta tyngre och återhämta dig snabbare. Den förbättrade cirkulationen ökar din prestationsförmåga genom att förse musklerna med syre och näring snabbare – samtidigt som din återhämtning påskyndas genom att prestationshämmande slaggprodukter avlägsnas snabbare. Den innovativa fibertekniken i LYCRA® SPORT gör att materialet tillåts att stretchas ut åt alla håll – vilket inte bara ger större rörelsefrihet, utan även en mer exakt kompression på precis de ställen där du behöver den.

MM Sports Kompressionstights:

  • Figure fit – revolutionerande passform för utseende och prestation.
  • Designade för att hantera krävande gymträning.
  • Kompression som ökar prestationsförmågan och sänker skaderisken.
  • Exklusivt kompressionsmaterial med LYCRA® SPORT.
  • Stretchar i alla riktningar tack vare innovativ fiberteknik.

Passform:
Figure Fit.

Material:
65 % polyamid (100 % återvunnen och ekovänlig), 35 % LYCRA® SPORT.

Färg:
Svart/Rosa.

Storlekar:
X-Small, Small, Medium, Large.

Storlek Innersömmen Midjemått Lårvidd*
XS 65 cm 24 cm 22 cm
S 66 cm 25 cm 23 cm
M 67 cm 26 cm 24 cm
L 68 cm 27 cm 25 cm

* OBS! Mätt på platt liggande plagg. Lårvidden är mätt 2cm under grenen.

Tightsen sitter som smäck! Stark kompression och håller "allt" på plats. M.a.o. får rumpa och ben att se vältränade ut.
OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.


Detaljer
Artnr: SKU2206920
Tillverkare: MM Sports
EAN: 7340130604673