Fri frakt t.o.m 17/5
1-2 vardagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Elektroterapi

Elektroterapi syftar till att stimulera muskler och nerver med elektricitet för att rehabilitera skador. Elektrisk muskelterapi är ett utmärkt val för hjälp med avslappning, återhämtning och smärtlindring.

Vad är Elektroterapi?

Elektroterapi innebär att man med hjälp av elektricitet behandlar sjukdomar och skador.  Det huvudsakliga syftet är att öka cirkulationen i ett påverkat område, vilket visat sig förkorta läkningsprocessen avsevärt. På så sätt påverkar man muskler, nerver och vätskeflöden vilket gör att man ökar temperaturen i kroppsvävnaderna samt ämnesomsättningsaktiviteten. Hos MM Sports hittar du bland annat vår kraftfulla MM Sports Massage Gun som ger dig det bästa förutsättningarna och dessutom till ett väldigt bra pris.

Vad används Elektroterapi till?

Man kan använda elektroterapi i många syften och det har inga negativa biverkningar. Bland annat används elektroterapi vid till exempel olika typer av smärta där endorfiner frisätts och lindrar eller vid muskelsträckningar, skador, rehabilitering m.m. Det skadade området behöver genomblödning för att kunna transportera bort inflammationer och på så vis se till att friskt, syrerikt och näringsrikt blod kommer fram för att hjälpa nybildning av celler. Men elektrisk muskelterapi är även ett utmärkt val för hjälp med avslappning och återhämning efter exempelvis ett tufft träningspass.

Avslutning – Kontakta oss

Har du frågor gällande vårt utbud av elektroterapi kan du alltid kontakta vår kundtjänst för rådgivning. De kan hjälpa dig att besvara dina frågor eller funderingar. Kontakta vår kundtjänst redan idag, via e-post, telefon eller chatt så får du förstklassig service och snabb hjälp! 

 

Läs mer
Filtrera
Sortera efter
  • Sortera

Det finns inga tillgängliga produkter som matchar ditt filter

Utmärkt
Baserat på 12385 omdömen
16 timmar sedan
Supertrevlig och hjälpsam personal!

Supertrevlig och hjälpsam personal i butiken på sveavägen. Hade allt vi behövde. Det enda som skulle kunna förbättras är inredningen, den hade kunnat se lite mer lockade ut. Superbra produkter i övrigt. Rekommenderar Ymir starkt för dom som vill upp tidigt på morgon och träna.

Victor Burrau
1 dag sedan
Sonen på 15 blev helnöjd med tröjan

Sonen på 15 blev helnöjd med tröjan

Tesa
1 dag sedan
Perfekt som vanligt 😃

Perfekt som vanligt 😃

Donovan Cordy
4 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

Karwan Suleiman
5 dagar sedan
Gott !

Gott att äta !!

Dennis Ove Lindell
5 dagar sedan
snabbt leverans

snabbt leverans

Parisa
5 dagar sedan
Bra pris och snabb leverabs

Bra pris och snabb leverabs

Fishmonger
5 dagar sedan
Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt, snabb leverans och toppenvaror!!

Reidun Landin
5 dagar sedan
Jag är nöjd med min köpt, tack ska ni ha

Hej på er! Jag är nöjd med min köpt

Foday
5 dagar sedan
Bästa i hela Sverige

Bästa i hela Sverige

javier fernandez
5 dagar sedan
Snabb leverans

Snabb leverans

joakim
5 dagar sedan
Bra kosttillskott stor erfarenhet hos…

Bra kosttillskott stor erfarenhet hos MM av oss kunders bästa kombinationer av produkterna och effektiva funktioner. Tommy.

Tommy Holmström
Ny kund?