Hem / Blogg /

Från Black Friday till Black Week

Från och med måndagen 25 november kommer du kunna ta del av oslagbara erbjudanden på kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör när vi på MM Sports välkomnar Black Week.

Black Friday som tagit världen med storm har på senare år och med en närmare explosionsartad kraft vuxit och till och med vidgats från dess ursprungliga form. Black Friday som bestod av grymma erbjudanden under ett dygn har mynnats ut till Black Week, bestående av ännu galnare erbjudanden – Under en hel vecka!

MM Sports Black Week-REA

Hos oss på MM Sports kommer du under Black Week kunna ta del av kosttillskott, träningskläder och träningstillbehör till ofattbara priser både på nätet och i våra butiker runt om i landet. En vecka du absolut INTE vill gå miste om!

Black Week 2019

Håll utkik på följande sidor under måndagen den 25e november och dagarna som följer därefter, för att ta del av galna deals och oslagbara priser under vår Black Week-REA:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och spana in vår Instagram för att hålla dig uppdaterad och för att ta del av alla våra grymma erbjudanden samt de senaste nyheterna gällande Black Week!

15% Rabatt