Hem /

Body Science Coconut Oil Extra Virgin

Body Science Coconut Oil Extra Virgin är en kokosnötsolja med marknadens högsta MCT-halt – 68,2 %. Den är utvunnen av 100 % nyskördade ekologiska kokosnötter från tropiska Sri Lanka och har en naturlig härlig smak och doft av kokos.

Antal
99:-
Rek. pris: 229:-
Lagerstatus

OMDÖME:
1
5
Lämna ett omdöme >>


Beskrivning
Detaljer
Artnr: SKU213490
Tillverkare: Body Science
Storlek: 500 ml.

Body Science Coconut Oil Extra Virgin

Body Science Coconut Oil Extra Virgin är en kokosnötsolja med marknadens högsta MCT-halt – 68,2 %. Den är utvunnen av 100 % nyskördade ekologiska kokosnötter från tropiska Sri Lanka och har en naturlig härlig smak och doft av kokos.

Body Science Coconut Oil Extra Virgin är en fettkälla som har ett brett användningsområde och kan bland annat användas som alternativ till vanligt matfett. Kokosnötsoljans exotiska smak och doft gör att den passar utmärkt som ingrediens i såser, glass, smoothies och efterrätter. Prova gärna att poppa popcorn i Body Science Coconut Oil Extra Virgin för ett fiberrikt snacks med smak av kokos.

Kokosnötssoljans naturligt höga halt av MCT-fetter har gjort den till en omtyckt energikälla, och allt fler tränande atleter och hälsomedvetna personer har börjat med inta MCT-fett direkt på morgonen och innan träningen – oavsett om de följer en specifik livsstil, såsom Raw Food- och LCHF, eller inte. Exempelvis så används den som fettkälla i återhämtningsdrycker.

Sri Lankas näringsrika jord och tropiska klimat är en idealisk plats för kokospalmerna att växa i, och detta återspeglas i dess kokosnötter vars kött är extra rik på MCT-fetter. Och det är här på ekologiskt certifierade odlingar som vi finner palmerna med de finaste kokosnötterna – de vi väljer ut för att utvinna kokosolja ur. De ekologiskt certifierade kokosnötter som används för Body Science Coconut Oil Extra Virgin genomgår en skonsam mekanisk urgröpning av det vita kokosnötsköttet, som sedan kallpressas för att utvinna den näringsrika kokosnötsoljan – helt utan någon form av raffinering. Detta ger inte bara en ren och oraffinerad produkt vars näringsrika innehåll har bevarats intakt, utan maximerar även den exotiska doft och smak kokosnötsköttet har. Att endast använda sig av de finaste kokosnötterna och en skonsam tillverkningsprocess kostar betydligt mer.

Här i öst används även kokosnötsoljan för utvärtes bruk, som till exempel massageolja och mjukgörande olja direkt på kroppen för att komma till rätta med torr hud eller torra läppar.

Body Science Coconut Oil Extra Virgin:

  • Har marknadens högsta MCT-halt – hela 68,2 %.
  • Är framställd av kallpressade ekologiska kokosnötter.
  • Har en naturlig härlig smak och doft av kokos.

Föreslagen användning:
Vid matlagning, byt ut smöret mot en klick kokosolja. För utvärtes bruk, smörj oljan direkt på huden för mjukgörande effekt..

Smak:
Naturlig.

Nettovikt:
500 ml.LK-BIO-149 
ICKE-EU-JORDBRUK

Detaljer
Artnr: SKU213490
Tillverkare: Body Science
Storlek: 500 ml.

Kunder som köpt denna produkt har även köpt:

Body Science BCAA-XX

199:-

Body Science ZMA

99:-

Body Science C-vitaminbrus

19:-

Body Science EAA

269:-

Mivitotal Sport

239:-

MM Sports T-shirt Man, Black

99:-

XLNT Sports BCAA

269:-

Jan Tana Ultra 1

349:-

MM Inc Zip Hood

499:-

Body Science Omega-3

75:-


#bodyscience #coconutoilextravirgin