Hem /

Byte & Reklamation

Fria returer och ångerrätt inom 14 dagar från att du mottagit ordern

Som kund hos MM Sports har ni alltid fria returer och ångerrätt inom 14 dagar när ni handlar online – och detta gäller från och med den dag som ni har mottagit ordern. Det kan ta upp emot 30 arbetsdagar innan vi får in och behandlar returer. Varan som returneras måste vara i obrukat och oförändrat skick. Observera att öppet köp och ångerrätt inte gäller intimkläder, till exempel underkläder.

Retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp

Er retur återbetalas med samma betalningsmetod som vid köp. Om man till exempel betalade med betalkort, sätts samma summa tillbaka på betalkortet som användes vid köptillfället när returen mottagits och blivit behandlad. Vid köp mot faktura justeras fakturasaldot när returen mottagits och blivit behandlad. Observera att fri retur ej gäller för tyngre gymredskap.

Skicka alltid med följesedel vid retur

Kom ihåg att alltid bifoga medskickad följesedel vid retur. Önskar man att byta vara gör man så att man lägger en ny beställning på hemsidan, samtidigt som den felaktiga ordern returneras.

OBS: Om du inte använder den förbetalda retursedeln är du ansvarig för försändelsen tills den ankommer till oss, vi hämtar ej ut REK eller paket som är skickat med vanligt porto.

Kontakta kundtjänst på mejl eller telefon för att erhålla retursedel

E-postorder@mmsports.se

Telefon: 031 – 160 000

Måndag-Fredag: 10:00-16:00

Helger och röda dagar stängt.

Reklamation? Kontakta vår kundtjänst

Om ni mot förmodan skulle upptäcka något felaktigt med en vara (inklusive ekologiska) vid leverans, kontaktas kundtjänst snarast möjligast för reklamation. För att skapa en snabbare hantering av ert ärende ber vi er därför att bifoga ordernumret reklamationen gäller, en bild på den felaktiga/skadade varan, era kontaktuppgifter samt en beskrivning som förklarar vad som har skett eller vad ni är missnöjd med.

Reklamationer gällande varor från GASP och Better Bodies behövs även PO-numret bifogas. Detta nummer finns utskrivet på varans tvättrådsetikett.

Om skador på emballaget upptäcks vid uthämtning skall detta reklameras omgående till postens ombud på plats, som i sin tur får returnera paketet tillbaka till oss. Kontakta även kundtjänst på mail eller telefon och berätta vad som har hänt och vilken order det gäller.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst:

E-postorder@mmsports.se

Telefon: 031 – 160 000

Måndag-Fredag: 10:00-16:00

Helger och röda dagar stängt.

15% Rabatt