Body Science Casein

Ett högkvalitativt och laktosfritt proteinpulver med prisbelönt smak, framställt av helmjölksprotein i toppklass. Perfekt som laktosfritt mellanmål eller kvällsdrink – välj mellan 7 fantastiska smaker.

Smak
Storlek 750g
Antal
149:-
Rek. pris: 279:-
Lagerstatus

OMDÖME:
33
(4.94)
Lämna ett omdöme >>


Beskrivning
Detaljer
Artnr: SKU171561
Tillverkare: Body Science
Övrigt: Mängdrabatten gäller även om man blandar smaker

Body Science Casein/Proteinpudding

Gör din egna proteinpudding med vårt prisbelönta Body Science Casein! För under 7 kr portionen får du en välsmakande och laktosfri proteinpudding som innehåller hela 24 gram protein.

Ett högkvalitativt och laktosfritt proteinpulver med prisbelönt smak, framställt av helmjölksprotein i toppklass. Perfekt som laktosfritt mellanmål eller kvällsdrink – välj mellan 7 fantastiska smaker.

Body Science Casein är ett högkvalitativt proteinpulver framställt av helmjölksprotein i toppklass. Proteinfördelningen är fördelat på 80 % kasein och 20 % vassle, och passar likväl som proteinkälla i samband med fysisk aktivitet eller som nattprotein. Eftersom mjölkbaserade proteinpulver innehåller mjölksocker (laktos) naturligt, har de dessvärre inte alltid varit ett alternativ för laktosintoleranta. Därför innehåller Body Science Casein laktasenzym, vilket bryter ned laktosen i magen, så att även laktoskänsliga individer kan använda det som proteinkälla.

Till skillnad från vanligt vassleprotein har mjölk- och kaseinprotein en tjockare konsistens - vilket gör proteinshaken både krämigare och fylligare. Den tjockare konsistensen ger dessutom bättre mättnadskänsla och öppnar upp fler dörrar till många olika användningsområden för proteinet - exempelvis som ett krämigt, lättdrucket och proteinrikt mellanmål mitt på dagen. Genom att minska eller öka mängden vätska justerar man enkelt proteinets konsistens. Testa gärna att blanda 1 portion Body Science Casein Double Rich Chocolate med 100 ml vatten för att få en lyxig proteinpudding - ett perfekt och laktosfritt alternativ till efterrätt, som dessutom är rikt på protein.

Förutom kaseinets höga proteinhalt och breda användningområde, är det även en källa för de viktiga mineralerna fosfor, magnesium, kalcium och kalium. Kalium och kalcium bidrar inte bara till att bibehålla normal benstomme och tänder, utan bidrar även till normal muskelfunktion.

Body Science Casein är inte bara laktosfritt, utan har även smaker utöver det vanliga – som bland annat har uppmärksammats i Sveriges största oberoende smaktest av proteinpulver, där Body Science Casein tog hem segern bland alla de 35 proteinpulver som var med och tävlade. För att få överlägsna smaker som det är i Body Science Casein, gäller det att man inte snålar med billiga råvaror, utan att man väljer råvarar absolut av högsta kvalitet. Body Science Casein finns i de krämiga smakerna Päronsplitt, Blåbär, Jordgubb, Vanilla Ice Cream, Piña Colada, Double Chocolate Almond och Double Rich Choclate. Exempelvis innehåller Double Rich Chocolate äkta kakao i dubbel bemärkelse, och blåbärspulver i blåbärssmaken. Allt för att ge en mer äkta och naturtrogen smak!

Body Science Casein:

  • Är utsett till marknadens godaste protein i Sveriges största oberoende test av proteinpulver.
  • Kan användas för att göra egen lyxig proteinpudding.
  • Är gjort på ett högkvalitativt helmjölksprotein, som bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.
  • Är laktosfritt – innehåller laktasenzm, vilket gör det till en proteinkälla även för laktosintoleranta.
  • Innehåller kalium och kalcium, vilket bidrar till normal muskelfunktion.
  • Innehåller fosfor, vilket bidrar till att bibehålla normal benstomme och tänder.
  • Double Rich Chocolate och Double Chocoate Almond innehåller äkta kakao i dubbel dos.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
Blanda 1 dl (33 gram) pulver med 1 till 2,5 dl vatten. Mängden vätska kan ökas eller minskas efter behov. Prova dig gärna fram för att se vilken konsistens du gillar bäst. Minska mängden vätska för att få en välsmakande pudding. Låt gärna blandingen stå i cirka 2 - 5 minuter för bästa smakupplevelse! Rekommenderat intag: 2 - 3 portioner per dag.

Smaker:
Päronsplitt, Blåbär, Jordgubb, Vanilla Ice Cream, Piña Colada, Double Chocolate Almond och Double Rich Choclate.

Nettovikt:
750 gram (22 portioner). 

Produkt- och tillverkningsinformation:
Body Science proteinprodukter innehåller råvaror från de bästa och marknadsledande tillverkarna av proteiner och aromer i Europa. Alla Body Science proteinprodukter tillverkas i Skandinavien enligt HACCP; dessa fabriker hanterar inte dopingklassade substanser. Alla produkter innefattas av nöjd kundgaranti, vilket innebär att om ni inte är nöjda får ni returnera produkten och erhålla en tillgodocheck.

Doping-free (100% approved for competing athletes).
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Detaljer
Artnr: SKU171561
Tillverkare: Body Science
Övrigt: Mängdrabatten gäller även om man blandar smaker

Kunder som köpt denna produkt har även köpt:

XLNT Sports BCAA

269:-

Body Science Protein Meal

15:-

Jacked XX

249:-

Body Science Peanut Butter Combo

39:-

Body Science ZMA

99:-

PureSwe Whey

179:-

MM Sports Tank Wmn

99:-

Body Science Omega-3

75:-

Body Science Gainer

135:-

Quest Bars, 12st hel låda

295:-