2 st Casein – långsamt kaseinprotein
Nu ännu lenare, krämigare och godare! Vi har uppgraderat receptet på Body Science Casein – resultatet är en ännu mer sammetslen och krämig konsistens som tar smakupplevelsen till en helt ny nivå.
- Fullvärdigt protein med högt biologiskt värde.
- Kan intas både som proteinshake eller proteinpuddig.
- Ett perfekt mellanmåls- och kvällsprotein.
- Berikad med laktasenzym.
- Tillverkat i Sverige.
Body Science Casein är ett krämigt och smakrikt proteinpulver framställt av 100 % mjölkprotein av högsta kvalitet. Mjölkprotein innehåller både kaseinprotein och vassleprotein, med en proteinfördelning av cirka 80 % kasein och 20 % vassle. Den större andelen kasein ger proteinshaken en krämigare och tjockare konsistens, varav många gillar att inta det som ett mättande och proteinrikt mellanmål. Precis som ett rent vassleprotein är ett mjölkprotein fullvärdigt, vilket innebär att det har ett högt biologiskt värde och innehåller alla essentiella aminosyror i tillräckliga nivåer. Body Science Casein är dessutom berikad med laktasenzym, vilket hjälper till att bryta ner laktosen i kroppen.
Krämigare och fylligare med kaseinprotein
Till skillnad från vanligt vassleprotein har mjölkprotein en betydligt tjockare och krämigare konsistens. Det beror på mjölkproteinets höga andelen kasein, vars naturliga egenskap gör att det koagulerar. Koagulationen gör att proteinet tas upp långsammare i kroppen och ger även en bättre mättnadskänsla. Det öppnar dessutom upp fler dörrar till olika användningsområden för proteinet än bara en proteinshake. Blandar man exempelvis ihop proteinpulvret med en mindre mängd vätska får man en lyxig och krämig proteinpudding. Genom att minska eller öka mängden vätska kan man justera konsistensen efter hur man vill ha det.
- Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
- Laktasenzym förbättrar laktosnedbrytningen hos individer som har problem med att bryta ner laktos. Eftersom laktostolerans varierar från person till person bör individer med laktosintolerans söka råd om kosttillskottets funktion i deras kost.
OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
| Artnr: | SKU23382 | |
| Tillverkare: | Body Science | |
Body Science Casein Madagascar Vanilla
Proteinpulver med smak av vanilj från Madagaskar. Innehåller sötningsmedel. Innehåller laktasenzym. Låg fetthalt.
Nettovikt: 750 gram (22 portioner).
Portionsstorlek: 33 gram (~1 dl). Skopa ingår ej.
Användning: Blanda 33 g med 3 dl vatten eller laktosfri mjölk. Mängden vätska kan ökas eller minskas efter behov. Rekommenderat intag: 2-3 portioner per dag.
Ingredienser: Mjölkproteinkoncentrat, arom, salt, stabiliseringsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), färgämne (betakaroten), laktasenzym. Innehåller en fenylalaninkälla.
Bäst före utgången av: Se stämpel.
Förvaring: I originalförpackning i rumstemperatur.
| Näringsdeklaration per 100 g och per portion 33 g. | ||
| Energi | 1428 kJ/340 kcal | 470 kJ/112 kcal |
| Fett -varav mättat fett |
1.9 g 0.7 g |
0.6 g 0.2 g |
| Kolhydrater1 -varav sockerarter |
1.4 g 1.4 g |
0.5 g 0.5 g |
| Protein | 79 g | 26 g |
| Salt | 1.29 g | 0.43 g |
| 1 Innehåller naturligt förekommande socker. | ||
Övrig information: MM Sports strävar efter att alltid ge dig korrekt information. Eftersom mindre förändringar i produktinnehållet kan ske över tid, uppmanar vi dig att kontrollera informationen på produktens förpackning innan användning.
2 st Casein – långsamt kaseinprotein
Nu ännu lenare, krämigare och godare! Vi har uppgraderat receptet på Body Science Casein – resultatet är en ännu mer sammetslen och krämig konsistens som tar smakupplevelsen till en helt ny nivå.
- Fullvärdigt protein med högt biologiskt värde.
- Kan intas både som proteinshake eller proteinpuddig.
- Ett perfekt mellanmåls- och kvällsprotein.
- Berikad med laktasenzym.
- Tillverkat i Sverige.
Body Science Casein är ett krämigt och smakrikt proteinpulver framställt av 100 % mjölkprotein av högsta kvalitet. Mjölkprotein innehåller både kaseinprotein och vassleprotein, med en proteinfördelning av cirka 80 % kasein och 20 % vassle. Den större andelen kasein ger proteinshaken en krämigare och tjockare konsistens, varav många gillar att inta det som ett mättande och proteinrikt mellanmål. Precis som ett rent vassleprotein är ett mjölkprotein fullvärdigt, vilket innebär att det har ett högt biologiskt värde och innehåller alla essentiella aminosyror i tillräckliga nivåer. Body Science Casein är dessutom berikad med laktasenzym, vilket hjälper till att bryta ner laktosen i kroppen.
Krämigare och fylligare med kaseinprotein
Till skillnad från vanligt vassleprotein har mjölkprotein en betydligt tjockare och krämigare konsistens. Det beror på mjölkproteinets höga andelen kasein, vars naturliga egenskap gör att det koagulerar. Koagulationen gör att proteinet tas upp långsammare i kroppen och ger även en bättre mättnadskänsla. Det öppnar dessutom upp fler dörrar till olika användningsområden för proteinet än bara en proteinshake. Blandar man exempelvis ihop proteinpulvret med en mindre mängd vätska får man en lyxig och krämig proteinpudding. Genom att minska eller öka mängden vätska kan man justera konsistensen efter hur man vill ha det.
- Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
- Laktasenzym förbättrar laktosnedbrytningen hos individer som har problem med att bryta ner laktos. Eftersom laktostolerans varierar från person till person bör individer med laktosintolerans söka råd om kosttillskottets funktion i deras kost.
OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
| Artnr: | SKU23382 | |
| Tillverkare: | Body Science | |
Body Science Casein Madagascar Vanilla
Proteinpulver med smak av vanilj från Madagaskar. Innehåller sötningsmedel. Innehåller laktasenzym. Låg fetthalt.
Nettovikt: 750 gram (22 portioner).
Portionsstorlek: 33 gram (~1 dl). Skopa ingår ej.
Användning: Blanda 33 g med 3 dl vatten eller laktosfri mjölk. Mängden vätska kan ökas eller minskas efter behov. Rekommenderat intag: 2-3 portioner per dag.
Ingredienser: Mjölkproteinkoncentrat, arom, salt, stabiliseringsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K), färgämne (betakaroten), laktasenzym. Innehåller en fenylalaninkälla.
Bäst före utgången av: Se stämpel.
Förvaring: I originalförpackning i rumstemperatur.
| Näringsdeklaration per 100 g och per portion 33 g. | ||
| Energi | 1428 kJ/340 kcal | 470 kJ/112 kcal |
| Fett -varav mättat fett |
1.9 g 0.7 g |
0.6 g 0.2 g |
| Kolhydrater1 -varav sockerarter |
1.4 g 1.4 g |
0.5 g 0.5 g |
| Protein | 79 g | 26 g |
| Salt | 1.29 g | 0.43 g |
| 1 Innehåller naturligt förekommande socker. | ||
Övrig information: MM Sports strävar efter att alltid ge dig korrekt information. Eftersom mindre förändringar i produktinnehållet kan ske över tid, uppmanar vi dig att kontrollera informationen på produktens förpackning innan användning.



