Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

Swedish Supplements Beta Caroten

Storlek: 60 Kapslar
189:-
Storlek: 60 Kapslar
+
Beställningar före 14 skickas samma vardag Ej i lager
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Beta caroten 60 caps

 

Kroppen omvandlar betakaroten efter behov till vitamin A, resten lagras i vävnader där det fungerar som antioxidant och skyddar hudens celler mot fria radikaler. När vi solbadar huden kan vi lätt bränna oss men användande av betakaroten kan bidra till att vi blir fortare bruna samt ger ett skydd mot de skador som kan uppstå på grund av solbadandet.

Swedish Supplements Betakaroten är ett vegetabiliskt tillskott med naturligt betakaroten från alger, tillsammans med solrosolja för ett optimalt upptag. Använd i god tid före solsäsongen för att ladda hudens förråd med betakaroten. Kapslarna innehåller grön mikroalg (Dunaliella salina), som är naturligt rikt på betakaroten. En kapsel innehåller inte mindre än 250 mg grön mikroalg med 50 mg betakaroten, vilket motsvarar 82 000 IE provitamin A. Solrosolja finns tillsatt i kapslarna för att betakarotenet lättare ska kunna tas upp i kroppen. Betakaroten med provitamin A är ett fettlösligt ämne och tillgång till fett är nödvändigt för att ska kunna tas upp optimalt. Tack vare att solrosolja nu ingår, är det inte längre nödvändigt att svälja kapslarna i samband med måltid.

Artnr: 2507270012-001
Tillverkare: Swedish Supplements
EAN: 7350069383112

Innehåll

Swedish Supplement Beta Caroten

 

Ingredienser:grön mikroalg (Dunaliella salina, innehållande naturligt betakaroten), Vana-Crema 65D (solrosolja), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande ämne (magnesium stearat), vegetabilisk kapsel (hydoxypropylcellulosa)

 

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt, utom räckhåll för barn.

Innehåll per dos

1 kapsel

Grön mikroalg

250mg

-varav naturligt Betacaroten

50mg

pro-vitamin A 

82000 IE

-som motsv. vitamin A (RE)

25000µg   

Läs mer

Recensioner

Det finns inga kommentarer att läsa än..
Fri faktura
14 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,6 / 5
Hemleverans
Beställningar före 14 skickas samma vardag
Returrätt
30 dagar
Beta Caroten
189.00
Ny kund?