Fri frakt 
från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 
Returrätt 
30 dagar
Sök bland produkter, varumärken och kategorier

Barebells

Kategorier
Filtrera
 • Sortera
  25:-
  -20%
  239:- Ord. pris: 300:-
  25:-
  -17%
  249:- Ord. pris: 300:-
  25:-
  -17%
  249:- Ord. pris: 300:-
  -35%
  Barebells
  13:- Ord. pris: 20:-
  -17%
  299:- Ord. pris: 360:-
  25:-
  -21%
  159:- Ord. pris: 200:-

  Barebells har sedan starten 2016 tillverkat proteinrika produkter där smaken legat i fokus, utan att kompromissa på innehållet. Med inspiration taget från 50-talets Amerika erbjuder Barebells högkvalitativa och proteinberikade produkter som har tagit marknaden med storm. Sortimentet består bland annat av proteinbars, milkshakes, hasselnötskräm och mer. Slipp det dåliga samvetet och unna dig ett riktigt gott och nyttigt mellanmål!

  I MM Sports sortiment hittar du de mest populära produkterna och allra främsta favoriterna i flera olika fantastiska smaker. Ta del av en Barebells protein bar, en milkshake och mer!

  Barebells bar

  Barebells proteinbars finns i många spännande och annorlunda smakkombinationer. De har på kort tid gjort sig ett namn som en av de främsta tillverkarna av proteinbars i Sverige, och när man smakar på en av deras proteinbars förstår man snart varför.

  En klar fördel med företagets proteinbars är att de endast innehåller 1,7 g socker per bar. Barebells proteinbar finns i smakerna Caramel Cashew, Crunchy Fudge, Blueberry Cake, Chocolate Dough, Hazelnut & Nougat, White Chocolate Almond, Salty Peanut samt Cookies & Cream. Med alla dessa fantastiska smakkombinationer är det mycket troligt att du snabbt hittar en eller flera favoriter.

  Förutom vanliga proteinbars erbjuder företaget även en Vegan Bar. Den innehåller protein från ärta, soja och ris och är i övrigt fylld med nötter och kakaomassa. Baren är en vegansk smaksensation i tre utföranden; Hazelnut & Nougat, Salty Peanut och Chocolate Dough.

  Så oavsett om du är vegan, vegetarian eller med fördel äter animaliska produkter finns det en proteinbar från Barebells för just dig!

  Barebells Milkshake

  Vem vill inte unna sig en härligt kall och krämig milkshake emellanåt? Tänk om den även kunde vara berikad med protein! Barebells Milkshake finns i smakerna Forest Fruit, Banana Split, Creamy Pear, Chocolate, Vanilla, Strawberry, Banana och Honey Melon - välj din favorit.

  Med 24 g protein per flaska och härligt krämig mjölk kan denna milkshake njutas som en god proteinkälla när man vill unna sig något litet extra.

  15% Rabatt