Celsius

Kategorier
Filtrera
 • Sortera
  • Egenskaper
   Celsius
   23:-
   -30%
   389:- Ord. pris: 552:-
   Nyhet
   23:-
   -31%
   379:- Ord. pris: 552:-

   Celsius erbjuder funktionella drycker med friska smaker och naturliga smak- och färgämnen. År 2005 lanseras Celsius på den amerikanska marknaden med smakerna Cola, Citron-Lime och Ginger-Ale som snabbt gör succé bland aktiva människor, vilket sedermera leder till att Celsius breddar sitt sortiment av smaker.

   År 2009 lanseras sedan Celsius i Sverige och har under åren fram till dagens datum vuxit fram till att bli en av landets mest sålda funktionella drycker. 

   Celsius dryck

   Celsius funktionella drycker tillverkas utav noga utvalda ingredienser med friska smaker och naturliga smak- och färgämnen. Den unika blandningen av ingredienser har efter flera års forskning tagits fram i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så gott det går. Drycken har blivit enormt populär och ett naturligt val bland personer med en aktiv livsstil. Ett resultat på detta är Celsius många prestigefulla utmärkelser i bagaget.

   Detta innehåller Celsius

   Celcius är en uppiggande energidryck med ett antal ämnen som bland annat bidrar till ökad vakenhet, bättre prestation och immunsystemet normala funktion. Därtill innehåller drycken 200 mg koffein per burk. Drycken innehåller vitamin D, B6, B12, Biotin, Folsyra och Niacin. Men även guarana, grönt te-extrakt och andra ämnen som går hand i hand med en hälsosam livsstil och ett aktivt liv.

   Grönt te-extrakt har i forskning visat sig öka kroppens produktion av egna catechiner, alltså hjälper den kroppen att snabbare bryta ned fett. I tillägg har man också konstaterat att grönt te-extrakt hjälper kroppens metabolism och bidrar till ökad energi.

   Celsius innehåller också Krom, ett mineral som är en byggsten i kroppens GTF-molekyl. Krom hjälper kroppen att jämna ut blodsockernivåerna, och bidrar på så sätt till ett minskat sötsug. Krom bidrar även till normal omsättning av protein och är något som alltid bör finnas i kroppen för att man ska må optimalt.

   Eftersom Celsius är fri från kolhydrater kan man nästan gissa att den innehåller sötningsmedel, och det är helt rätt. Dryckens söta smak kommer helt enkelt från sukralos.

   Utöver detta så innehåller drycken aromer, färgämne och självklart härligt iskallt vatten.

   På grund av den höga koffeinhalten bör drycken intas helst under dagen för att undvika att störa sömnen. Drycken rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. 

   15% Rabatt