Fri frakt t.o.m. 19/5
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Protein Deals + fri frakt avslutas om 14:20:24
Bäst­säljare

XLNT Sports Protein Milkshake - Färdigblandad proteinshake

Protein Milkshake smakar precis lika gott och krämigt som en riktig milkshake, men du slipper allt tillsatt socker och onödiga kalorier och får dessutom i dig en ordentlig dos muskelbyggande protein.
20:-
Välj Smak:
+
I webblager – skickas imorgon Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
 • Beskrivning
 • Innehåll

Beskrivning

Färdigblandad proteindryck med 21 g protein

Njut av en himmelskt god och lyxig milkshake med hög proteinhalt och utan tillsatt socker.

 • Marknadens förmodligen godaste proteinshake.
 • Högkvalitativt mjölkprotein från Norden – hela 21 gram protein.
 • Under 180 kcal per portion.
 • Utan tillsatt socker – innehåller endast naturligt förekommande sockerarter.
 • Laktosfri.
 • Låg fetthalt.
 • UTZ-certifierad kakao.
 • Tillverkad och fylld i Norden.

Få saker smakar så gott som en välgjord krämig milkshake, men tyvärr är det en riktig sockerbomb och tillför inte något mer än bara tomma kalorier. Vilket vare sig är något för dig som vill bygga muskler eller som vill gå ner i vikt. 

Därför har vi utvecklat XLNT Sports Protein Milkshake – en himmelskt god och lyxig proteinmilkshake! Den nyttiga milkshaken är baserad på högkvalitativ mjölk och mjölkprotein. Den är givetvis laktosfri och helt utan tillsatt socker. Med en kalorihalt under 180 kcal/portion, 21 gram muskelbyggande protein och en helt oslagbar smak och konsistens kommer du aldrig mer sukta efter en vanlig milkshake igen.

Färdigblandad proteindryck

Protein Milkshake är en så kallad RTD-produkt (Ready to Drink) – en färdigblandad proteindryck som är redo att konsumeras direkt och kan tas med var som helst. RTD-produkter är ett smidigt och praktiskt alternativ att använda sig av när man är på språng eller bara vill göra vardagen lite lättare. Den smidiga förpackningen är enkel att ta med sig och passar perfekt som ett nyttigt mellanmål eller som påfyllnad av protein efter träningen. Du slipper allt kladd med att blanda en egen proteinshake och behöver inte bry dig om att diska shakern heller. Eftersom förpackningen inte behöver förvaras i kylskåpet och tar väldigt lite plats i träningsväskan och kan du ladda upp för gymmet redan på morgonen.

Varje förpackning innehåller 21 g protein och ligger på en lagom volym à 250 ml per förpackning, vilket gör att du enkelt kan fylla på med muskelbyggande protein utan att du behöver känna dig för mätt.

Högkvalitativt protein från mjölk

Mjölk är ett fantastiskt och näringsrikt livsmedel med högt biologiskt värde och hög proteinhalt. Mjölkprotein är ett fullvärdigt protein och består av både snabbt och långsamt protein, där cirka 20 % av mjölkproteinet består av vassle och resterande 80 % består av kasein. Vasslet ger en snabb och kraftig stimulering av muskeltillväxten medan kaseinet tillför muskelbyggande aminosyror under lång tid som underhåller den muskeluppbyggande processen. Mjölkprotein passar därför lika bra som ett proteinrikt mellanmål likväl som påfyllnad av muskelbyggande protein efter träning.

Godaste proteinshaken

Med sin krämiga konsistens och fantastiska smak är den här proteinshaken så nära du kan komma en riktig milkshake – men istället för en skyhög halt socker innehåller den istället hela 21 gram högkvalitativt protein och har en kalorihalt på under 176 kcal per portion. XLNT Sports Protein Milkshake finns i två underbara smaker att välja mellan:

 • Vanilla – har en genuin smak av vanilj och smakar precis som smält gräddglass en varm sommardag.
 • Chocolate – har en djup och härlig ton av choklad framställd av UTZ-certifierad kakao.

Oavsett vilken smak du väljer är vi övertygade om att du kommer att instämma att här är marknadens förmodligen bästa proteinshake. 

När ska man dricka proteinshake?

När man är ny i träningsvärlden funderar många på "hur ofta ska man dricka proteinshake" och "när ska man ta proteinshake". Svaret på den frågan är att det varierar från person till person – man måste ta hänsyn till ens individuella behov och mål. Majoriteten föredrar dock att dricka proteinshake före eller efter träning, men man kan även dricka proteinshake som mellanmål eller ta en proteinshake till frukost. Genom att ersätta ens vanliga frukost med proteinshake på morgonen kan man många gånger reducera kaloriintaget samtidigt som man får en proteinrik och bra start på dagen. Det blir dessutom mycket lättare att uppnå det dagliga proteinbehovet om man får i sig mycket protein redan vid frukost. Man kan även dricka proteinshake innan sömn för att förse kroppen med långsamt protein som underhåller muskeluppbyggnaden under natten.

För de som vill gå ner i vikt är det också intressant att veta när man ska dricka proteindryck och om det är mycket kalorier i en proteinshake. En god proteinshake behöver inte nödvändigtvis innehålla mycket kalorier. En portion Protein Milkshake innehåller mindre än 180 kcal/proteinshake. Det som är gemensamt för en bra proteindryck är att majoriteten av alla kalorierna kommer från högkvalitativt protein, inte socker.

Laktosfri proteinmilkshake

Laktos (mjölksocker) finns naturligt i all mjölk och för de flesta är det inte något problem. Är man däremot laktosintolerant, det vill säga att man har en nedsatt förmåga att hantera mjölksocker, kan innehållet av laktos vara den avgörande faktorn om man ska kunna ta del av eller behöva avstå produkten. Man kan förvisso använda sig av laktastabletter för att bryta ner laktosen i samband med måltid, men många tycker det är svårt att avgöra hur mycket laktos varje måltid innehåller och hur många tabletter man behöver ta. Därför föredrar de flesta att avstå produkter som innehåller laktos – det är helt enkelt ett lättare och säkrare alternativ. Givetvis behöver man inte vara laktosintolerant för att vilja undvika laktos. Faktum är att allt fler gärna undviker laktos i den mån det går. Fördelen med laktosfria produkter är att de fungerar lika bra för alla.

Genom att använda laktosfri mjölk och laktosfritt mjölkprotein, där laktosen har filtrerats bort redan vid framställningen av mjölkråvaran, kan även du som har laktosintolerans eller bara är känslig mot laktos njuta av en riktigt god och krämig proteinmilkshake.

Med miljö i fokus

Majoriteten av alla färdigblandade proteinshakes på marknaden kommer tyvärr i en plastförpackning som inte ingår i Returpack, vilket är det enda godkända retursystemet vi har i Sverige. Det finns ett undantag i Jordbruksverkets regler som gör att dessa produkter inte omfattas av det kravet om att vara anslutna till Returpack – utan det är frivilligt för dessa produkter. Konsekvensen av detta blir att plastflaskorna inte samlas in genom Returpacks effektiva, hållbara och miljövänliga återvinningssystem.

Vi vill ta vårt ansvar och undvika detta. XLNT Sports Protein Milkshake levereras istället i förnyelsebara förpackningar från TetraPak®. Kartongen kommer från skogar som är certifierade av FSC™ (Forest Stewardship Council™) och har skötts om enligt principerna för hållbart skogsbruk. Likaså har korken mindre miljöpåverkan då den är framställd av växtbaserat råmaterial från sockerrör.

I chokladsmaken använder vi oss av UTZ-certifierad kakao som har odlats på ett mer miljövänligt och hållbart vis och tar även hänsyn till bönderna som odlar kakaon.

 • Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Artnr: 4158440002-1002
Tillverkare: XLNT Sports
EAN: 7650044526351

Innehåll

XLNT Sports Protein Milkshake Vanilla Pear

Laktosfri proteindryck med smak av vanilj och päron. Hög proteinhalt. Utan tillsatt socker. UHT-behandlad. Innehåller sötningsmedel.
Nettovolym: 250 ml
Portionsstorlek: 250 ml (1 förpackning)

Användning: Färdig att konsumeras. Omskakas.

Ingredienser: Mjölk, mjölkprotein, grädde, aromer, antioxidationsmedel (natriumcitrater), laktasenzym, stabiliseringsmedel (karragenan), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

Förvaring: Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och bör konsumeras inom 4 – 5 dagar.

Placering av bäst-före-utgången av samt batchnummer:
Se stämpel på ovansidan av förpackningen.

Sortering: Förpackning och kork sorteras som pappersförpackning.

Näringsinnehåll per 100 ml och per förpackning 250 ml:
Energi 280 kJ/67 kcal 715 kJ/170 kcal
Fett
-varav mättat fett
1,5 g
0,8 g
3,8 g
2,0 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
5,1 g
5,0 g
13 g
13 g
Protein 8,2 g 21 g
Salt 0,09 g 0,23 g
 
Läs mer
Super god. Ska bli spännande att prova vanilj och choklad och se om även dom blir favoriter
Smak: Vanilla Pear 5/5
Till nytta?
1
0
Jättegod smak och konsistens toppen. Den gillar vi!
Smak: Vanilla Pear 5/5
Till nytta?
2
0
Älskar dessa men denna var min favorit!!
Till nytta?
1
0
Perfekt att ha i kylen & gymväskan.
Smak: Vanilla Pear 5/5
Till nytta?
1
5
Otrolig!! Super god, krämig och perfekt att ta efter gymmet!
Smak: Vanilla Pear 5/5
Till nytta?
0
0
Se fler recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
t.o.m. 19/5
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
Protein Milkshake - Färdigblandad proteinshake
XLNT Sports
Protein Milkshake - Färdigblandad proteinshake
Protein Milkshake - Färdigblandad proteinshake
20.00
Fri frakt
t.o.m. 19/5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15380 omdömen
Verifierat
Minska priset bara sen allt bli bra.

Minska priset bara sen allt bli bra.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
för att det var en ny produkt för…

för att det var en ny produkt för mig,har bara hunnit med två doser… vet inte ännu vilken effekt det kan bli. Tack,är nöjd !

Verifierat
Bästa proteinpulvret jag nånsin köpt.

Bästa proteinpulvret jag nånsin köpt. -äppelpaj -chokladkaka

Verifierat
Alltid nöjd när man handlar hos MM…

Alltid nöjd när man handlar hos MM Sport! Bra produkter, bra kvalitet och rimliga priser!

Verifierat
Snabb leverans bra webbsida!

Snabb leverans bra webbsida!

Verifierat
Snabb leverans 🚚 👌🏻👌🏻👌🏻

Snabb leverans 🚚 👌🏻👌🏻👌🏻

Verifierat
Snabbt handlagt och levererat.

Snabbt handlagt och levererat.

Verifierat
Enkelt att beställa och bra beskrivning…

Enkelt att beställa och bra beskrivning av produkterna.

Verifierat
Toppen

Bra pris, snabb leverans, bra paketerat. Fick även med en extra produkt! Kommer absolut beställa igen.

Verifierat
Snabb o säker leverns

Bra produkter

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?