Fri frakt 
Från 499 kr
Trustpilot 4,6 / 5
Snabb leverans 
Returrätt 
30 dagar

Ursobol (ursolsyra) är ett mycket spännande kosttillskott för muskelökning. Ursobol verkar både muskeluppbyggande via ökad proteinsyntes och muskelskyddande via minskad nedbrytning.

Vad är Ursobol?

Ursobol är det vedertagna produktnamnet för ursolsyra (ursolic acid) från tillverkaren Jacked. Ursobol är ett naturligt ämne som förekommer hos ett stort antal plantor och frukter som exempelvis äpplen, krusbärsaktinidia, pepparmynta och tranbär.

Ursobol förstärker genuttrycket av muskulär IGF-1 vilket i sin tur ökar känsligheten hos GLUT 4-receptorerna. Det betyder att cellernas förmåga att ta upp, använda och lagra kolhydrater ökar. Detta är önskvärt både vid muskelökning, fettförbränning och för bättre återhämtning. Med genuttryck menas den process där informationen i en gens DNA-sekvens överförs till cellens strukturer och funktioner.

Att Ursobol ökar IGF-1 gör den till ett intressant muskeluppbyggande ämne ur ytterligare en synpunkt. IGF-1 är den mest potenta aktiveraren av ATK-signalvägen, vilket leder till ökad proteinsyntes och muskelökning (både av långsamma och snabba muskelfibrer!). Ursobol verkar även antikatabolt (motverkar muskelnedbrytning) genom att minska aktiviteten hos två gener som anses vara ansvariga för muskelatrofi (MuRF-1-genen och Atrogin-1-genen).

Du kan läsa mer om Ursobols egenskaper för både muskelökning, fettförbränning och ökad hälsa i vår artikel om ursolsyra.

Att använda Ursobol för muskelökning

Ursolsyra har använts av människor i hundratals år och studier på ämnet har klassificerat ursolsyra som icke toxisk och säker. Ursobol är fettlösligt och tas bäst i samband med en måltid eller med lite fett, exempelvis en tesked kokosnötsolja eller någon kapsel omega-3. Intaget av Ursobol bör spridas på åtminstone tre intag dagligen för att nå optimala koncentrationer.

Summering:

Ursobol (ursolsyra) passar både dig som söker en muskelökning under din uppbyggnadsperiod eller för dig som vill bevara muskelmassan under en tuff tävlingsdiet.

Kategorier
Filtrera
  • Sortera

    Det finns inga tillgängliga produkter som matchar ditt filter

    15% Rabatt