Fairing Fairing Complete Diet

VLCD-produkt för komplett kostersättning för viktkontroll. Den har högt protein- och kostfiberinnehåll och innehåller tillräcklig dygnsmängd av alla viktiga näringsämnen.
Smak
309:-
Rek. pris: 311:-
+
I lager – skickas måndag 20/11 Lagerstatus
Snabb leverans
Prisgaranti
Fri retur
Fri frakt från 499 kr
Detaljer
Artnr: SKU171091
Tillverkare: Fairing
EAN: 7350044502316
Storlek: 1kg

Fairing Complete Diet

Fairing Complete Diet är en VLCD-produkt för komplett kostersättning för viktkontroll. Den har högt protein- och kostfiberinnehåll och innehåller tillräcklig dygnsmängd av alla viktiga näringsämnen.

Fairing Complete Diet är godkänd av Livsmedelsverket som VLCD-produkt, som står för Very Low Calorie, och kan ersätta samtliga måltider per dag då den innehåller allt vad kroppen behöver under ett dygn. Genom sin låga kalorihalt, som ligger på endast 170 kcal per portion, bidrar Fairing Complete Diet till viktminskning – samtidigt som det höga proteininnehållet bidrar till att bibehålla muskelmassan. Dess höga proteinhalt, som bidrar till ökad muskelmassa, gör att den kan användas som ett proteinrikt mellanmål eller som påfyllnad efter träning – även om man inte går på VLCD-diet.

Den primära fettkällan i Fairing Complete Diet kommer från svensk rapskolja, som har hög andel enkel- och fleromättat fett, och kolhydraterna kommer framför allt fruktos och isomaltulos, som båda har lågt GI-värde.

Fairing Complete Diet:

  • Har högt proteininnehåll. Protein bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.
  • Är en VLD-produkt, som bidrar till viktminskning när dagens mål ersätts med denna produkt.
  • Innehåller zink, vilket bidrar till normal omsättning av fettsyror.
  • Finns i 3 goda smaker – Vanilla Peach, Jordgubb och Choklad.
  • Innehåller svensk rapsolja som primär fettkälla.

OBS! Produkten bör inte användas som enda näringskälla under en längre sammanhängande tid än 3 veckor utan att medicinska råd inhämtas. Bör inte användas som enda näringskälla vid övervikt med komplikationer (t.ex. hjärt- kärlsjukdom eller ämnesomsättningsrubbningar) utan läkarkontroll. Produkten är inte avsedd som enda näringskälla för barn och ungdomar,gravida eller ammande kvinnor eller personer med stört ätbeteende. Det är viktigt att hela den dagliga dosen intas om produkten används som enda näringskälla. Det är viktigt med tillräckligt dagligt vätskeintag. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
Blanda 1 rågad skopa (46 gram) med 2 - 3 dl vatten och skaka. Drick 3 portioner (138 gram) per dag för komplett kostersättning.

Smaker:
Peach Vanilla, Choklad, Jordgubb. 

Nettovikt:
1000 gram (21 portioner).

Det finns inga omdömen om denna produkt.

OBS! Alla omdömen som publiceras på hemsidan är kundernas egna åsikter angående valda produkter - MM Sports ansvarar inte för vad som skrivs i dessa omdömen.

Detaljer
Artnr: SKU171091
Tillverkare: Fairing
EAN: 7350044502316
Storlek: 1kg