Fri frakt
Tom 7/3
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,6 / 5
Hemleverans 

PureSwe

Kategorier
Filtrera
 • Sortera
  • Egenskaper
   -22%
   PureSwe
   139:- Ord. pris: 179:-
   -23%
   278:- Ord. pris: 359:-
   -22%
   556:- Ord. pris: 716:-
   59:-

   PureSwe erbjuder högkvalitativa och lokalproducerade svenska proteinprodukter, uteslutande gjorda av mjölk från svenska bönder.

   PureSwe Whey

   PureSwe Whey är ett helsvenskt vassleprotein som är framtaget för dig som vill ha ett högkvalitativt och närproducerat svenskt proteinpulver. Genom användandet av lokala svenska gårdar får man färskare produkter av garanterat hög kvalitet, samtidigt som man värnar även om miljön och våra svenska mjölkbönder, vars kor bidrar till att skapa öppna landskap med vacker natur och biologisk mångfald. Ur miljösynpunkt elimineras onödig produktion och miljöbelastande transporter från utlandet.

   Proteinråvaran i PureSwe Whey har varsamt filtrerats för att avlägsna kolhydrater och fett, samtidigt som det höga innehållet av muskelbyggande protein har bevarats. Svenskt vassleprotein har en naturligt hög halt av de grenade aminosyrorna BCAA, där varje portion ger 24-25 gram protein. PureSwe Whey finns än så länge i tre klassiskt svenska smaker. Välj mellan:

   • Gammaldags Vanilj – en helt fantastisk smak av gammaldags vanilj.
   • Mjölkchoklad – innehåller 4 % äkta kakao, som ger en underbar smak av mjölkchoklad.
   • Klassisk Jordgubb – innehåller äkta jordgubbspulver för en smak av svensk sommar.

   Närproducerat och miljösmart

   PureSwe Whey är helt enkelt framtaget för dig som tänker miljösmart och vill ha ett proteinpulver av hög svensk kvalitet – där proteinråvaran garanterat kommer från Sverige. När du köper PureSwe Whey får du inte bara högkvalitativt protein från Sverige, utan du stödjer även våra svenska mjölkbönder samtidigt som du får uppleva fördelarna med ett proteinpulver som innehåller laktasenzym som bryter ned laktosen och som är fritt från tillsatta aminosyror, skummjölk och maltodextrin.

   PureSwe Tights

   Utöver fantastiska proteinprodukter kan du även ta del av och representera Sverige i blågult med träningstights (dam) från PureSwe, som bland annat pryds av den svenska flaggan och varumärkets logga. Med en snygg och stadig passform erbjuder PureSwe ett par slitstarka och elastiska träningstights som passar utmärkt för alla former av träning.

   Ny kund?