Fri frakt från 499 kr
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 
Vacay Deals avslutas om 1 dag och 12:22:48

SBD Apparel SBD 10mm Powerlifting Belt

Färg: Black/Red
SBD:s senaste 10mm bälte är ett elegant tillägg till det ikoniska 13mm bältet. Tillverkat av brittiskt premiumläder för optimalt stöd och flexibilitet. Perfekt för alla nivåer, detta UK-tillverkade bälte förenar stil och funktion för bekväma lyft.
2,999:-
Färg: Black/Red
Välj s:
+
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag Påminn mig
Se butikslager & reservera i butik
  • Beskrivning

Beskrivning

SBD 10mm Powerlifting Belt

SBD har stolt introducerat det 10mm tjocka bältet som det senaste tillskottet till sin ikoniska 13mm bälteskollektion. Tillverkat med precision och dedikation av högkvalitativa material och brittiskt läder, utgör detta bälte en mångsidig förstärkning för både nybörjare och professionella styrkeatleter. Godkänt för tävling.

  • 10mm Tjocklek: Det nya bältet från SBD erbjuder en smidig 10mm tjocklek, vilket ger en balans mellan stöd och flexibilitet under lyft.
  • Omformulerat Glidspänne: Det omformulerade SBD-glidspännet har en lägre profil som kompletterar det tunnare bältet och ger en förbättrad användarupplevelse.
  • Mångsidigt Tillskott: Det 10mm tjocka bältet är ett utmärkt tillskott till SBD:s 13mm bälteskollektion och passar både nybörjare och professionella styrkeatleter.
  • Optimerad Prestanda: Med ett uppdaterat justerbart hävarmspänne och noga utformad konstruktion optimerar bältet prestandan och möjliggör ökad ryggflexion.
  • Brittiskt Hantverk och Kvalitet: Tillverkat i Storbritannien med högkvalitativt brittiskt läder, det 10mm tjocka bältet delar kvaliteten och det patenterade designarvet från SBD:s välkända bälteskollektion.

Kvalitet och stabilitet

SBD presenterar stolt det senaste tillskottet till dess ikoniska 13mm bälteskollektion - det 10mm tjocka lyftarbälte. Tillverkat med samma högkvalitativa material och exklusiva brittiska läder som SBD är känt för, kombinerar detta bälte förfinad design med överlägsen funktionalitet.

Det 10mm tjocka bältet utmärker sig med ett omformulerat SBD-glidspänne som har en lägre profil, perfekt matchad till den smalare bältesdesignen. Ett perfekt komplement till det robusta 13mm bältet, passar detta bälte både nybörjare och professionella styrkeatleter.

Med ett uppdaterat justerbart hävarmspänne, minskad tjocklek och avrundade kanter, ger det 10mm tjocka bältet optimalt stöd utan onödig begränsning. Det brittiska hantverket skiner igenom i varje detalj, från det svarta oljade lädret på utsidan till den röda mockan på insidan.

Genom att behålla patenterad teknik och samtidigt erbjuda en slimmad profil, har det 10mm tjocka bältet optimerats för prestanda och ger användaren möjlighet till ökad ryggflexion och frihet under lyft. Perfekt för de med en kortare torso eller oro över bältets kontakt med benen.

Elevate your lifting experience with the SBD 10mm Belt - där stil möter styrka och varje lyft blir en upplevelse i precision och komfort.

Bredd:
10 cm

Tjocklek:
10 mm

Färg:
Svart/röd

Storlekstabell:

Storlek XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
Range (cm) 57,5-70 65-80 72,5-90 80-100 87,5-110 95-120 102,5-130 110-140 117,5-150
Range (In) 22,5-27,5 25,5-31,5 28,5-35,5 31,5-39,5 34,5-43,5 37,5-47 40,5-51 43,5-55 46,5-59
Artnr: BE007-002-XS
Tillverkare: SBD Apparel
EAN: 5056716001263
Läs mer

Bältet är av enorm kvalitet, lädret och mockan ger lång hållbarhet och att ha möjligheten till det patenterade spännet är fantastiskt, ingen anledning att krångla med en skruvmejsel för att få rätt storlek/inställning. Det här bältet verkar kunna hålla i flera år, jag kan definitivt säga att köpet var värt varenda krona, och du kan verkligen känna skillnaden jämfört med ett billigt "influencer"-bälte.
Till nytta?
4
4
Visst, det kan vara något dyrt, men det är värt varenda öre. Du kommer inte behöva köpa ett annat bälte i ditt liv, och styrkan som detta bälte ger är helt otrolig. Dessutom gör komforten det absolut värt det.
Till nytta?
1
0
Tro på hypen om det här bältet! Jag tog lång tid innan jag bestämde mig för att köpa det här bältet, men jag vågade, vilket utmärkt beslut. Det tog några månader att "gå in" men är det bästa bältet jag någonsin har använt med god marginal. Kraftigt och extremt välbyggt. Det finns en anledning till att nästan varje tävlingsinriktad styrkelyftare använder detta bälte, inget annat kommer i närheten!
Till nytta?
1
0
Jag har provat olika bälten genom åren, men detta är utan tvekan det bästa någonsin. Det är enastående kvalitet och ser fantastiskt ut. Det drar definitivt till sig mycket uppmärksamhet runt gymmet. Jag har haft det bara i några veckor, men kan säga att det kommer att hålla i resten av livet.
Till nytta?
1
0
Bästa bältet när du går förbi din kroppsvikt i deadlifts och benböj. Dock måste du break-it-in framför tv’n 1 timme per kväll första veckan, kolla på tuben. Sen jävlar! Vilket bälte!! ???
Till nytta?
5
2
Se fler recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
SBD 10mm Powerlifting Belt
SBD Apparel
SBD 10mm Powerlifting Belt
Färg: Black/Red
SBD 10mm Powerlifting Belt
2999.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
Beställningar före 14 skickas samma arbetsdag
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15590 omdömen
Verifierat
Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, leveranssäkerhet på topp!

Verifierat
Jag upplever som att det fungerar men…

Jag upplever som att det fungerar men det är väldigt söt.

Verifierat
Jättenöjd

Min son är jättenöjd med sin beställning hos er.

Verifierat
Bra grejer

Snabb leverans, bra pris och måttlig mängd

Verifierat
Toppenprodukter

Toppenprodukter

Verifierat
Snabb leverans och lätt att beställa…

Snabb leverans och lätt att beställa Toppen kvalitet och passform Kommer absolut att fortsätt handla hos MM Sport

Verifierat
Skickades ganska fort

Skickades ganska fort. Ingenting att anmärka på.

Verifierat
Fantastisk support

Fantastisk support. Fick en fel vara, inga konstigheter, den rätta varan skickades om omedelbart.

Verifierat
Bra tungdlyftarskor.

Bra tungdlyftarskor. Avtagbar innersula. Rymliga. På längden, bredden och höjden. Storlek 45 var lite större än det brukar vara. Ingen nackdel.

Verifierat
Snabb leverans

Snabb leverans

Verifierat
Bra kvalitet och stämmer bra i storlek

Bra kvalitet och stämmer bra i storlek. Kommer handla igen.

Verifierat
Super nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?